- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
готин е
а тая паола рей ми е любимата сапунена актриса
а и хуан алфонсо е супер пич--->кво тяло има само а![]()
dam ne e e bremenna samo lyje markos da ne se razdelq s neq za da mu zemi parite \Първоначално написано от [B
/
![]()
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
Аз лично мисля,че сериала е много добър и мене ме кефи!Харесвам Ксиомара,макар че е доста зла...Тая Паола Рей/Марица/ ми е леко противна!Много е гадно,че Ксиоми ще умре:
http://www.my-album.us/slike/1092646...grE9toZqAH.jpg
Иначе тва за Барбара е много интересно,защото аз разбрах,че Наваро и е сложил отрова в чашата и тя умира от тва!
ee seriala e super kak ... nali e s paolq rey![]()
Ако искте вижте тфа...
http://www.youtube.com/watch?v=qsToBIGormk
Нз дали ше ви е интересно,обаче филма нататъка според мен ше бъде супер як!![]()
Този сериал наистина е изключителен... особено със звезда като Паола Рей...! А огледалото подсилва напрежението. Добър е, харесва ми... става интересен след пожара, в който изгаря Барбара... и особено превръщането й в Мраица Ферер.
mn e gotin toq film ama naistina e malko nerealen![]()
![]()
Много яко сериалче и аз го гледам!Абе кой ли се опитва да убие Барбара а?
![]()
da vqrno koi e toq s 4ernite rakavici.misleh 4e e ksiomara ama ne e tq.nqkoi znae li???
spored mene toq e 4ernite rukavici e toq ot firmata "marbeq" kudeto be6e suo4astnik na barbara ama sega mu zabravih imeto![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Обичам “La mujer en el espejo”!!!Паола Рей и Хуан А.Баптиста са страхотни и филма е много интригуващ!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
koi be6e navaroПървоначално написано от blue*ephemera*
![]()
В началото си мислех,че ще бъде малко по-различно,но е като всички сапунки,накрая хулиана,ще се омъжи за маркос,а барбара свършва или в затвора или умира.....и накрая всички заживяват щасливо =D>
Става хубава работа е щом и аз го гледам.Макар че Ксимара наистина не е толкова грозна,но играе по-гадни роли.![]()
aaaaaaaa navaro se kazva toq s 4ernite rukavici sega go vidqh![]()
![]()
A walk to remember
А някой да ми каже как за Бога е оживял Хуан Тобиас????????????!!!!!?!?!???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
na men ksiomito mi e groznaПървоначално написано от dumbo_s
no barbara be6e dosta hubava 4e da igrae takava gadna rolq
![]()
az do kolkoto 4etoh bil vuskrusnal haha kolkoto i sme6no da zvu4iПървоначално написано от summer_love
![]()
A walk to remember
Аз да попитам наистина ли Хуан Алфонсо Баптиста е бил в София преди няколко дена?!
RADVA ME!!!!
P.S baba me zaribi![]()
а този сериал е единствения от сапунките ,които гледам с кеф![]()
абе какво стана до сега с тоя сериал аз съм 1 смяна и нз кажете
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!