- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
Kak gi gledate izobshto tiq bozi , taka li nqmate kvo drugo da praite ? Vsi4kite sa edni i sushti ( obi4a me , ne me obi4a ....) Absolutni idiotismi i pone actiorite da stavaha za neshto ... Uvi ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ae sega ... vseki si ima mnenie ... bezdelnivite kato nas ... obi4at da gledat takiva ne6ta ... vqrno 4e sa bozi ama e int ... nali ti zapulva vremeto ... tova e vajnoto a tebe kato ne te kefi ti predlagam da ne pi6e6 v taq tema...Първоначално написано от *Sumerian_Haze*
Ако сте пропуснали някоя серия и ако искате да я гледате има ги в www.torrents.linkos.bgПървоначално написано от francheska_baby
(само че са качени от 19 май нататък , ама не съм сигурна).
pff az ne razbrah kato maikata na marica s4upva ogledaloto kakvo stava s Marica??? V smisul tq si ostava Marica zavinagi ili Marica iz4ezva a si ostava Huliana koqto ve4e ne moje da bude krasiva???
" I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"
Емии значи след 1023-1024 серия може пак да почна да го гледамче напоследък взе да става мега тъп мн бавно се развива всичко иначе за такива дето си нямат работа е идеално запълване на времето
![]()
Chestno da si priznaq rqdko se prebiram v kashti i gledam televiziq, no shtom stane 11 nezavisimo kakvo pravq sqdam pred TV to i gledam seriala. Moje da ne e neshto osobenno no pone za chas se prenasqm v sveta na Huliana i Marica . S oblekchenie razbriram che moite problemi ne sa samo moi -che podli hora ima i shte ima vinagi i taka ....
E tova e
Gotino filmche malko naivno no vse pak hubavo
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
ami ne sum mn sigyrna no mai marica si ostava samo marica ... i se vru6ta v kompaniqta kato marica s cel da otmusti na pri4inilite i zlo ... a nakraq hyliana stava krasiva i se omujva za markos ... ne6to takova trqbva da e ...Първоначално написано от broken`dreams
Xaxaxaxxaxa ... nali znae6 4e 6tom teb te e izkefilo-i mene zna4i su6to ...Първоначално написано от *Poli*
![]()
men me kefi filma no... naistina mn bavno proti4a vsi4ko za sq no .. si me kefi i si go gledam.. kakto 4eta 6e stane interesno...:P aide naistina nqkoi ako razbere ne6to dr da pishe
:P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ами доста е тъпичак. Марица ли беше хубавата, ужасно я гримират,
тва не е дневен грим. Актьорската игра, ако изобщо това може да се нарече така, е под всякаква критика. Диалога е безкрайно елементарен, ако гледам без дублаж (който също е много дразнещ) ще науча испански за отрицатено време. Идейката е малко по- разчупена отколкото в другите подбни бози, и това е единственото, което го различава. Заглеждала съм го няколко пъти за по малко.![]()
Give me your best shot motherfucker!
tupi4uk ... ama ne ... mn yvli4a i minava vremeto bez da razbere6 ... i e ima qk zamisul ... neobiknoven e i dosega ne sum gledala podoben film ... vqrno 4e po nqkoi put izpulnenieto ne e na nivo no tova e samo po nqkoi put .... ima i tupi4ki momenti no spored men te sa po-malko ot hybavite ....mene me kefi i si go gledkam ....Първоначално написано от fire_of_satan
ytre v "jenicata v ogledaloto":
Маркос успява да спаси Марица, но решението на проблема намира Ниньо, който натиска бутона за аларма и подава сигнал в полицията.
Лус Мила има сериозни съмнения за поведението на Педрито и се опитва да научи нещо от Начито, но той е обещал на приятеля си да мълчи. Хитрото дете намира решение и не казва на майката, но споделя с маестро Тапиа, който незабавно подава жалба в полицията срещу Педро с надеждата този път наистина да не се измъкне.
На Марица й прилошава след напрежението по отвличането и тя припада. Докторът има съмнения, че причината е бременност, но Алберто успява да го убеди да запази мълчание.
Докато Алберто разпитва Марица за състоянието й, Маркос става неволен свидетел и иска обяснение...
drygi den:
Маркос вече знае за бременността на Марица, но Алберто заявява, че детето е от него. Маркос е изумен и иска потвърждение от Марица. Тя вижда възможност да прекрати връзката им. Затова заявява, че наистина детето е от Алберто.
Барбара подкупва охраната на Ромеро и осигурява бягството му от затвора. Уверява го, че прави това единствено, за да й помогне някой ден да си отмъсти на Марица Ферер.
Рехина се измъква от конфузната ситуация с Габриел като му заявява, че Марица е нейна дъщеря.
Алберто кани Марица на обяд, но Педро е в течение на техните планове от Барбара и стреля по тях на излизане от компанията...
po-drygi den:
Очевидно Педро отново допуска грешка, защото прострелва Алберто вместо Марица. За щастие раната е повърхностна. Габриел става свидетел на грубото отношение на Маркос към Марица и иска обяснение. Марица заявява пред него, че детето което чака не е от сина му Маркос. Габриел е силно разочарован и иска да я освободи от ангажимента й като рекламно лице. Но тя е решена да завърши кампанията и тогава да напусне.
Лус Мила е назначена в компанията на работа. Чарли се опитва да флиртува с нея, но при всеки опит да я целуне получава доза от шамари.
Маркос прави серенада на Марица с мариачи. Лус Мила й препоръчва да слезе и да му признае истината...
po-po drygi den:
Тъй като Марица не слиза, Маркос решава да влезе насила да я потърси и започва да я обижда, докато тя е затворена в другата стая.
Барбара казва на Габриел, че детето на Марица е от Алберто. Тя кара Марица да подпише други документи, за да я съсипе по-бързо и успява. Рехина нарежда на Кристина да потърси Марица за репетицията, но Барбара вдига скандал. Марица не напредва в уроците по манекенство. Става още по-зле, когато Маркос застава срещу нея. Точно тогава се появява и Ксиомара и той започва да я целува. Марица не му остава длъжна и в следващия момент пред очите на Маркос и Ксиомара двамата с Алберто също започват да се целуват.
хм...много хубав филм поне на мене ми харесва и го гледаМ когато мога та...яка тема![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
da qki4uk si e.... ama estesveno se namirat i hora koito ne go haresvat i samo povtarqt kli6eta:"vsi4ki bozi sa ednakvi i az bozio ne gledam"Първоначално написано от piFka_LP
Xxaxaxa![]()
![]()
men mn si me kefi![]()
2 т. системно.
i men mn me kefiПървоначално написано от niki7o
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
mno tupo be6e tova kudeto Marica kaza na Markos,4e deteto i e ot Alberto![]()
![]()
![]()
daПървоначално написано от *an4eto*
![]()
2 т. системно.
ама спокс ... накрая е повече от ясно че ще се събератПървоначално написано от niki7o
![]()
аууу сапунките са ми голяма страст....Гледала съм около 95% от латино сериалите,които са давали по телевизията...И този "Жената в огледалото" е хубав,не че имам много време да го гледам де,ама от това което съм гледала ми се струва супер....
![]()
f@nt@zi@
Xaxaxax i az si padam po gledane na serial4eta ... za6toto mn yvliz4at i predi da si se ysetil e minalo ve4e vremeto ...Първоначално написано от f@nt@zi@
dam mnogo e qk samo4e naistona e malko daje dosta nerealno.no ina4e e mnogo zariben.
emi to vsi4ki sapynki sa zaribqva6ti ... sedne6 li vednuj da gi gleda6 ... oturvane nqmaПървоначално написано от gog4u
kato semkite
![]()
![]()
xaxa.hubav primer si dalaПървоначално написано от *an4eto*