- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obarvane
Първоначално написано от innna
ХАХАХАХАХХхАхАаха![]()
Всичко казано до сега наистина дава ефект. Аз пробвам също и когато сме лице до лице, но не се целуваме, а прокарвам език по долната му устна бавно...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
sq 6ti kaja edin nomerfa6ta6 go za kolana i se pritiska6 kam nego kato prez tva vreme spuska6 rakata si nadolu i posle q darpa6 kam garba i go gu6va6
dosega seki pat kato sam go pravila mi se radvat mnogo
haha
Пфффф аз отивам некъде да се скрия тука стана напеченоооооооооооооооПървоначално написано от faith girl
![]()
![]()
абе дали е напечено или не всичко води до едно-леглото!Е не винаги де зависи от връзката и на кого какво кога му става!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аве бракни му в га6тите и му го хвани и по4ни да си играе6 с него6те му стане много гот
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
НЕ КРАЙ АЗ СЕ ИЗНАСЯМ!!!!Първоначално написано от eXciTiNg-BabY
Ти все така приказваш но като гледам няма скоро да се изнесешПървоначално написано от ziky
![]()
Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.
Ти гониш ли меПървоначално написано от Max_Payne
![]()
![]()
Може и така да се приеме........Първоначално написано от ziky
![]()
Но е по-скоро констатация![]()
![]()
![]()
Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.
Трябва да опиташ да го пипаш и целуваш на доста места, за да разбереш какво му харесва. На някои мъже не им харесва да ги лигавят по врата, други умират от кеф. Хвани му дупето, пипай го по бедрата, смучи му врата, лигави му ушите...когато запъшка, му е хубаво.
U6enceto-leki4ko go zahapi
Vratleto-pak leki44ko go celuvai.Moje i s ezi4e leki4ko da go oblije6(ne da go ligavi6)
leki4koto draskane po gurbut su6to e mnogo vuzbujda6to ili puk po korema sa6to nqkoi se vuzbujdat.
Moje i da go hvane6(ako ne te e sram i priqtelqt ti ne e nqkoi sramejlivko)za polovite organi ama ne silno i malko da gi "poma4ka6".Garantiram 4e 6te se natdignat pantalonkite mu tam dolu![]()
Tfa s Noktite DObra Ideika :P~ i Az Mnogo Obi4am![]()
![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първоначално написано от nasty_f
АЙДЕ БаЙ аз няма да пиша повече тука!!!!!!!!!!!