- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- anketa
БИХТЕ ЛИ ЖЕРТВАЛИ ПРИЯТЕЛ ЗАРАДИ ГАДЖЕТО СИ?
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Много ясно че не
Ne mislq 4e bix go napravila
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
ами аз мисля че не бих но понякога когато си адски влюбен може да направиш грешката да го поставиш на по преден план и едва когато виждаш че губиш приятелката си или приятеля си осъзнаваш че не си заслужава.затова искам да дам един съвет на всички преди да правите или дори преди да кажете нещо на приятека или приятел помисляте дали си заслужава заради едно гадже да загубиш човек който значи много повече.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ!!!Първоначално написано от sladkoto_neli
ooo ne nikoga prosto az tolkova mnogo obi4am priqtelkite si te sa nai qkite i ai istinskite priqtelkie obi4am i priqtelq si no vse pak mom4eta ima kolkoto si iska6 no istinski priqtelki mnogo trudno se namirat e ponqkoga mlko gi zarqzvam zaradi priqtelq mi no tova v nikakav slu4ai ne zna4i 4e toi e po vajen!!!!!!!!!!
RAZBRA LI VALANTAIN_LOVE![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Зависи от приятеля.....имам много такива "ПОЗНАТИ" дето със сигурност бих ги ренала пък и на сичкото от горе има такиа дето ме познават а аз те хе така че защо и те не?
До сега не съм го правила
Какво значи да жертвам някого е, ебаси недомислените анкети! Не няма да убия приятел заради гадже. Но да, ще жертвам малко от времето, което прекарвам с някой приятел заради гаджето си.
Ако имаш пък предвид да се скарам с приятел заради момиче зависи от причината! Дай малко от малко уточнение, на такъв въпрос може да се отговори по 1000 начина.
ne mnogo qsno.priqtelite sa nad vsi4ko, a i te 6te ostanat s teb dori i sled razdqlata s gadjeto
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Много е относително да се каже.Ако приятелят ти е просто ..познат или не толкова добър приятел,естествено,че ще жертвам.Но може и да не си струва-гаджето може да е просто "гадже",а не "любов"...
Всъщност ако приятелят ти е истински приятел,няма да има нужда да жертваш гаджето си...защото истинският приятел ще те подкрепи във всичко.
Еми отговора ми е да, разбирасе! Защото приятелят ми е много повече от "гадже". Той е мой партньор, моя упора и всичко останало. А някоя там псевдоприятелка ако ми прави проблеми, че не й обръщам внимание - еми нейна си работа.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
много точно казано!напълно съм съгласна!Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
f@nt@zi@
Аз съм имала тъкъв случай да избирам между любовта и приятелите ми и се радвам че избрах приятелите защото гаджета колкото искаш,но приятелите не се намират толкова лесно!
страшно много държа на гаджето си . Тоест може да се каже ,че той ми е най-добрия приятел . Всичко си споделяме така ,че бих го избрала пред момичетата , които ми се водят "приятелки" . Доскоро ги мислех за истински приятелки , ама видях че всечки са големи лицемерки ... така ,че винаги трябва да имаш едно наум и винаги да разчиташ преди всичко н себе си
6to nqma otgovor zavisi ot situaciqta!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
една и съща грешка два пъти не бих допуснала![]()
Ne nikoga ne bih jertvala priqtelsvoto si zaradi gajeto za nqkoi hora gajetata sa im mn. skapi i ne se otdelqt ot tqh ama v kraq na krai6tatata vseki i nujda ot sobstveno prostranstvo i ot razvle4eniq i taka nqma da si omraznat tolkova barzo
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
emi za6toto sam zabravila sorryПървоначално написано от summer_04
az sym precakvala taka moq priqtelka....ama i tq bi me precakala po sy6tiq na4in...daje po kysno,be6e postavena na moe mqsto...i az razsyjdavam taka..tq taq frendka ako e istininska frendka 6te me ostavi da sym s tva m-4e,bez sopoli,molbi i drami! ina4e az imam 1 edinstvena priqtelka,na koqto vqrvam taka,kakto vgqrvam na mama i papa. na neq nikoga ne bih i go pri4inila tva..no na vsi4ki ostanali bez da se zamislq!
Taka, az bih zarqzala priqtel/ka zaradi gadje.1-vo za6toto momi4e i momi4e ne mogat da budat istinski priqtelki, tuikato ima jenska zavist, zloba i t.n.Kogato stava vupros za mom4e, po stava.No trqbva da se zamislim i vurhu tova, 4e kogato mom4eto ti stane mn dobur fr ti vijda6 vsi4ki prekrasni ne6ta v nego.po tozi na4in ti se vlubva6 v nego i priqtelstvoto se razvalq.Ob6to vzeto nito momi4e nito mom4e moje da ti bude istinski fr, ili pone ne za dulgo.Taka4e bih izbrala gadjeto si.
Зависи!Затова не сам отговорила нищо!