Първоначално написано от
Анонимко
Мога да ви разкажа ВСИЧКО, което ще се случи във филма.
Ще продължи някъде до края на Ноември.
Хуляна ще се омъжи за Тобиас, А Маркос за Ксиомара.
Барбара ще прегази Тобиас и той ще умре, и докато Марица е на погребението (огледалото се чупи малко преди края на филма) е забулена, така че не й се вижда лицето, Маркос ще дойде на погребението и Марица ще си махне черното було от главата. Тогава Маркос ще зине " Марица??", а тя ще го зяпа.
После Марица влиза в затвора, понеже още не е доказана невинността й. Маркос ще отиде да я разпитва и т.н А онази която видя Алберто докато правеше монатажа ще се разкае, и ще остави едно доказателство за невинността на марица на бюрото на маркос. Те ще разследват малко и ще разберат че не е виновна и ще я пуснат на свобода. Става собственик на Марбея и т.н но Маркос мисли че Ксиомара е бременна. Барбара се навира в гардероба на Хуляна. Точно когато се скрие, Марица и Лусмила влизат в стаята и започват да си приказват. Марица подхваща темата за жената в огледалото и Барбара чува всичко за магията на огледалото и вижда как марица става хулияна. След това барбара претърпява злополука и е напълно обезобразена
Когато се вижда побеснява и казва на ромеро да вземе огледалото и да отвлече марица. Така става!
Марица обяснява през сълзи всичко и Барбара се превръща в марица ферер,рез това време Хуляна си е хуляна. барбара я бута върху огледалото и тя го чупи.
И така хуляна си е хуляна а барбара остава марица.
Хуляна се опитва да убеди Маркос, Ксиомара също, че марицата е фалшива. Той не вярва.
Но все пак разбира истината. Накара един работник да сложи огледало в един ъгъл на Компания мути. Вика " марица " там. И когато се осмелява поглежда нагоре и вижда едно обезобразено чудовище до себе си в отражението на огледалото. А той вкочанен от ужас само зяпа нагоре и не казва нищо. НАПРАВО ОНЕМЯВА ОТ УЖАС.
Разделят се разбира се.
Хулиянита се разхубавява, постепенно става като Марица, но с къдрева коса.Ксиомара умира накрая. Рехина и Габриел се събират.
На сватбата на Хулияна и Маркос по перука и слънчеви очила се появява Барбара,за да не я познаят като " МАРИЦА ФЕРЕР". Ромеро отваря една бутилка шампанско на Барбара и тя се напивабез да подозира че Ромеро е сложил отрова. И ромеро изпива една чашаот отровното шампанско. И барбара казва " Маркос и Марица" при което всички машинално се обръщат и точно когато насочи пистолета към тях пада и умира. Ромеро се намествва и умира до нея. След това дават Хулияна и Маркос след 3 год. с двете им деца
Това е накратко, прибавяйки чемежду Маркос и Хулияна се случи една тъпотия накрая. А хуан тобиас възкръсва накрая на филма и намира маркос понеже той беше заминал, мислеше че щом тобиас а възкръснал, то хулияна ще иде при него.
Това знам. Това съм гледала.
Все пак може да съм пропуснала нещо което да ви интересува.
Питайте, запозната съм много добре със този сериал и това което се случва!