- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Презерватива се скъса. Дали съм бременна?
Zna4i s priqtelq mi go pravihme posle sled kato se izprazni vidqhme 4e prezervativa se s skasal.Da li sam bremenna 6tot sledpet dena mi te4e ot dolu.Tova ne e bazik molq vi kajete
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Кво ти тече бе?Цикъл ли кво оточнавай се!Искаш да ти помогнем,а нищо не казваш.Само ще те питам след като видя,че презерватива се е скъсал и той е свършил в теб купи ли си хапчета?
Тече лимонада , биите комбала и се небойте
100% sum siguren 4e si izmislq6
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ako si pila Prostinot Duo nqma risk da si bremenna. Ako ne si veche zavisi. Kazvash, che neshto ti e teklo. Otochni se kakvo. Ako si bila v menstruaciq, oznachava, che ne si bremenna. Ako ne si kupi test za bremennost i si go napravi, za da razberesh sus sigurnost.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Tz tz tz... Tva nevejestvoto e stra6no ne6to !!! Posle 6to bili pylni domovete za siraci...![]()
![]()
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Ох...тук тооолкова често се четат такива постове!Първоначално написано от mfq
![]()
Това само ни убеждава колко е ниска сексуалната култура на българскиде деца! защото ние сме си абсолютни деца! а къде сме тръгнали да се е****![]()
![]()
![]()
![]()
8т. реклама
бан на профил
mili4ka da taka e i az im se qdosvam no kakvo da gi pravish... ta avtorkata na temata pls da se oto4ni kakvo i e tekloПървоначално написано от innna
![]()
Love you Kris !!!
Какво ти е текло бе момиче?!?!?!?!?![]()
След свършване във вагината се пие Постинор задължително!
Taka ne mojem da ti pomognem![]()
тест4е
Кажи поне кога е датата за сватбата.
are we momicheeeeee...kfo ti e teklo ebasiiiiiii.....a i xorata sa absolutno pravi: awe kude ste trugnali da se ebete kato seksualnata vi kultura e ravna na krugla 0...pone si napravi test...-.-...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Предполагам, че част от мозъка й е изтекъл и за тва сега не може да ни отговори на въпросите, жалко за момичето ..![]()
Знаеш ли и аз мисля така тя тая уш не се базика пък май май гъз* я боли!Първоначално написано от IvanIvanov