.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Понякога сещате ли се..

Понякога слушали ли сте песни, които сте ги слушали още като малки ? И се сетите, е тогава всичко е било толкова лесно..нямало е проблеми..нямало е любов..притеснения и рев () Сега всичко стана толкова сложно и почти неразбираемо..

Е нещо не я чатнах тая тема,ама е така,че сега всичко е по-сложно

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Да често си ги слушам!Даже имам много такива песни от времето когато съм била в детската градина и като ги слушам...някак си иска ми се пак да съм онова хлапе което не мисеше за друго освен да яде,спи и играе!Но времето минава и ще ми става все по-трудно така че вече свиквам с тая мисъл!

Guest
    Става дума за това, примерно имате нещо още от малки, след години го намерите и се сещате как тогава сте били малки, нямало е проблеми..любов и т.н.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да,сещам се понякога,например като гледам някакви малки дечица и си припомням как аз съм се държала като тях,или пък се сещам за бисерите,които съм ръсела.И наистина живота ми тогава определено е бил по-лесен,щото тогава едва ли съм осъзнавала колко проблеми има в живота.Но колкото повече растем,толкова повече се увеличават и отговорностите...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    opredeleno mi se e sluchvalo!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си