.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 194
    emi taka si e .... zapo4ne6 li da gleda6 purvata se zaibqva6 i iska6 da izgleda6 i poslednata-hilqdnata ... i sus semkite e taka ... zapo4ne6 li gi ... ne moje6 da spre6 dokato ne svur6i6 paket4eto ...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    M супер проста е тая Марица направо вече нзн дали да не спирам да го гледам само реве и дрънка глупости къф беше смисъла да казва, че детето й е от алберто басии

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    M супер проста е тая Марица направо вече нзн дали да не спирам да го гледам само реве и дрънка глупости къф беше смисъла да казва, че детето й е от алберто басии
    да наистина и аз неска мн се ядосах че така му каза но тя проста хиихих и се пак ако той разбере че имат дете наили ще свърши филма
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Главната героиня в 99% от тези сериали е много глупава.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Главната героиня в 99% от тези сериали е много глупава.
    leleee ... ama "mn me kefi" 4e vinagi dava6 otricatelni mneniq i samo kritikyva6 vsi4ko ...

a ina4e marica naistina dosta tupo postupi ... ama 6te se opravi sled edno 20 serii

Мега фен
    В този форум няма как да давам положителни мнения. Просто го казах, както го помислих. А вие се правите на културни, а всъщност казвате същото.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В този форум няма как да давам положителни мнения. Просто го казах, както го помислих. А вие се правите на културни, а всъщност казвате същото.
    Да ти кажа честно като срещна човек,като теб,който не може да се радва и намира само отрицателното в нещата,ми става жал и се чудя как изобщо можеш да живееш само със заяжданици и контра ... ама както и да е .... а този форум наистина не е нищо осбено,но не съм седнала на всички на криво да говоря нали?!

според мен `Death`Whore` е мисис компретенция по вси4ки въпроси..ако се накдидатираш за президет .. имаш един глас от мене !!!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от LiSiKa
    според мен `Death`Whore` е мисис компретенция по вси4ки въпроси..ако се накдидатираш за президет .. имаш един глас от мене !!!
    Не се ли казва КОМПЕТЕНЦИЯ или аз нещо съм се сбъркала

nqma li nqkoi koito e razbral malko po-podrobno akkvo 6te stane v jenata v ogledaloto po-natatuk?(ama ne ot btv.bg)

Много е готин тоя сериял ,обаче ме дразни Марица що не каза на Маркос...
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ами ще разкрият марица тя ще се отжени за един богаташ майка и ще развали магията друго незнам

Serial4eto e mnogo qko ama taq Marica e malko tapa.Lele kak mojeha da napravqt drugata tolkova grozna i smahnata?!?!?!?!?!

da ... 6te se ojeni za nakakuv bogata6 i toi 6te ymre ... i posle tq 6te ima qko para i 6te kypi pove4eto akcii v kompaniqta .... i 6te otmusti tam na barbara,ksiomara i t.n. ....

a ina4e spored men tova 4e napraviha Hyliana tolkova groizna a defakto e edna i su6ta akstrisata,koqto igrae i Marica i Hyliana ... to4no tova pravi seriala malko po-razli4en i originalen .... men me kefi ideqta ... ni6to 4e e malko nerealno

Супер фен
    Град
    до тебе...
    mene to4no nerealnoto me kefi

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    mene to4no nerealnoto me kefi
    Xaxaxaxaxa ... emi mene i tova me kefi za6toto se otli4ava mn ot dr seriali

Фен
    Град
    Vkyshti
    Поредната боза без грам смисъл...Как може човек с помощта на огледало да се преобразява в красавица Гледам го от време на време за убиване на времето...
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Цитирай Първоначално написано от strawberry
    Поредната боза без грам смисъл...Как може човек с помощта на огледало да се преобразява в красавица Гледам го от време на време за убиване на времето...
    slayranka
    to4no tova e qkoto 4e ne e realno io 4e e kato prikazka ...

Цитирай Първоначално написано от strawberry
    Щом не ти харесва не го гледай,пък и точно това го прави по-различен и е нещо,което досега не е било и събужда интерес

Голям фен
    Град
    Абе я кажете кво стана днеска, че не ми са става в понеделник в 5 да го гледам. Пък днес в 11 трябваше да ходя до даскало да си взема бележника .......

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    zna4i za vsi4ki,koito sledqt tozi serial: 6te obvinqt marica otnovo v krajba na formyli i v predatelstvo sre6ty kompaniqta.opitvaiki se da izbqga preturpqva mnogo lo6a katastrofa i vsi4ki si mislqt 4e e murtva....a prez tova vreme maika i s4ypva ogledaloto i se poly4ava nqkakva magiq i barbara stava marica prez denq ... a v ogledaloto e nqkakvo stra6ili6te ....(pulna fantasmagoriq xaxaxaxaxxa ama pone 6te e interesno) ... ta barbara stava eto tova su6testvo :

a 4arli i lysmila 6te imat dete ... i o6te kup dr ne6ta ...
    Би ли ми казала от къде прочете това,за да погледна,че съм любопитна!

poraztursih se v google i popadnah na nqkakuv forym na lydi fenove na vsqkakvi seriali ... i tam edno momi4e be6e gledalo serialite na ispanski (ima gi v neta i ako nqkoi iska moga da my dam link na saita na seriala na ispanski otkudeto mogat da se drupnat absolutno vsi4ki serii) i tq tam razkaza kakvo stava s vsi4ki i az re6ih da spodelq s dr za6toto e mn int Wink smisul ne kaza absolutno vsi4ki podrobnosti a samo nai-vajnoto ... za6toto samata tq ne razbira mn dobre ispanski ...
    ^
    |
    |
    game_over_boys,

a ina4e,hotkisSs,eto kakvo stana dnes:

Тъй като Марица не слиза, Маркос решава да влезе насила да я потърси и започва да я обижда, докато тя е затворена в другата стая.
    Барбара казва на Габриел, че детето на Марица е от Алберто. Тя кара Марица да подпише други документи, за да я съсипе по-бързо и успява. Рехина нарежда на Кристина да потърси Марица за репетицията, но Барбара вдига скандал. Марица не напредва в уроците по манекенство. Става още по-зле, когато Маркос застава срещу нея. Точно тогава се появява и Ксиомара и той започва да я целува. Марица не му остава длъжна и в следващия момент пред очите на Маркос и Ксиомара двамата с Алберто също започват да се целуват.

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    poraztursih se v google i popadnah na nqkakuv forym na lydi fenove na vsqkakvi seriali ... i tam edno momi4e be6e gledalo serialite na ispanski (ima gi v neta i ako nqkoi iska moga da my dam link na saita na seriala na ispanski otkudeto mogat da se drupnat absolutno vsi4ki serii) i tq tam razkaza kakvo stava s vsi4ki i az re6ih da spodelq s dr za6toto e mn int Wink smisul ne kaza absolutno vsi4ki podrobnosti a samo nai-vajnoto ... za6toto samata tq ne razbira mn dobre ispanski ...
    ^
    |
    |
    game_over_boys,

a ina4e,hotkisSs,eto kakvo stana dnes:

Тъй като Марица не слиза, Маркос решава да влезе насила да я потърси и започва да я обижда, докато тя е затворена в другата стая.
    Барбара казва на Габриел, че детето на Марица е от Алберто. Тя кара Марица да подпише други документи, за да я съсипе по-бързо и успява. Рехина нарежда на Кристина да потърси Марица за репетицията, но Барбара вдига скандал. Марица не напредва в уроците по манекенство. Става още по-зле, когато Маркос застава срещу нея. Точно тогава се появява и Ксиомара и той започва да я целува. Марица не му остава длъжна и в следващия момент пред очите на Маркос и Ксиомара двамата с Алберто също започват да се целуват.
    Да де ама помниш ли линка!Ако не се сешташ спокс!И аз ще се разровя!

Фен
    Град
    където поискам
    Не се притеснявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си