- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
леле аз тоя филм не съм го гледала от няколко дена![]()
2 т. системно.
Gubi6, macka, gubi6....Първоначално написано от niki7o
Тоя сериял е много хубав ама нещо напоследък се объркаха нещата
Tozi serial stra6no mnogo me kefi Naprao golqma maniq e.
Супер е сериалчето и с мн красиви актьори и актриси разбира се:P
xaxaxaxaxaПървоначално написано от *an4eto*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мога да ви разкажа ВСИЧКО, което ще се случи във филма.
Ще продължи някъде до края на Ноември.
Хуляна ще се омъжи за Тобиас, А Маркос за Ксиомара.
Барбара ще прегази Тобиас и той ще умре, и докато Марица е на погребението (огледалото се чупи малко преди края на филма) е забулена, така че не й се вижда лицето, Маркос ще дойде на погребението и Марица ще си махне черното було от главата. Тогава Маркос ще зине " Марица??", а тя ще го зяпа.
После Марица влиза в затвора, понеже още не е доказана невинността й. Маркос ще отиде да я разпитва и т.н А онази която видя Алберто докато правеше монатажа ще се разкае, и ще остави едно доказателство за невинността на марица на бюрото на маркос. Те ще разследват малко и ще разберат че не е виновна и ще я пуснат на свобода. Става собственик на Марбея и т.н но Маркос мисли че Ксиомара е бременна. Барбара се навира в гардероба на Хуляна. Точно когато се скрие, Марица и Лусмила влизат в стаята и започват да си приказват. Марица подхваща темата за жената в огледалото и Барбара чува всичко за магията на огледалото и вижда как марица става хулияна. След това барбара претърпява злополука и е напълно обезобразена
Когато се вижда побеснява и казва на ромеро да вземе огледалото и да отвлече марица. Така става!
Марица обяснява през сълзи всичко и Барбара се превръща в марица ферер,рез това време Хуляна си е хуляна. барбара я бута върху огледалото и тя го чупи.
И така хуляна си е хуляна а барбара остава марица.
Хуляна се опитва да убеди Маркос, Ксиомара също, че марицата е фалшива. Той не вярва.
Но все пак разбира истината. Накара един работник да сложи огледало в един ъгъл на Компания мути. Вика " марица " там. И когато се осмелява поглежда нагоре и вижда едно обезобразено чудовище до себе си в отражението на огледалото. А той вкочанен от ужас само зяпа нагоре и не казва нищо. НАПРАВО ОНЕМЯВА ОТ УЖАС.
Разделят се разбира се.
Хулиянита се разхубавява, постепенно става като Марица, но с къдрева коса.Ксиомара умира накрая. Рехина и Габриел се събират.
На сватбата на Хулияна и Маркос по перука и слънчеви очила се появява Барбара,за да не я познаят като " МАРИЦА ФЕРЕР". Ромеро отваря една бутилка шампанско на Барбара и тя се напивабез да подозира че Ромеро е сложил отрова. И ромеро изпива една чашаот отровното шампанско. И барбара казва " Маркос и Марица" при което всички машинално се обръщат и точно когато насочи пистолета към тях пада и умира. Ромеро се намествва и умира до нея. След това дават Хулияна и Маркос след 3 год. с двете им деца
Това е накратко, прибавяйки чемежду Маркос и Хулияна се случи една тъпотия накрая. А хуан тобиас възкръсва накрая на филма и намира маркос понеже той беше заминал, мислеше че щом тобиас а възкръснал, то хулияна ще иде при него.
Това знам. Това съм гледала.
Все пак може да съм пропуснала нещо което да ви интересува.
Питайте, запозната съм много добре със този сериал и това което се случва!
Доста време ще мине докато разберат че барбара се прави на марица. Това ще бие рекорда на блатото в Трима братя и Три сестри. Гарантирам! Ужас! А Барбара е много стршна. Понякога като види отрежението си в огледалото крещи " НОООООООО! " А да знаете колко ще е смешна като марица. Много ми беше смешно. Някакви свити вежди и очи пълни със злоба. Така както не сме виждали Марица.
Кажете ми моля ви какво точно ви интересува?
някой може ли да ми даде действащ линк за да си дръпна сериите
Аз съм тази, която ви разказа всичко, имам всички серии със субтитрите на няколко ДВД-та.
Гост, можеш да си ги дръпнеш, някои рипват и качват тук-там но са само сериите които са излъчвани да сега. торрент-линкос.бг нещо такова беше, само че на латиница. Мога да ти кажа линк на сайт, в който можеш да гледаш повечето серии в интернет, но са на испански и са лошо качество. От този линк можеш да гледаш и още доста сериали - Имението, Любов или измама, аве абсолютно всички колумбийски сапунки.
mi nz gotin e vapreki 4e az go gledam ot na4aloto na vakanciqta 6toto bqh parva smqna no mn mi haresva za6toto obojavam Paola Rey![]()
ne znam za6to ama ve4e v BTV ne kazvat kakvo 6te stane v sledva6tite epizodi ... mn e gadno taka ... smisul moje bi e po-interesno da gleda6 bez da znae6 gore-doly akkvo 6te stane ... ama ne moga da shavan ideqta za6to dosega pi6eha kakvo stava ... a ve4e ne![]()
![]()
nqkakvo stranno e ama kakto i da e.... mnogo interesen zapo4na da stava seriala
iskah da vi pitam ... tezi,koito sa gledali seriala ... naistina li hyan Tobias 6te ymre kakto e napisano v BTV?
za6toto po-nagore nqkoi be6e pysnal snimki ot posledniq epizod i tam go ima6e i Hyan Tobias zaedno s Djindjur ...
to4no...am serial4eto e gotinoПървоначално написано от Kam4eto
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Серила е много якичък наистинанякой може ли да ми намери снимки на Чарли,защото незнам истинското му име за да го потърся..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
"Дето ви написах ко стаа" q kaji linkcheto sas seriite![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Много ме кефи,а и всички актьори са супер,само че понякога ме еяд да го дледам![]()
Абе я ми кажете харесва ли ви Маркус и тъпите му извивки на горната устна. Майкоооу противен ми е. Мислех да пусна цяла тема за това лайно... ама се отказах. Туку виж някой ме е покритикувал. Ае ... и как си свива окото до кат приказва. Боже мой опази ме от такава участ като него!!!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
"Жената в огледалото" за мен е поредния евтин сериал. Започнаха да ги правят много, бързо омръзнаха, да не говорим че повечето си приличат.
Единствените хубави сапунки за мен са "Бедната Настя", защото е руски и някакси няма общо с мексиканските сериалчета и "Любов и омраза", който го даваха преди 5 години и тогава не се правеха толкова сапунки.
Не знам за сериала, но Марица Ферер(Паула Рей) е![]()
![]()
![]()
И аз редовно го следя този сериал яки4ак е ама се разбира какво ще стане как да кажа много е прозрачен и ... ама иначе става за гледане пък и актиори като Маркос Мути и Чарли дори и Алберто как да не ги гледа6![]()
![]()
:P \
/
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
super e ama e malko kato prikazka s tova preobrazqvane:
![]()
smt006
Абе сериала ми харесва, но най-хубавата сапунка която съм гледала и "Дивия ангел" с Наталия Орейро преди 4 години. От тогава съм и фенка на Наталия. Дано да го пуснат пак![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
seriala i na men mi haresa super qk be6eПървоначално написано от Crazy`Witch
a btw ksiomara ne e bremenna nali
![]()