.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    леле аз тоя филм не съм го гледала от няколко дена
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    Gubi6, macka, gubi6....

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Тоя сериял е много хубав ама нещо напоследък се объркаха нещата

lqblq
    Guest
    Tozi serial stra6no mnogo me kefi Naprao golqma maniq e.

Супер е сериалчето и с мн красиви актьори и актриси разбира се :P

Цитирай Първоначално написано от *an4eto*
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    Gubi6, macka, gubi6....
    xaxaxaxaxa

Guest
    Мога да ви разкажа ВСИЧКО, което ще се случи във филма.
    Ще продължи някъде до края на Ноември.
    Хуляна ще се омъжи за Тобиас, А Маркос за Ксиомара.
    Барбара ще прегази Тобиас и той ще умре, и докато Марица е на погребението (огледалото се чупи малко преди края на филма) е забулена, така че не й се вижда лицето, Маркос ще дойде на погребението и Марица ще си махне черното було от главата. Тогава Маркос ще зине " Марица??", а тя ще го зяпа.
    После Марица влиза в затвора, понеже още не е доказана невинността й. Маркос ще отиде да я разпитва и т.н А онази която видя Алберто докато правеше монатажа ще се разкае, и ще остави едно доказателство за невинността на марица на бюрото на маркос. Те ще разследват малко и ще разберат че не е виновна и ще я пуснат на свобода. Става собственик на Марбея и т.н но Маркос мисли че Ксиомара е бременна. Барбара се навира в гардероба на Хуляна. Точно когато се скрие, Марица и Лусмила влизат в стаята и започват да си приказват. Марица подхваща темата за жената в огледалото и Барбара чува всичко за магията на огледалото и вижда как марица става хулияна. След това барбара претърпява злополука и е напълно обезобразена
    Когато се вижда побеснява и казва на ромеро да вземе огледалото и да отвлече марица. Така става!
    Марица обяснява през сълзи всичко и Барбара се превръща в марица ферер,рез това време Хуляна си е хуляна. барбара я бута върху огледалото и тя го чупи.
    И така хуляна си е хуляна а барбара остава марица.
    Хуляна се опитва да убеди Маркос, Ксиомара също, че марицата е фалшива. Той не вярва.
    Но все пак разбира истината. Накара един работник да сложи огледало в един ъгъл на Компания мути. Вика " марица " там. И когато се осмелява поглежда нагоре и вижда едно обезобразено чудовище до себе си в отражението на огледалото. А той вкочанен от ужас само зяпа нагоре и не казва нищо. НАПРАВО ОНЕМЯВА ОТ УЖАС.
    Разделят се разбира се.
    Хулиянита се разхубавява, постепенно става като Марица, но с къдрева коса.Ксиомара умира накрая. Рехина и Габриел се събират.
    На сватбата на Хулияна и Маркос по перука и слънчеви очила се появява Барбара,за да не я познаят като " МАРИЦА ФЕРЕР". Ромеро отваря една бутилка шампанско на Барбара и тя се напивабез да подозира че Ромеро е сложил отрова. И ромеро изпива една чашаот отровното шампанско. И барбара казва " Маркос и Марица" при което всички машинално се обръщат и точно когато насочи пистолета към тях пада и умира. Ромеро се намествва и умира до нея. След това дават Хулияна и Маркос след 3 год. с двете им деца
    Това е накратко, прибавяйки чемежду Маркос и Хулияна се случи една тъпотия накрая. А хуан тобиас възкръсва накрая на филма и намира маркос понеже той беше заминал, мислеше че щом тобиас а възкръснал, то хулияна ще иде при него.
    Това знам. Това съм гледала.
    Все пак може да съм пропуснала нещо което да ви интересува.
    Питайте, запозната съм много добре със този сериал и това което се случва!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мога да ви разкажа ВСИЧКО, което ще се случи във филма.
    Ще продължи някъде до края на Ноември.
    Хуляна ще се омъжи за Тобиас, А Маркос за Ксиомара.
    Барбара ще прегази Тобиас и той ще умре, и докато Марица е на погребението (огледалото се чупи малко преди края на филма) е забулена, така че не й се вижда лицето, Маркос ще дойде на погребението и Марица ще си махне черното було от главата. Тогава Маркос ще зине " Марица??", а тя ще го зяпа.
    После Марица влиза в затвора, понеже още не е доказана невинността й. Маркос ще отиде да я разпитва и т.н А онази която видя Алберто докато правеше монатажа ще се разкае, и ще остави едно доказателство за невинността на марица на бюрото на маркос. Те ще разследват малко и ще разберат че не е виновна и ще я пуснат на свобода. Става собственик на Марбея и т.н но Маркос мисли че Ксиомара е бременна. Барбара се навира в гардероба на Хуляна. Точно когато се скрие, Марица и Лусмила влизат в стаята и започват да си приказват. Марица подхваща темата за жената в огледалото и Барбара чува всичко за магията на огледалото и вижда как марица става хулияна. След това барбара претърпява злополука и е напълно обезобразена
    Когато се вижда побеснява и казва на ромеро да вземе огледалото и да отвлече марица. Така става!
    Марица обяснява през сълзи всичко и Барбара се превръща в марица ферер,рез това време Хуляна си е хуляна. барбара я бута върху огледалото и тя го чупи.
    И така хуляна си е хуляна а барбара остава марица.
    Хуляна се опитва да убеди Маркос, Ксиомара също, че марицата е фалшива. Той не вярва.
    Но все пак разбира истината. Накара един работник да сложи огледало в един ъгъл на Компания мути. Вика " марица " там. И когато се осмелява поглежда нагоре и вижда едно обезобразено чудовище до себе си в отражението на огледалото. А той вкочанен от ужас само зяпа нагоре и не казва нищо. НАПРАВО ОНЕМЯВА ОТ УЖАС.
    Разделят се разбира се.
    Хулиянита се разхубавява, постепенно става като Марица, но с къдрева коса.Ксиомара умира накрая. Рехина и Габриел се събират.
    На сватбата на Хулияна и Маркос по перука и слънчеви очила се появява Барбара,за да не я познаят като " МАРИЦА ФЕРЕР". Ромеро отваря една бутилка шампанско на Барбара и тя се напивабез да подозира че Ромеро е сложил отрова. И ромеро изпива една чашаот отровното шампанско. И барбара казва " Маркос и Марица" при което всички машинално се обръщат и точно когато насочи пистолета към тях пада и умира. Ромеро се намествва и умира до нея. След това дават Хулияна и Маркос след 3 год. с двете им деца
    Това е накратко, прибавяйки чемежду Маркос и Хулияна се случи една тъпотия накрая. А хуан тобиас възкръсва накрая на филма и намира маркос понеже той беше заминал, мислеше че щом тобиас а възкръснал, то хулияна ще иде при него.
    Това знам. Това съм гледала.
    Все пак може да съм пропуснала нещо което да ви интересува.
    Питайте, запозната съм много добре със този сериал и това което се случва!
    Q razkaji o6te ne6to 4e mi stana mn interesno. Mersi predvaritelno

Guest
    Доста време ще мине докато разберат че барбара се прави на марица. Това ще бие рекорда на блатото в Трима братя и Три сестри. Гарантирам! Ужас! А Барбара е много стршна. Понякога като види отрежението си в огледалото крещи " НОООООООО! " А да знаете колко ще е смешна като марица. Много ми беше смешно. Някакви свити вежди и очи пълни със злоба. Така както не сме виждали Марица.
    Кажете ми моля ви какво точно ви интересува?

Guest
    някой може ли да ми даде действащ линк за да си дръпна сериите

Дето ви написах ко стаа
    Guest
    Аз съм тази, която ви разказа всичко, имам всички серии със субтитрите на няколко ДВД-та.
    Гост, можеш да си ги дръпнеш, някои рипват и качват тук-там но са само сериите които са излъчвани да сега. торрент-линкос.бг нещо такова беше, само че на латиница. Мога да ти кажа линк на сайт, в който можеш да гледаш повечето серии в интернет, но са на испански и са лошо качество. От този линк можеш да гледаш и още доста сериали - Имението, Любов или измама, аве абсолютно всички колумбийски сапунки.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    mi nz gotin e vapreki 4e az go gledam ot na4aloto na vakanciqta 6toto bqh parva smqna no mn mi haresva za6toto obojavam Paola Rey

*an4eto*.
    Guest
    ne znam za6to ama ve4e v BTV ne kazvat kakvo 6te stane v sledva6tite epizodi ... mn e gadno taka ... smisul moje bi e po-interesno da gleda6 bez da znae6 gore-doly akkvo 6te stane ... ama ne moga da shavan ideqta za6to dosega pi6eha kakvo stava ... a ve4e ne nqkakvo stranno e ama kakto i da e.... mnogo interesen zapo4na da stava seriala

iskah da vi pitam ... tezi,koito sa gledali seriala ... naistina li hyan Tobias 6te ymre kakto e napisano v BTV?

za6toto po-nagore nqkoi be6e pysnal snimki ot posledniq epizod i tam go ima6e i Hyan Tobias zaedno s Djindjur ...

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    гледам го ама напоследък се дразня и май няма вече да го гледам - тъпичка е тая Марица
    to4no...am serial4eto e gotino
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Серила е много якичък наистинанякой може ли да ми намери снимки на Чарли,защото незнам истинското му име за да го потърся..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    "Дето ви написах ко стаа" q kaji linkcheto sas seriite
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Много ме кефи,а и всички актьори са супер,само че понякога ме еяд да го дледам

Абе я ми кажете харесва ли ви Маркус и тъпите му извивки на горната устна. Майкоооу противен ми е. Мислех да пусна цяла тема за това лайно... ама се отказах. Туку виж някой ме е покритикувал. Ае ... и как си свива окото до кат приказва. Боже мой опази ме от такава участ като него!!!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    "Жената в огледалото" за мен е поредния евтин сериал. Започнаха да ги правят много, бързо омръзнаха, да не говорим че повечето си приличат.
    Единствените хубави сапунки за мен са "Бедната Настя", защото е руски и някакси няма общо с мексиканските сериалчета и "Любов и омраза", който го даваха преди 5 години и тогава не се правеха толкова сапунки.

Не знам за сериала, но Марица Ферер(Паула Рей) е

И аз редовно го следя този сериал яки4ак е ама се разбира какво ще стане как да кажа много е прозрачен и ... ама иначе става за гледане пък и актиори като Маркос Мути и Чарли дори и Алберто как да не ги гледа6 :P \/
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

Guest
    super e ama e malko kato prikazka s tova preobrazqvane : smt006

Абе сериала ми харесва, но най-хубавата сапунка която съм гледала и "Дивия ангел" с Наталия Орейро преди 4 години. От тогава съм и фенка на Наталия. Дано да го пуснат пак

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Абе сериала ми харесва, но най-хубавата сапунка която съм гледала и "Дивия ангел" с Наталия Орейро преди 4 години. От тогава съм и фенка на Наталия. Дано да го пуснат пак
    seriala i na men mi haresa super qk be6e a btw ksiomara ne e bremenna nali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си