.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 194
    Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Не си пропуснала нищо интересно.. кво стана ми Маркос там се развика на Хулиана, че пълнела главата на Марица с глупости, разбира се Хулиана пак пусна едни крокодилски сълзи тя му каза че Марица не съществува и преди тва и Марица му каза същото абе общо взето глупости ... Тоя Ромеро го хвърлиха в едни боклуци и Лусмила ходи да го спасява. А Барбара нае пак Педро да се прави на химика, изработил формулата за нощния крем пред Хуан Тобияс. Марица я преследваха някви журналисти даваше интервюта и май май тва беше в общи линии

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    xOtkiSsSs,пропускаш нещо важно-накрая Маркитос предложи бракче на Марица Ма тя квато е патка,едва ли ще приеме...е,все пак си има причини...абе нз.Ще видим

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    xOtkiSsSs,пропускаш нещо важно-накрая Маркитос предложи бракче на Марица Ма тя квато е патка,едва ли ще приеме...е,все пак си има причини...абе нз.Ще видим
    Tctc tva sym go prospala sorka

Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Tctc tva sym go prospala sorka
    mnogo ti blagodarq ... i na e_l_i_z_a su6to i blagodarq ... a just_a_kid da vzeme da se hvurli otnqkude ... az ne sum vmania4ena po razni serial4eta kato samata tebe i kato the_o.c_girl ... prosto kato zapo4na da sledq edin serial i mi stava interesno ...

Moderated by Tiffany
    по т.2 от правилника.

mnoogo e qk tozi serial \/ kogato imam vreme ne go izpuskam
    Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb

eto malko informaciq kvo 6te stane natatuka: Хулиана Солер вярва, че истинската любов никога няма да я сполети и животът й ще премине в самота. Тя е чаровна и интелигентна, но грозновата. Съдбата обаче й дава възможност да сбъдне мечтите си, благодарение на магията, скрита в едно огледало от леля й Мерседес. Магията превръща Хулиана в изумително красива жена през деня, но през нощта тя е отново грозна. Така Хулиана започва да води двойнствен живот и сменя името си на Марица.

Марица Ферер започва работа в компания “Мути”. Там тя среща голямата си любов Маркос. Той е осиновеният син на собственика на компанията, Габриел Мути. Марица не подозира, че Габриел е всъщност нейният истински баща.

Но освен любов, работата носи и много разочарования на Марица. Тя се сблъсква с омраза, злоба и интриги, в чиито основи стои най-често Барбара Монтесинос, безскрупулна амбициозна жена, готова на всичко, за да заграби компанията "Мути". Тя забърква Хулиана в измама и младата жена е принудена да избяга, за да избегне затвора. По време на бягството си тя претърпява ужасна катастрофа и всички решават, че е мъртва. Междувременно нейната майка неволно счупва огледалото и разваля магията.

Не след дълго Хулиана се омъжва за богаташ, който умира скоро след сватбата. Тя наследява голямо богатство, с което купува мажоритарния дял от акциите на компанията “Мути”. Хулиана е решена да отмъсти на причинилите й зло. И все пак, истинската причина да се завърне в “Мути” е любовта й към Маркос, и надеждата й той да я обикне такава, каквато е...
    Jaduvam za tvoite o4i...jaduvam za tvojata usmivka...Jaduvam za teb

MiSs Unfaithful
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от little_sea_angel
    . . . Не след дълго Хулиана се омъжва за богаташ, който умира скоро след сватбата. Тя наследява голямо богатство, с което купува мажоритарния дял от акциите на компанията “Мути”. Хулиана е решена да отмъсти на причинилите й зло. И все пак, истинската причина да се завърне в “Мути” е любовта й към Маркос, и надеждата й той да я обикне такава, каквато е...
    Аз гледа филма като бях на гости в чужбина и смея да твърдя, че това е един от малкото добре направени филми тип "сапунки" . . . като започнем от сюжета и стигнем до актьорската игра. Мога да обясня какво се случва след момента, който си разказала.
    Значи след като Хулиана се връща при "Мути" Маркос е вече женен за Барбара, която през деня приема образа на Марица. Той е убеден, че Барбара е Марица и живее добре с нея. Хулиана разбира, че жената представяще се за Марица е Барбара и решава да отмъсти на нея и на Маркос, защото не може да приеме това, че той е объркал истинската Марица с "новата" Марица. . . замисля жестоко отмъщение, което е свързано с компанията "Мути" . Хулиана има за цел да унищожи компанията. Както може би добре си спомнята леля Мерседес беше "натопена" , че е имала забежка с някакъв мъж, ала след време се разбира, че наистина е имало такава забежка. Тя е била с мъж (някакъв моряк) и в живота на Хулиана се появява някакъв роднина на този моряк. (Мисля, че му новопоявилия се е брат на въпросния моряк, но не съм сигурна. ) Този се разкрива пред Хулиана и решава да й помогне с отмъщението след като тя му разказва живота си. Роднината обаче не е безкористен и след като помага на Хулиана се изкушава и краде известна част от парите на компания "Мути". След това този роднина изчезва и Хулиана остава много убидена и наранена от неговата постъпка. Започва да мисля за самоубийство и точно, когато е решена да го направи разбира, че Маркос е променил чувствата си към "Марица" и е влюбен в нея(Хулиана). Тя е щастлива, но не напълно. Разказва му истината, след което той й заявява, че я обича въпреки всико (дори въпреки разрухата на комппанията). Обаче Хулиана не може да си прости, че е наранила мъжа на живота си и все пак изчезва. . . избягва някъде. Така и не я намират ;/ и после показват 'след 5 години' и дават как Маркос е с някаква жена, която досега не се беше появявала във филма. Покават и Хулиана. Тя пък е в някакво малко селце и живее с онзи роднина на моряка(дето лелята е имала забежка с него).
    Ами май това беше в общи линии. За мое огромно съжаление филма не се разви както на мен ми се искаше, но. . . какво да се прави Надявам се, че не съм развалила удовоствието Ви да го изгледаде 'в очакване' до самия край, за да видите какво ще се случи в последния епизод, но не се стърпях да Ви разкажа. . .

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Е как може да свърши така гадно ! Той няма да е със Марица?Да не си се объркала нещо?

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Голям фен
    Град
    sofia
    eeeeeeeeeeee folma e mn qk gledam go kogato moga a samo da popitam kakvo stava nqma li happy end??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Град
    Somewhere in the clouds...
    Wow очаквах хепи енд...каква е тая драма...ебати тъпнята
    Then every time I turn around
    And you're nowhere to be found
    I know I got a long, long way to go
    Before I can say goodbye to you
    Oh, I got a long, long way I know
    Before I can say goodbye to all I ever knew

Мега фен Аватара на koalka
    Всички сапунки са едни и същи и да адски тъпи.Не мога да разбера какво им харесватие.Тая боза е тъпа,каокто всички други.

MiSs Unfaithful
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    Е как може да свърши така гадно ! Той няма да е със Марица?Да не си се объркала нещо?
    Е ти пък сега какво ме изкара. . . Не бих седнала да си губя времето като разказвам нещо, ако не съм сигурна в думите си. . . пък и съгласи се, че няма нищо сложно в сюжета на един сериал, за да ме питаш дали съм сигурна.

Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    Цитирай Първоначално написано от Napushen_Buhal
    знам че всеки си има вкус ама как можете да ги гледате теа лиги фе... о хуанита защо го направи... ти имаше всичко... защо нараняваш така чувствата ми любов моя супер превземки са
    e ega kakvo da se pravi?ne e tolkova qk kato mi6o 6amara,ystata i spensss

kakto e kazul edin velik rapur mi6o 6amara :"Jivota e hybav za6toto e krazisv!"

a na the_o.c_girl ... moga da kaja samo 4e e jalka ... i sega kakvo ?! 6te vliza6 vuv vsqka tema 6te citira6 kakvo sum kazala i 6te komentira6 li??? osuznai se a ina4e serial4eto men mn me kefi ... ama dnes mai nqma da moga da go g;edam ... 6te razkazvate podrobno za6toto v BTV ne e tolkova podrobno
    тва дето го е казал шамара може някой ден да го разбереш... ама като те гледам много се съмнявам
    2т.системно.

Фен
    Град
    където поискам
    Гледала съм последния епизод на испански и за щастие има щастлив край!Хулиана и Маркос изясняват всичко помежду си и се женят!На сватбата Барбара,в образа на др.жена се опитва да стреля по Хулиана,но не успява и някой я застрелва,но не помня кой и когато умира се превруща в чудовището което е!След това дават няколко години по-късно Хулиана,Маркос,Габриел,Рех на и децата на Хулиана и Маркос на пикник-едно голямо щастливо семейство!
    http://tvnovellas.info/forum/index.phpТук можете да видите снимки от последния епизод!Влизате в Жената в огледалото--->Жената в огледалото фотогалерии---->Последният епизод!

mn qsno 4e 6te ima dobur krai ... vse pak e sapynka .... no mn me kefi ...za6toto e neobiknovena i ne e kato vsi4ki dr ..... syper e napravo serial4eto ....a na Napushen_Buhal moga da kaja samo 4e rapa my e mamata,kopele mi6o 6amara i ystata sa da best prosto ..... ..... vanko1 su6to,spens su6to ... abe nai si padam po teq qkite rapuri sus smuknatite dunki ... 6apkite na krivo i lenti4kite .... bati pi4ovete,maina moje nqkoi den da go razbere6 .... ama kato te gledam ne mi se vqrva

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Nqkoi moje li da mi dade link za da moga da pro4eta rezumetata na seriite do posledniq epizod?Blagodarq predvaritelno

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    И аз го гледам Голяма изрудия е
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Nqkoi moje li da mi dade link za da moga da pro4eta rezumetata na seriite do posledniq epizod?Blagodarq predvaritelno
    В Бтв-то ли?

Ми кефи ме сериал4ето , ноо нямам време да го гледам за съжаление

[quote="MiSs Unfaithful"]
    Цитирай Първоначално написано от little_sea_angel
    Хулиана разбира, че жената представяще се за Марица е Барбара и решава да отмъсти на нея и на Маркос, защото не може да приеме това, че той е объркал истинската Марица с "новата" Марица. . .
    wow wow wow dosta....razli4no a kak barbara stava maricaa??!?!v ogledaloto ama koga..?... seriala ne e lo6 a ne me kefi edinstveno tova 4e ima malko... nerealnost vuv filma

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    В Бтв-то ли?
    Ne nqkade drugade za6toto v BTV sam 4ela i ingormaciqta e mn malko za sajalenie

Днешната серия ме накара да се замисля за възможноста да си съберат Хулиана и тоя от "Марбея"....

Мн ми хареса, че той хареса Хулиана такава, каквата е!! Мн ме трогна...

Какво мислите за това?
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

xax toi e mn`po golqm ot neq moje da i e ba6ta.. i men me trogna da makar 44e po mi haresvat s markos....

za lubovta vuzrastta nqma zna4enie ... qka dvoika sa s Hylianita ... i s Markos ne e zle ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си