- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Високи или ниски?
Момичета какви момчета харесвате повече,ниски или високи кои повече ви възбуждат?Съдите ли по височината на едно момче за размера на неговия пенис?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako v4era be6e gledal 6te6e da razbere6 lafa za visokite muje "razmera se gleda po nomera na obuvkatav4era b6e 1 mn dulug 1 glava i polovina nad slavi a slavi go znae6 kuv e visok
: )
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
emi az sam visok 202sm na 17 godini sam i nomera na obuvkite mi e 48Първоначално написано от CaSsPeR
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам слабост към високите момчета,дори приятеля ми е бая,бая висок над 180 май и винаги са ме привличали високи и слаби.А за размера на пениса според мен може да прецениш и по височината.Има момчета който са слаби и високи и супер надарани,а също така съм забелязала,че по-ниските и по пълните са по как да кажа не надарени.Но вече до една степен това си е и до човека...
Предпочитам по-високи от мен момчета ( аз съм 1.71),а относно размера на пениса..не няма значение стига да не трябва да го търся с лупаПървоначално написано от linderot
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Над 180 не е бая бая високо,бая високо е човека в горния постПървоначално написано от Варки
<<< Yay, COOL.
Ми аз харесвам високи мъже,защото и аз не съм много ниска
Според мен размера на пениса на мъжа не отговаря на височината му :P
По принцип нямам предпочитания относно височината,но по-симпатични са ми по-ниските момчета,впрочем аз съм 1.62.А за това ,размера на пениса,то е без значение,поне при мен-important is soul!!!!!![]()
![]()
![]()
=D>
\
/
Za men niama znachenie kolko e visok,stiga da ne e pod 165 sm(kolkoto sam az) a i Ice_Queen e mnogo prava s tova che nqma zna4enie razmera samo da ne go tarsish s lupa.Za men po-vajno znachenie imat chuvstvata
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Да чувствата играят голяма роля в една връзка,но нека да не забравяме,че секса колкото и да не ни се иска да е така също играе голяма роля във връзката...и квото и да си говорим малко или много размера ИМА значение!Първоначално написано от ~KUCHKATA~
Пичове и пички незнам за вас но аз лично съм 2.25 метра и като се разкарвам по улиците се чувствам някак си ... мн висок всички са по ниски от мене и все ме питат колко си висок кой номер обувки носиш ... разни такива но пък мацките мн ми се кефят![]()
Za mene nqma sna4enie dali mom4eto e visoko ili nisko,a i ne mislq 4e to4no po razmera moje da se sudi za tova![]()
verno li si tolko visok be..... are da izlezem :P :PПървоначално написано от linderot
![]()
![]()
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
=D>Първоначално написано от sladkata_hilary
Kolkoto pove4e, tolkova pove4e, kakto kazva Me4o PukHaresvam visoki myje... ne 4e ne sym bila i s po-niski mom4eta /175-178cm/ Az sym visoka 172cm... I vse pak nad 1.80 si e po-got... az sy6to sym visoka i... nikoga ne bih hodila s po-nisyk ot men... nare4ete go predrasydyk, no nqma da e got da gledam nadolu, za da pogledna priqtelq si v o4ite...
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
mi verno sam tolkova visokПървоначално написано от Tekitha
![]()
![]()
![]()
visoki opredeleno visokito az sum viso4ka i 6t ee sramota da izlizam s nqkoi po-nisuk ot men!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Според мен не може по височината да се съди за размера. Нали знаеш лафа "големия батко с малките размери, и малкия батко с големите размери"А аз мисля, че дори на едно ниско момче и на едно високо размера да е еднакъв на по-високия ще изглежда, че е по-малък заради височината!
az sum 1.80 na 16 godini i nosq 46 nomer :P teja 62 kg :P
imam priqtel det e nisak
mai nqma i 165
ama ,mu e dosta dalag
super
e
pak i tai kat zabelqzvam mnogo pove4e go aglejdat nego otkolkoto negovite priqteli,det sa po visoki,ama nz dali e svarzana s rasta
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
Еми да аз съдя за висо4ината на едно мом4е оби4ам високите мом4ета![]()
Opredeleno momi4etata si haresvat po-visoki mom4eta ! Li4no na men tova mi e golqm kompleks(4e sum 172, a v dne6no vreme na po 14 sa po 1.80)! Dosta nekomfortno sum se 4ustval s momi4eta po-visoki ot men
sigorno i na tqh ne im e bilo mnogo komfortno !Kakvo da se pravi tova si e gen edin e visok drug nisuk treti debel(tova ve4e moje da se promeni taka 4e sportuvaite pove4e )Kakto i da e !Mozuk na visko ne viree ! Tova ne mit !
A otnosno suotno6enieto viso4ina razmer moga da vi kaja edna sme6ka !
Sviite rykata v юmruk izpravete paleca nagore ,a pokazaleca napred -tova predstavlqva niskiqt muj i suotvetno obratno e za visokiq !Po lesno e da se pokaje !Dano me razberete !