- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- priqtelstvo s biv6ite
izlizate li s biv6i priqteli -priqtelski? i vaob6te ostavate li priqteli (v istinskiq smisal na dumata) s biv6ite si?za6to ne/da i kak
![]()
sry ako se povtarq temata![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Старая се.Но си зависи от начина по,който сме се разделили.С едни-да,с други-сме само на "ЗдрастИ",но все пак се старая да поддържам добри отношения с тях.Все пак в даден период от живота си съм била щастлива и съм имала чувства към тях,така че гледам да останем приятели![]()
Не...преди излзиах с една бивша няколко пъти, но вече НЕ.ПРиятели сме си, но не ходим по кафета и таквиа.........
В истинския смисъл на думата съм приятел с много малко хора, на пръстите на едната ръка се броят, така че определено не съм в такива отношения с някой бивш. Все пак приятелски се отнасяме, дори с "любовта на живота ми" правим почти същите неща като преди.
Принципно сичко става под претекст:Искам да сме само приятели и после повече н се познаваме...такаче не!
Mda s bivshiq mi mnogo dobre se razbirame.Snoshti mi zvanq da izlezzem.Teq dni i kompaniq pak shte hodim na basein.Inache s drugite ot skoro se sdobrih s vsichkite.Gotino e da si priqtel s bivsho gadje.Poznavate si,sviknali ste zaedno,znaete sichko edin za drug.![]()
![]()
Tc.. i ne mislq che e vazmojno da stane.. Se na nqkoi ot dvamata mu e gadno .. Prosto e neizbejno.. Makar che e hubavo da si ostavame priateli..
emi 4estno li s dosega6nite sme na zdrati 4ao,no sus sega6niq mi priqtel se nadqvam ,kogato se razdelim da si otstanem, adski blizki prqteli,vsu6tnost po4ti ubedena sum ,4e 6te stane taka ,no 100% sigurnsoit nqma![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
С абсолютно всяко момче,с което съм делила периоди от живота си, съм запазила добрите отношения.2-3 обаче ми останаха истински приятели,които много си обичам![]()
Emi uj si ostavame priteli ,no ne6tata sa mn razli4ni.I dvamata izbqgvame da se vijdame.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
По - скоро добри познати си оставаме![]()
awe mn e trudno.samo kato go poglednesh v ochite,znaesh che vsichko e svyrshilo,che ne chuvstvash nishto kym nego.......no vse psk ti se iska da mu se hvurlish na vrata i da go celunesh.a da ostanesh s nego prosto priqtelka,e prosto nevyzmojno.
емМ опитвала съм се да си запазим приятелските отношения,но не се е получавало![]()
да видим по-нататък как ще е
hahaha kato skusah s biv6iqt mi fr toi dori ne mi govore6e no posle si izlizahme zaedno za6toto se subirame v edna kompaniq zajalost![]()
Не знам какво е това приятел. Но с някой от бившите (тези, които не са тъпанари) още сме си дружки.
попринцип не... ама напоследък се старая да си запазим добрите отношения. ДА АМА НЕЩО ПАК КУЦА И НЕ СЕ ПОЛУЧАВА...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Хубаво е да запазиш бившите си гаджета по всевъзможен начин в добри отношения ... После ще говорят хубаво за тебе било то на приятелки и приятели ... А и след време може пак да се съберете! Аз съм на тоя принцип!
Излизам понякога с 2ма от бившите си просто ей така да се видим...аз си ги обичам и си ги възприемам като много близки...понякога обаче бившите ни отношения се намесват...но с тях 2мата отношенията пак си ни остават на приятелска основа...не знам как да го обясня...зависи и от тяхното отношение към мен,не само от мойто...на 2 пъти се случва да бъда пак с тях,но не се получи и от тогава си знаем-ще излизаме просто така от време на време на кафе и приказки и ни е добре,споделяме си много неща,особено с 1ния от тях,той ме изгради като характер и винаги ще е част от мен
Ем а3 мислех че сме фр и ние сме си де обаче нещо не казват мн често здрасти иначе ДА може да се каже че сме си станали фр
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Или по-скоро познати ...
Ами си бившето ми гадже първият път, когато се разделихме не си говорехме, после пак тръгнахме и пак се разделихме, но в крайна сметка имахме страшно много общи познати и искаме или не искаме започнахме да си говорим, после и да се шегуваме, накрая и да танцуваме заедно, така че...сега наистина мога да кажа, че сме приятели и се радвам, за което, защото винаги ми е било трудно да погледна на момче, с което съм ходила като приятел.
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
Дамз... Аз съм на същото мнение... Сбившия ми се разделихме по същия начин... Да си останем приятели... Да-да обаче не сме приятели заради тфа че на някой от 2ма ни му е гадно, а защото той започна да говори зад гърба ми!!!Първоначално написано от ziky
И то на СЕГАШНОТО МИ ГАДЖЕ!!!
![]()
![]()
Отначлото поне имаше по едно "Здрасти", но сега...
Така че мнението ми е че зависи от самият човек, ама в моя случай просто бе невъзможно...
При мен е така че постоянно излизам с бившите защото сме постоянно заедно и даже сега сме много по близки отколкото преди.