- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
Хайде не се излагайте можете да гледате серияла в реално време!Избирате си от менюто в ляво като давате на долу и на горе със стрелкичките серияла се казва La mujer en el espejo и си избирате серий до последната ги има - 131 и готовосупер са си серийте само дето са на испански ама нищо важното е да разбереш горе долу какво ще стане
http://telemundo.feedroom.com/ifr_ma...968.6344795331 enjoi![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
*an4eto* миси мн то аз веднъж ще го пропусна и те ще се случа супер мн работиВ понеделник ще гледам повече ако не пак ще разказвате, че май работа ще почвам
![]()
syper .... znaete li akkvo 6te stane?
Markos 6te kaje na Marica 4e adski mn q obi4a i e suglasen da priznae deteto i za svoe ... i tq taka 6te se trogne ot dymite my ... 4e 6te my kaje 4e deteto i e ne e ot Alberto a ot nego!ma tova nqkude sled 2-3 serii![]()
![]()
Шибана латиноамериканска боза. Всичките им сапунки са едни и същи. Едни и същи актиори и се еедно гледам един филм в който просто майката става дъщеря.
Mn me kefqt takiva kato vas oba4e ...![]()
![]()
deto ve4no se izrazqvat sus kli6eta ... kato ne vi haresva nikoi ne vi kara da go gledate be ! Nas si ni kefi i ne ni pyka kakvo 6te kaja takiva kato vas ... nali vremeto ti minava burzo dokato go gleda6 i taka se ylisva6,4e izob6to n zabelqzva6 koga e minal edin 4as ... i e mn po-dobre otkolkoto da gledam nqkakvi ek6uni ili basketbolni ma4ove ... ma kakvo sum sednala da obesnqvam na takiva kato vas ...
![]()
Не ми хресва, но всеки има право да леда каквото си иска.
Само да добавя, че според мен тези, които четат превода много яко се подиграват на тези, които гледат филма, чрез невероятните си вживявания.
11 tochka deaktiven profil.
аууу супер са мацка!бравооооо
molqvi se kajete kakvo stana neska 4e ne mojah da go gledam filma
2 т. системно.
Маркос обвинява Хулиана, че измисля всевъзможни истории, за да настрои приятелката си срещу него и да попречи на връзката им.
Въпреки усилията на изпълнената с ревност Ксиомара да провали участието на Марица, тя се представя блестящо и всички са във възторг от нея.
По нареждане на Барбара, Ромеро отива в школата, за да убие Педро, но става точно обратното. В крайна сметка, жертвата се оказва Ромеро.мила,ако пропуснеш серия влизай в www.btv.bg
mersi mnogo
2 т. системно.
abe ot vs sapunki tozi mai nai mi haresva![]()
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
еми...попринцип тая сапунка не е лоша,инт ми е ама съм я гледала само 2 или 3 пъти кат съм била с едни приятели,а аз все забравям да я гледам като съм самичка![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Сериалчето е супер. Много ме кефи и винаги,когато имам време го гледам. Интересен е, а пък и доста се различава от останалите сапунки...Не съм толкова голяма фенка на сериалчетата, но този май е най-хубавият досега...е след "Вдовицата в бяло"![]()
![]()
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
На мен ми харесва,но има какво да се иска
знам че всеки си има вкус ама как можете да ги гледате теа лиги фе... о хуанита защо го направи... ти имаше всичко... защо нараняваш така чувствата ми любов моясупер превземки са
2т.системно.
Хахах че и името нацели да не би чат-пат и ти да гледкаш, ама да се прикривашПървоначално написано от Napushen_Buhal
![]()
e ega kakvo da se pravi?ne e tolkova qk kato mi6o 6amara,ystata i spensssПървоначално написано от Napushen_Buhal
kakto e kazul edin velik rapur mi6o 6amara :"Jivota e hybav za6toto e krazisv!"![]()
a na the_o.c_girl ... moga da kaja samo 4e e jalka ...i sega kakvo ?! 6te vliza6 vuv vsqka tema 6te citira6 kakvo sum kazala i 6te komentira6 li???
![]()
![]()
osuznai se
a ina4e serial4eto men mn me kefi ... ama dnes mai nqma da moga da go g;edam ... 6te razkazvate podrobno za6toto v BTV ne e tolkova podrobno
![]()
сериалчето е готино.обаче мн почнаха да го разтягат.ама за мен най-готината сапунка си остава "Приятелки и Съпернички".
nqkoi moje li da mi kaje v dne6nata seriq kakvo e stanalo?no ne tova ot BTV ... tam ve4e go rpo4etoh ... ako moje ne6to koeto ne e napisano tam,za6toto tam ne opisvat epizodite mn podrobno 10x
И какво толкова ще стане, ако не разбереш какво се е случило? Ще дойде краят на света ли?! Чудя се как може толкова да ви вълнуват такива глупости като сапунените сериали. А пък като е чааааак толкова важно, защо не вземеш да си дръпнеш от някъде сериите?!Първоначално написано от *an4eto*