.

Виж резултатите на анкетата: БИХТЕ ЛИ ЖЕРТВАЛИ ПРИЯТЕЛ ЗАРАДИ ГАДЖЕТО СИ?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ НИКОГА

55 63,95%
  • ДА

31 36,05%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: anketa

ami... da bix go napravila!bix go napravila poradi dve prichini
    1-zashtoto znam che i toi shte go napravi
    2-zashtoto go zaslujva

apyk ako trqbva da se razdelim zashtoto haresva druga shte go napravim zashtoto az iskam da e shtastliv->eto tova e lubovta
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Guest
    nikoga ne bih jertvala priqtel (moje bi za6toto imam otvratitelen harakter i trudno si namiram takiva) a pak za gajetata tqh moje da gi smenq6 kato nosni karpi4ki dokato istinskiite priqteli ne

Цитирай Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
    ooo ne nikoga prosto az tolkova mnogo obi4am priqtelkite si te sa nai qkite i ai istinskite priqtelki e obi4am i priqtelq si no vse pak mom4eta ima kolkoto si iska6 no istinski priqtelki mnogo trudno se namirat e ponqkoga mlko gi zarqzvam zaradi priqtelq mi no tova v nikakav slu4ai ne zna4i 4e toi e po vajen!!!!!!!!!!
    podkrepqm te napulno
    Mira bien, todo va mal y todo est

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мдаааа...гадже можеш лесно да си намериш,но истински приятели...е,вий,ако гаджето ти е най-добреия приятел т'ва вече е якоНяма никой да се сърди
    То и аз някой път оставям френдовете заради някой по-така,ама то и компромиси трябва да се правят.Ако се занимаваме само с приятелите ще си останеме стари моми и ергени .Но няма да си зарежа приятелите напълно!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az bih go napravila.. kolkoto i gadno da zvuchi..

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Еми отговора ми е да, разбирасе! Защото приятелят ми е много повече от "гадже". Той е мой партньор, моя упора и всичко останало. А някоя там псевдоприятелка ако ми прави проблеми, че не й обръщам внимание - еми нейна си работа.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Много е относително да се каже.Ако приятелят ти е просто ..познат или не толкова добър приятел,естествено,че ще жертвам.Но може и да не си струва-гаджето може да е просто "гадже",а не "любов"...
    Всъщност ако приятелят ти е истински приятел,няма да има нужда да жертваш гаджето си...защото истинският приятел ще те подкрепи във всичко.
    az syshto mislq taka

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Ne shtoto priqtelite sa ve4ni do kato s gadjeto vse nqkoga, rano ili kusno, shte skusate!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

ne moga da kaja tvurdo ''nikoga'',za6toto za visi ot priqtelq,sityaciqta i taka natatuk

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Зависи от приятеля.....имам много такива "ПОЗНАТИ" дето със сигурност бих ги ренал а пък и на сичкото от горе има такиа дето ме познават а аз те хе така че защо и те не?
    podkrepqm te

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от fergieson
    Много е относително да се каже.Ако приятелят ти е просто ..познат или не толкова добър приятел,естествено,че ще жертвам.Но може и да не си струва-гаджето може да е просто "гадже",а не "любов"...
    Всъщност ако приятелят ти е истински приятел,няма да има нужда да жертваш гаджето си...защото истинският приятел ще те подкрепи във всичко.
    az syshto mislq taka
    I s teb sam saglasna

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    kategori4no ne!!!Priqtelstvoto stoi pred vsi4ko
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Голям фен
    Град
    sofia
    mi chestno kazano ne sum sigurna purvo zashtoto mislq che imam poveche poznati ot kolkoto priqteli i posle zashto mi se e sluchvalo priqtelka da predpochete gadjeto si pred men i pre povecheto i drugi priqteli tolkova beshe obsebena ot tova momche che ne kamunikirashe s nikoi drug i karto skusaha pochti nikoi ne iskashe da se dviji s neq ot tazi gledna tocgka bih se zamislila no ako znam che chovaka sreshto men bi napravil suhtoto togava moje bi shte predpocheta gadjeto
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

da zashtoto az nqmam priqteli i nqmam kakvo da jertvam tolkoz
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    поткрепям това мнение,но ако това са двете ми най-добри приятелки те никога няма да ме накарат да избирам
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Бургас
    Съгласна съм с теб!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ~~Ne~~
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ne...gadjeto e vremenno v jivota ti, pyk i mn po-lesno e da nameri6 novo gadje otkolkoto istinski fr...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

emi za sega mislq 4e ne bih 6tot vse pak s gajeto 6e sam izvestno vreme i posle nqma da sam s nego dokato priqtelqt si ostava
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    По - скоро бих жертвала гаджето
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Аз никога не бих жертвал приятел заради гадже, защото гаджетата идват и си отиват, а приятелите са завинаги.
    Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.

neeeeee nikoga
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    никога не бих го направила, дори ммисля, че 'гаджето' ми щом е с мен трябва да ме разбира (е, или поне да се прави, че ме рабира )

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Не, не бих го направила.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен
    НИКОГА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си