- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
emi taka si e .... zapo4ne6 li da gleda6 purvata se zaibqva6 i iska6 da izgleda6 i poslednata-hilqdnata ... i sus semkite e taka ... zapo4ne6 li gi ... ne moje6 da spre6 dokato ne svur6i6 paket4eto ...![]()
M супер проста е тая Марица направо вече нзн дали да не спирам да го гледам само реве и дрънка глупости къф беше смисъла да казва, че детето й е от алберто басии![]()
да наистина и аз неска мн се ядосах че така му каза но тя простаПървоначално написано от xOtkiSsSs
хиихих и се пак ако той разбере че имат дете наили ще свърши филма
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Главната героиня в 99% от тези сериали е много глупава.
leleee ... ama "mn me kefi" 4e vinagi dava6 otricatelni mneniq i samo kritikyva6 vsi4ko ...Първоначално написано от `Death`Whore`
a ina4e marica naistina dosta tupo postupi ... ama 6te se opravi sled edno 20 serii![]()
![]()
В този форум няма как да давам положителни мнения. Просто го казах, както го помислих. А вие се правите на културни, а всъщност казвате същото.
Да ти кажа честно като срещна човек,като теб,който не може да се радва и намира само отрицателното в нещата,ми става жал и се чудя как изобщо можеш да живееш само със заяжданици и контра ... ама както и да е .... а този форум наистина не е нищо осбено,но не съм седнала на всички на криво да говоря нали?!Първоначално написано от `Death`Whore`
според мен `Death`Whore` е мисис компретенция по вси4ки въпроси..ако се накдидатираш за президет .. имаш един глас от мене !!!![]()
Не се ли казва КОМПЕТЕНЦИЯ или аз нещо съм се сбъркалаПървоначално написано от LiSiKa
![]()
nqma li nqkoi koito e razbral malko po-podrobno akkvo 6te stane v jenata v ogledaloto po-natatuk?(ama ne ot btv.bg)
Много е готин тоя сериял ,обаче ме дразни Марица що не каза на Маркос...
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
ами ще разкрият марица тя ще се отжени за един богаташ майка и ще развали магията друго незнам
Serial4eto e mnogo qko ama taq Marica e malko tapa.Lele kak mojeha da napravqt drugata tolkova grozna i smahnata?!?!?!?!?!
![]()
da ... 6te se ojeni za nakakuv bogata6 i toi 6te ymre ... i posle tq 6te ima qko para i 6te kypi pove4eto akcii v kompaniqta .... i 6te otmusti tam na barbara,ksiomara i t.n. ....
a ina4e spored men tova 4e napraviha Hyliana tolkova groizna a defakto e edna i su6ta akstrisata,koqto igrae i Marica i Hyliana ... to4no tova pravi seriala malko po-razli4en i originalen .... men me kefi ideqta ... ni6to 4e e malko nerealno![]()
mene to4no nerealnoto me kefi![]()
Xaxaxaxaxa ... emi mene i tova me kefi za6toto se otli4ava mn ot dr serialiПървоначално написано от piFka_LP
![]()
Поредната боза без грам смисъл...Как може човек с помощта на огледало да се преобразява в красавица![]()
Гледам го от време на време за убиване на времето...
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
slayrankaПървоначално написано от strawberry
to4no tova e qkoto 4e ne e realno io 4e e kato prikazka ...
Щом не ти харесва не го гледай,пък и точно това го прави по-различен и е нещо,което досега не е било и събужда интересПървоначално написано от strawberry
Абе я кажете кво стана днеска, че не ми са става в понеделник в 5 да го гледам. Пък днес в 11 трябваше да ходя до даскало да си взема бележника .......
Би ли ми казала от къде прочете това,за да погледна,че съм любопитна!Първоначално написано от *an4eto*
![]()
^poraztursih se v google i popadnah na nqkakuv forym na lydi fenove na vsqkakvi seriali ... i tam edno momi4e be6e gledalo serialite na ispanski (ima gi v neta i ako nqkoi iska moga da my dam link na saita na seriala na ispanski otkudeto mogat da se drupnat absolutno vsi4ki serii) i tq tam razkaza kakvo stava s vsi4ki i az re6ih da spodelq s dr za6toto e mn int Wink smisul ne kaza absolutno vsi4ki podrobnosti a samo nai-vajnoto ... za6toto samata tq ne razbira mn dobre ispanski ...
|
|
game_over_boys,
a ina4e,hotkisSs,eto kakvo stana dnes:
Тъй като Марица не слиза, Маркос решава да влезе насила да я потърси и започва да я обижда, докато тя е затворена в другата стая.
Барбара казва на Габриел, че детето на Марица е от Алберто. Тя кара Марица да подпише други документи, за да я съсипе по-бързо и успява. Рехина нарежда на Кристина да потърси Марица за репетицията, но Барбара вдига скандал. Марица не напредва в уроците по манекенство. Става още по-зле, когато Маркос застава срещу нея. Точно тогава се появява и Ксиомара и той започва да я целува. Марица не му остава длъжна и в следващия момент пред очите на Маркос и Ксиомара двамата с Алберто също започват да се целуват.
Да де ама помниш ли линка!Ако не се сешташ спокс!И аз ще се разровя!Първоначално написано от *an4eto*
sorry ne go pomnq ... ;(
Не се притеснявай!
![]()