- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- celuvki
kolko minuti e bila nai-dulgata vi celuvka![]()
2 т. системно.
ooo mi mng,ne pomnq!no be6e super,te vsi4kite sa super de...
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
честно да си призная минутна не съм имала щото почвам да се задушавам ...![]()
![]()
Come on and dance
![]()
az puk se celuvah s mom4e okolo 2 minutki be6e nezabravimo
2 т. системно.
mi to nikoi ne gleda 4asovnika
2 т. системно.
Emi az sum si pravila rekord ot 5 min oba4e ne e hubavo.
sxva6ta ti se ezikaПървоначално написано от Malko_kote
![]()
2 т. системно.
МИ малко мразя тия лигавщини ,но пък секи случай не си гледам часовника.
xaxaxa az sum se celuvala kum 30-40 min bez prekusvane...:P
тва трябва да го запишеме май е рекорд!Моята е 15 мин. и то на един мнооого скучен филм в киното!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
леле........ми нз и аз не засичам ама си мисля,че е около 3 минутки някъде .....
ъъъъъъъ чак минути...незнам...може би 30тина секунди.![]()
![]()
![]()
любовта е чувството което чувстваш че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал....
красив си дявол да те вземе и нека този дявол бъда аз.и знай че срещу Бога ще застана ако той застане между нас...
Не искам да прозвучи гадно но пшросто стана без да искам засичането..с една бивша се целувахме и преди да я целуна си погледна часовника и беше 4 и 11 смисал а тя трябваше да си тръгва към и половина.....когато спряхме тази целувка беше и 33...значи от и 11 до и 33 демек 22 минути![]()
oo ni sam zasi4ala ama si predstavete 6tom ma bolqha usnite sled 7-8 4asa mqlskane s gajdeto... mai dosta dalga 6a e bila nai dalgatamoje bi ot porqdaka na 10-20 min pone i to edna sled druga takiva...
to lo6o nqma
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Vse pak da otgovorq na niki7o, ne ti se shva6ta ezika, prosto tvurde mn se oligavq6 ve4e, puk i ti omruzva. :P