- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- anketa
ami... da bix go napravila!bix go napravila poradi dve prichini
1-zashtoto znam che i toi shte go napravi
2-zashtoto go zaslujva
apyk ako trqbva da se razdelim zashtoto haresva druga shte go napravim zashtoto az iskam da e shtastliv->eto tova e lubovta
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
nikoga ne bih jertvala priqtel (moje bi za6toto imam otvratitelen harakter i trudno si namiram takiva) a pak za gajetata tqh moje da gi smenq6 kato nosni karpi4ki dokato istinskiite priqteli ne
podkrepqm te napulnoПървоначално написано от eXciTiNg-BabY
![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Мдаааа...гадже можеш лесно да си намериш,но истински приятели...е,вий,ако гаджето ти е най-добреия приятел т'ва вече е якоНяма никой да се сърди
То и аз някой път оставям френдовете заради някой по-така,ама то и компромиси трябва да се правят.Ако се занимаваме само с приятелите ще си останеме стари моми и ергени.Но няма да си зарежа приятелите напълно!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Az bih go napravila.. kolkoto i gadno da zvuchi..
az syshto mislq takaПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Ne shtoto priqtelite sa ve4ni do kato s gadjeto vse nqkoga, rano ili kusno, shte skusate!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ne moga da kaja tvurdo ''nikoga'',za6toto za visi ot priqtelq,sityaciqta i taka natatuk
kategori4no ne!!!Priqtelstvoto stoi pred vsi4ko![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
mi chestno kazano ne sum sigurna purvo zashtoto mislq che imam poveche poznati ot kolkoto priqteli i posle zashto mi se e sluchvalo priqtelka da predpochete gadjeto si pred men i pre povecheto i drugi priqteli tolkova beshe obsebena ot tova momche che ne kamunikirashe s nikoi drug i karto skusaha pochti nikoi ne iskashe da se dviji s neq ot tazi gledna tocgka bih se zamislila no ako znam che chovaka sreshto men bi napravil suhtoto togava moje bi shte predpocheta gadjeto
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
da zashtoto az nqmam priqteli i nqmam kakvo da jertvam tolkoz
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
поткрепям това мнение,но ако това са двете ми най-добри приятелки те никога няма да ме накарат да избирамПървоначално написано от e_l_i_z_a
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Съгласна съм с теб!Първоначално написано от e_l_i_z_a
~~Ne~~
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ne...gadjeto e vremenno v jivota ti, pyk i mn po-lesno e da nameri6 novo gadje otkolkoto istinski fr...![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
emi za sega mislq 4e ne bih 6tot vse pak s gajeto 6e sam izvestno vreme i posle nqma da sam s nego dokato priqtelqt si ostava![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
По - скоро бих жертвала гаджето![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз никога не бих жертвал приятел заради гадже, защото гаджетата идват и си отиват, а приятелите са завинаги.
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.
neeeeee nikoga
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
никога не бих го направила, дори ммисля, че 'гаджето' ми щом е с мен трябва да ме разбира (е, или поне да се прави, че ме рабира)
Не, не бих го направила.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
НИКОГА!!!