- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Жената в огледалото"
Аз гледа филма като бях на гости в чужбина и смея да твърдя, че това е един от малкото добре направени филми тип "сапунки" . . . като започнем от сюжета и стигнем до актьорската игра. Мога да обясня какво се случва след момента, който си разказала.Първоначално написано от little_sea_angel
Значи след като Хулиана се връща при "Мути" Маркос е вече женен за Барбара, която през деня приема образа на Марица. Той е убеден, че Барбара е Марица и живее добре с нея. Хулиана разбира, че жената представяще се за Марица е Барбара и решава да отмъсти на нея и на Маркос, защото не може да приеме това, че той е объркал истинската Марица с "новата" Марица. . . замисля жестоко отмъщение, което е свързано с компанията "Мути" . Хулиана има за цел да унищожи компанията. Както може би добре си спомнята леля Мерседес беше "натопена" , че е имала забежка с някакъв мъж, ала след време се разбира, че наистина е имало такава забежка. Тя е била с мъж (някакъв моряк) и в живота на Хулиана се появява някакъв роднина на този моряк. (Мисля, че му новопоявилия се е брат на въпросния моряк, но не съм сигурна. ) Този се разкрива пред Хулиана и решава да й помогне с отмъщението след като тя му разказва живота си. Роднината обаче не е безкористен и след като помага на Хулиана се изкушава и краде известна част от парите на компания "Мути". След това този роднина изчезва и Хулиана остава много убидена и наранена от неговата постъпка. Започва да мисля за самоубийство и точно, когато е решена да го направи разбира, че Маркос е променил чувствата си към "Марица" и е влюбен в нея(Хулиана). Тя е щастлива, но не напълно. Разказва му истината, след което той й заявява, че я обича въпреки всико (дори въпреки разрухата на комппанията). Обаче Хулиана не може да си прости, че е наранила мъжа на живота си и все пак изчезва. . . избягва някъде. Така и не я намират ;/ и после показват 'след 5 години' и дават как Маркос е с някаква жена, която досега не се беше появявала във филма. Покават и Хулиана. Тя пък е в някакво малко селце и живее с онзи роднина на моряка(дето лелята е имала забежка с него).
Ами май това беше в общи линии. За мое огромно съжаление филма не се разви както на мен ми се искаше, но. . . какво да се правиНадявам се, че не съм развалила удовоствието Ви да го изгледаде 'в очакване' до самия край, за да видите какво ще се случи в последния епизод, но не се стърпях да Ви разкажа. . .
![]()