.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: spe6nooo e

Hybrid View

soss
    Guest

spe6nooo e

zna4i pravihme seks s priqtelq mi i mai svar6i v men no ne e sigorno toi go izvadi no pih hap4e sled koeto mina 1 sedmica i mi te4e krav,bihte li mi kazali za6tto!a ne mislq 4e mi e do6lo 6toto mi idva tozi mesec a sega pak mi te4e!Drug pat pak sam pila takiva hap4eta i mi nqna6e ni6to!molq vi kajete mi dali e vazmojno da sam bremenna?molq vi mnoso me e strah

tech_noir
    Guest
    Postinor?
    Действат на принципа да предизвикват изкуствено цикъл, за да изхвърлят яйцеклетката. Приеми го както бонус цикъл, нормално е.

Ти си куха знаеш ли ? Проблема е от Постинора, който вероятно си пила. Той може да се пие максумум два пъти годишно. Нормално е след употребата му, цикъла ти да не е в ред.
    2т. забрана за ползване на профил

soss
    Guest
    lorinser ako obi4a6 ne me obijdai ne sam kuha!Prosto se pritesnih 6toto nikohga sled kato sam pila ne mi e idvalo pak

Цитирай Първоначално написано от soss
    lorinser ako obi4a6 ne me obijdai ne sam kuha!Prosto se pritesnih 6toto nikohga sled kato sam pila ne mi e idvalo pak
    Ми то не се пие като Аспирин

Фен
    Град
    Еverywhere
    Нормално това е от хапчетата и аз когато ги пих и при мен беше така.Няма защо да се притесняваш

Първият път когато аз пих постинор беше миналото лято-юни! И 10 месеца след това имах такъв проблем---дойде ми 2 пъти в един месец! представете си колко е вредно това....
    8т. реклама
    бан на профил

nons
    Guest
    да ти кажа след 1 седмица ефект никакъв от постинора, просто си се малко прекарала като си го изпила. Така че посети ГИНЕКОЛОГ. И успех щото знам че е гадно да не знаеш. А засхто не опиташ и с тест забременност?

Цитирай Първоначално написано от innna
    Първият път когато аз пих постинор беше миналото лято-юни! И 10 месеца след това имах такъв проблем---дойде ми 2 пъти в един месец! представете си колко е вредно това....
    Ти си малка за това.

Иди на гинеколог или купи един "SURE CHECK" za 3 lewa

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Ти си малка за това.
    за кое?
    8т. реклама
    бан на профил

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Ти си малка за това.
    за кое?
    Ми по това, което казваш, не ти е нормализиран цикъла

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    LoRinSeR tova e ot hap4etata 4ove4e ta po temata savsem normalno e spoko
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си