- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obarvane
kak smqtate - k1de e normalno da obarvam priqtelq mi, za da mu dostavq udovolstvie, no p1k i ne znam dali 6te mu haresa![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Най-хубавото според мен което можеш да направиш е ако имаш (нокти), съвсем скришно да пуснеш една ръка под тениската му от странта на гърба и да почнеш да го драскаш, почти на всички им харесва![]()
a ako nqmam?
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
много добър съвет! Аз редовно го правя! =D>Първоначално написано от Анонимко
8т. реклама
бан на профил
Да м-удругото много ме възбужда тваПървоначално написано от Анонимко
а и не само това де...момчетата обичат да ги барат и по половите органи но не само те и момичетата също...
![]()
ПалавникПървоначално написано от ziky
![]()
Тва с ноктите реално е много добре идея,също може да го хапеш леко по вратлето,да му пускаш езичета пак там ии т.н Каквото ти хрумне,стига да не му пускаш кръв![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ААААААААААААА СТИГА ЧЕ ПОЛУДЯХХХПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
da ne se v1zbudi be
в смисъл ?Първоначално написано от ziky
Първоначално написано от Black_Devil
Нем![]()
![]()
ахаххахаххахахах N/CПървоначално написано от Black_Devil
nqkvi drugi mesta?![]()
Принципно аз обичкам и по дупето и по ушето най вече.....после по врата да ме драскат с нокти по корема и гърба и надоло е ясноПървоначално написано от Black_Devil
![]()
ami az moq go galq po vratleto,geluvam go po vrata kato v pove4eto sl. puskam ezi4e,nain-4esto go galq otpred po korem4eto kato ne puskam race po-nadolu i nai 4esto go hapq po uhoto no ti nedei ako neiska6 toi da te gali po nqkoi dr. 4asti na tqloto...e malko se izhvarlih SORRY,nadqvam se da ne se razsardi6.![]()
Еми има момчета които обичат и да ги галят по корема, имам предвид ако например си има плочки и т.н. както си се натискате да го погалиш нежно по корема после тръгваш леко надолу под пъпа и след това минаваш към гърба!И там са вече хапене по ухото, но виж има момчета които обичат да ги галят по косата!Макар че ако е някое конте и си държи на Hair-styleingа може и да не ти разреши.Но важното е да нацелиш някоя ерогенна зона те повечето са по гърба и по врата.Но и целуването по гърдите върши работа, но виж там е вече в по-интимна обстановка!Но от личен опит знам едно-никога не изненадваи момче отзад!Имам предвит от леко потупване до нещо наистина болезнено, виж докато се мляскате и сте възбудени може леко ад го хванеш за дупето и да впиеш нокти, но, повтарям, леко иначе всичко отива на вятъра!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
a na momi4etata k1de im e nai-priqtno da b1dat obarvani
Лично аз много обичам да ме разстриват по гърба или да ме галят по косата!Но виж краката са зона в която може да ме пипат ама може и да се пропусне.Не винаги се стига до краката нали разбирате.Но иначе много обичам онзи номер от "Али МаКбийл" сас ямката зад коляното.Ако се намери някои да експерементира наистина има ефект.Но аз имам най-много точки на гърба и ходилата.Много обичам и смучките или леко захапване на ухото.Според мен е секси, но въпреки всичко всяко момиче е различно.Някои обичат по-грубите действия, а други искат нежно докосване!Зависи от човека
мойто тигърче много обича да му облизвам ушенцето![]()
![]()
може да пробваш!
8т. реклама
бан на профил
gotino li e?
хаха! ми незнам ама му става почти веднага![]()
8т. реклама
бан на профил
kvo znae6, 6tom mu stava. hm mn dobro,6te probvam
kvo 6a go ovarvash be devoiko...otvarqi krakata, puk toi 6a si napravi kefaПървоначално написано от Black_Devil
![]()
abe 4ovek az ti talk za obarvane, to drugoto e otdelno
Ха!Май това е най-доброто което беше казано до сега!Първоначално написано от NeSTa_86
mmm po u6eto s ezi4e i po vrata su6to...Celuvkite sa nai-vuzbujda6ti ako znae6 kude da gi izpolzva6...a tva za noktite su6to e ideq![]()