.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Guest

Re: POMO6T GADJETO MI IZNEVERI:(((((((((((

awe zareji go.

Lichno az, ako bqh na tvoe mqsto shtqh da go zareja v momenta, v koito mi kaje, che mi e izneveril. Nezavisimo kolko mnogo go obicham ima li smisul da me pravi na glupahka. Prostq li mu vednuj, kakvo mu prechi da go napravi pak. I vse pak ne ti e izneveril samo veduj, za da go opravdaesh. Kakva ti e garanciqta, che sled mesec- dva pak nqma da ti izneveri? Ima li smisul da si s chovek, s koito nqmash i mig spokoistvie i postoqnno mislish dali nqma da ti izneveri. Tva ne e lubov, a nqkakvo nechoveshko muchenie. Kolkoto i da obichash edin chovek trqbva da durjish i na sebe si i da zapasish dostoinstvoto si, za da ne seodigrae s teb za poreden put.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    оф,ми като не си сигурна,какво правиш с него
    все пак той ти е признал,което е много важно,Това показва,че наистина държи на теб.А за да се стигне до изневяра,нали се сещаш,че не е смао той виновен..нещо му е липсвало,поговори с него..минали са месеци,а на теб още ти е кофти,това ли е една връзка!?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от IsTiNsKa_LuBoV
    ooohhhhhh Ani Ani Ani.... Ae da q prebieme taq nae6 li ot koga i se kanq Ti Znae6
    DEBA KURVATA
    KOGA 6E Q 6AMARIME

ТВА АНИ ЛИ Е?????????????????????????
    Pa a poznai

Мила, дори да го обичаш - какво, мислиш ли, че той ти отвръща със същото? Ами, не. И в крайна сметка, ако не го зарежеш, няма дори да те уважава, освен че не те обича. Ако не го зарежеш, ще ти поизневерява още малко и ще те зареже той. Ако го зарежеш има поне малък шанс да съжали за това, което е направил и да иска да се върне при теб. При това положение трябва да го поизмъчиш преди да се върнеш при него. Както и да го погледна, няма друго решение за мен. Аз лично веднага след това бих зарязала и двамата, но това си е личен избор, все пак.

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Мила, с приятеля ми ходим от 10 месеца, и той дори на кафе не е излизал с друго момиче. Изобщо не общува с момичета. Както и аз с момчета. Аз ако изляза на кафе, или пък той, много ще се скараме... Дори не чатим с други. А пък е на 16 години. Дай да се разберем, това не зависи от годините, нито от нищо. Щом ти изневерява, значи НЕ ТЕ ОБИЧА! Разбираш ли?? Аз целувка не бих простила, а ти ми говориш за чукане, и то поне 3 пъти! Нито ходите от години, нито имате деца, нито сте семейство, че да имаш какво да губиш, и да се замисляш дали да не му простиш! Махай го, и си намери човек, който държи на тебе! А тая твойта "приятелка" не си заслужава дори да говориш с нея! Имай си достойнство!

a pitala li si go 6tom go e pravil s druga dali ne6to ne mu e lipsvalo za da pribegne kam tazi iznevqra po princip vsi4ki mom4eta a dori i momi4eta sled skandal ili nerazbiratelstvo tarsqt 4ujdi laski.po princip iznevqrata ne e hubavo ne6to 6tom se e stignalo do tam zna4i ne6to ne e bilo nared ili negovite 4uvstva kam teb ve4e sa ugasnali neznam.takava postapka po princip ne se pro6tava taka 4e........... ti si znae6

Guest
    parvo taq mar6a ne ti e priqtelka i q zareji ili pone i farli edna gora boi i vtoro pogovori seriozno s priqtelq si i pomisli zaslujava li da si s 4ovek koito ti izneverqva s nai dobrite ti priqtelki

I az sam na 17 toi e na 19 mili4ka i az bqh v takava situaciq kato tvoqta.I az mu prostih za6toto go obi4am no onaq mrasnica 6tqh da q vkaram v bolnicata oba4e toi me sprq kaza mi nedei nqma smisal da se zanimava6 s neq i na men mi be6e trudno i daje o6te ne mi e izlqzlo ot akala makar az da ne poglejdam drugi mom4eta toi go napravi s onaq no togava e bil piqn i ne znael kvo pravi.Kato mi kaza si blaskah glavata v stenata iskah da umra udrqh go kakvo li ne go pravih i do den dne6en sam s nego za6toto go obi4am i nemoga bez nego.Kato napravi toi taq gre6ka i se osazna kogato mu prostih i mi kaza pove4e nqma da ti izneverq i ne e.I togava razbra 4e mnogo go obi4am i taka pomisli si tova e vajna kra4ka ako go obi4a6 mnogo ne go izpuskai ne davai na tvoqta priqtelka da se dobliji do nego.uspeh

uspeh

i az bqh sa6to kato teb i mu prostih i toi se zamisli i razbra 4e mnogo go obi4am taka 4e nadqvam se i toi da razbere 4e ti go obi4a6 i da se osaznae a do kolkoto za onaq ne i davai vazmojnost da te zamai vqrvai na nego ne go davai na neq uspeh mili4ka

Suberete se trimata i se uto4nete,neka te kajat kak e bilo,pointeresuvai se ot pri4inite tova da se slu4i predi da deistva6.Ako se okaje,4e izpitva ne6to kum neq go ostavi,ako ne poznava6 si 4oveka,preceni to4no kak da postupi6 za da razbere 4e si bila naranena i da ne go pravi pak.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Изпадала съм в абсолютно същата ситуация. Е,простих му. Дали беше правилно незнам. Всичко зависи от тва дали е възможно да си възвърнеш доверието в него (което става мнооого трудно ) и дали наистина толкова много го обичаш.. щото в крайна сметка сички прават грешки. А да,хубавото е че ти е казал за изневярата..защо са ти подробности като например кой кого свалил или пък колко пъти са късали и събирали? тва е без значение. НО винаги си имай едно на ум
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ебати, поне да не беше с твоя приятелка...
    аз не бих му простила... пък вие колкото си щете ми повтаряйте, че 'който обича прощава'. е, аз явно такова нещо не бих могла да простя...
    а за приятелката ти нямам думи... изобщо трябва ли ти такава приятелка...?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Tesinka
    Guest
    Ole neznam...Tova na men da se slu4iii tazi " nai-dobrata mi priqtelka" 6te si subira zubute-4estno!Az kakvato sum revniva edva li bih mu prostila,a kakva priqtelka ti e onazi 6tom ti e vzela mom4eto?Naistina 4ovek trqbva da si izbira priqtelite,no da vnimava da ne go predadat ( kakto pri teb e stanalo).az mislq,4e tova mom4e ne te zaslujava i nepriema vashata vruzka seriozno.A 6tom stava duma za priqtelkata ti .. zaslujava da i se vurne stokratno! TAKA,4E GORE GLAVATA!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az sum na mnenie 4e...proshkata ne e bilo nai oda4nato...zashtoto toi ako te obichashe nqmashe da go napravi..i ne na priqtelkata ti trqbva da se surdish a na nego..se pak toi ti e gadje..s nego imash po li4ni otnosheniq..nz az taka si mislq...

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Tesinka
    Ole neznam...Tova na men da se slu4iii tazi " nai-dobrata mi priqtelka" 6te si subira zubute-4estno!Az kakvato sum revniva edva li bih mu prostila,a kakva priqtelka ti e onazi 6tom ti e vzela mom4eto?Naistina 4ovek trqbva da si izbira priqtelite,no da vnimava da ne go predadat ( kakto pri teb e stanalo).az mislq,4e tova mom4e ne te zaslujava i nepriema vashata vruzka seriozno.A 6tom stava duma za priqtelkata ti .. zaslujava da i se vurne stokratno! TAKA,4E GORE GLAVATA!
    офтопик: ха, еми аз за тфа съм приятелка (в истинския смисъл на думата) предимно с момчета бе... няма да решат, че от нямане кфо да праат тряя да ми земат гаджето (е не е само за тфа ама нвм)
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

ami neznam vidqh dosta mneniq i saveti otnosno tova koeto e napisala tova momi4e zakoeto iska pomo6 ili savet... no az bih iskala da kaja ne6to priemi go kato prosto edin priqtelski savet. Ami nqma smisal dase jalvash za6toto stanaloto stanalo tova nemoje6 posmurtno dago promenish to ako vseki moje6e da promenq tova koeto se slu4va 6te6e da e strahotno ,no nemoje bi taka ti e bilo pisano shte prejalish tazi liubov shte se nau4i6 da nqma6 doverie na nikogo osven samo i edinstveno na sebe si i shte si ima6 edno na um .Razbiram ,4e na teb ti e mnogo trudno zaradi postapkata na priqtelq ti zatova 4e ti e izneveril s nai dobrata ti priqtelka ...no vij ti sama si precenq6 kakvo da pravish ...Iznevqrata e ne6to podlo.Kogato 4ovek postapi po takuv na4in kato izneveri to zna4i nikoga ne te e obi4al dokato ti si davala vsi4ko za nego obi4ala si go dobolka a toi 4rez negovata dadena postapka te naranqva ..znae6 li ne si struva da pla4e6 po nego za6toto az sam razbrala 4e nikoe mom4e koeto se podigrava s teb i te naranqva ne zaslujava salzite ti .sega shte te boli i shte strada6 po tazi liubov no vremeto lekuva ranite i bolkata sas vremeto shte zabravi6 shte sre6ne6 mom4e koeto shte te dari s krasiva liubov koeto shte te zaslujava naistina i shte darji na teb .Kolkoto pove4e strada 4ovek tolkova po silen stava toi budi silna i nese ostavai na tvoq priqtel i tvoqta priqtelka ti dati se smeqt v liceto na puk na tqh se izpravi i prodalji napred znam 4e shte ti e trudno, no na nikoi nemu e lesno v takiva momenti izlizai navan s priqteli razhojdai se i se radvai na jivota.no znai edno ot men Ako prosti6 na priqtelq si i se saberete ni6to ve4e nqma dae sa6toto kakto predi povqrvai mi !!!vsi4ko shte e drugo q4e i samo shte ima bolka i nerazbiratelstvo i teb shte te boli zabravi i prodalji napred za6toto nima e hubavo da jivee6 v luja ili dasi obi4ana v luja?ta otnosno priqtelkata ti prosto q postavi na mqstoto i tam kadeto i e...i q razkarai ot jivota si za6toto tq neti e priqtelka ami prosto ne zaslujava tvoeto doverie ve4e kakto i priqtelstvo ...nadqvam se sama dasi preceni6 kakvo da pravi6 i vsi4ko dase opravi liubovta e navsqkade ima6 podkrepa ot priqteli i semeistvoto si pak i tvoq priqtel ne e edinstvenoto mom4e na tazi zemq ima i mnogo drugi jelaq ti uspeh i kusmet mili4ka

nema zna4enie koi sm !
    Guest
    Priznat Grqh e Polovin Grqh... Pravi si izvodite spored men priqtelkata ti e prava i sa spali pove4e ot 3 pyti

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Моят съвет е да не се занимаваш повече с него.
    Защо той казва едно, а тя друго? Защото не са се разбрали как да те лъжат.
    Успех и не се отчайвай.

Повече от фен
    mi spored men i dvamata se topak vzaimno i ne e taak kakto kazvat i dvamata!6tom go obi4a6 si napravila dobre 4e si mu prostila,no vnimavai druj go pod oko
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    Че ко ти треме спокойно просто да ти кажа за колко ли не ти е споменал.Лично аз си признавам за да избегна поголямата беда да разберът от някой друг за други похождения.

Zna4i na mi se slu4i sa6toto ne6to predi vreme. i az go zarqzah o6te 6tom razbrah , za6toto vse pak si imam dostoinstvo i ne moga da tarpq nqkoi da mi se podigrava zad garba. taka 4e po-dobra go zareji i nego i "priqtelkata" ti za6toto sled vreme 6te razberat gre6kata koqto sa napravili i 6te sdajalqvat, no ve4e 6te e kasno.

Prosto sex pri jenite nqma vsi4ko dori i edin poglet porajda 4uvstva.po dobre gi razkarai dvamata sega 6te te boli kato si idat no posle nqma da se 4udi6prez cqloto vreme toi kazvali istinata tq kazvali istinata.nego go nqma neq q nqma danebi da sa zaedno.KOLKOTO SA PO DALE4E OT TEB TOLKOVA PO DOBRE ZA SAMATA TEB.

Голям фен
    emi...moje bi si postupila pravilno 4e si mu prostila vse pak vseki zaslujava vtori 6ans!oba4e puk stava mn oburkano pri polojenie 4e i na dvamata versiite sa razli4ni...tva e mn precakano!vse pak ako mu vqrva6(ako ima nqkakva pri4ina da mu vqrva6)ostani s nego a gledai da mahne6 ot putq si tva dr momi4e 6toto...a tq kva fr ti e bila,4e 4ak da spi s priqtelq ti...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Голям фен
    mila,nz kakvo da ti kaja...i az bqh v sa6toto polojenie predi 1 god....priqtelqt mi..MI IZNEVERI..bqh sakru6ena..togava toi poiska i se razdelihme..no sled 2 meseca..toi otnovo poiska da se saberem(prez tezi 2 meseca be6e s momi4eto s koeto mi izneveri)..az tolko mnogo go obi4ah 4e mu prostih..parvona4alno sajalqvah,za6toto me be6e strah da ne izlaje pak..no sega vaob6te ne sajalqvam..obi4am go i toi mi dokaza po mnogo na4ini 4e moga da mu vqrvam..no vse pak toi ti e izneveril 3 pati..moje bi i pove4e..edno e 1vednaj,drugo e 3 pati...no pak vse pak mislata mi be6e..6tom go obi4a6..si zaslujava da bade6 s nego..ne sajalqvai posle 6te sajalqva6 za vremeto izgubeno v razmi6lqvane"dobre li postapih i t.n."6tom go obi4a6 pokaji mu go...dai vsi4ko ot sebe si..taka ili ina4e ot lubovta vinagi boli..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си