- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- POMO6T GADJETO MI IZNEVERI:(((((((((((
iskam da kaja i o6te ne6to-ne e tolko stra6no da ti izneverqt sas sex..vse pak tova e samo fizi4esko..za6toto vseki 4ovek se nujade ot tova..ot raznobrazie....po lo6a e du6evnata iznevqra...pone taka mislq az..zamislete se..![]()
Не знам много по въпроса, но мисля, че един сериозен разговор с "приятелката" ти ще е от полза. Кажи и, че никой не може да ти пипа момчето...СЛОЖИ Я НА МЯСТО! За разговор с гаджето ти не казвам нищо, защото предполагам, че си го водила вече. Трябва да си убедителна и строга...да покажеш,че никой не може да те тъпче по този начин. Извинявай, ама ако някоя моя, така наречена приятелка ми направи такъв номер, въобще няма да и искам обяснение... да си го пази за себе си, и да си върви по пътя! Ако претендира за поста на приятелка... да е мислила по-рано! А с гаджето...и с него ще си поговорим хубаво.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Abe hors kakvo losho im akuto sa spali zaedno onq i e rzporil putkata ta mu e pravila svirki i taka na tatak NQMA NISHTO LOSHO![]()
Хей...Много е сложно,но наистина е гадно...Той ти е изневерил 3 пъти,това е доста голямо прегрешение.Ако първият път е било импулсивно,то как може да се оправдае за другите 2 пъти?
Обичаш - прощаваш...Но бъди много внимателна!Никой не заслужава да го лъжат,особено ако тази лъжа е от най - близките ти хора - приятелката ти и гаджето.Простила си му,минало е време след изневярата,е,какво стана?Мислиш ли,че се е променил?Ако е така - не си сбъркала.Но какво ще стане ако пак те излъже?Ако пак го стори,повече дори не говори с него.Някои хора се възползват от чуждата доброта....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
blagodarq vi iskreno za savetite,to 6te se vidi do kade 6te se dokarat ne6tata m/u nas za6toto ve4e sam naistina ama naistina dosta predpazliva,dori i da mi kaje ''dobar den'',ili kakoto i da e vednaga parvata mi reakcia e da se zamislq varhu dumite mu,ve4e vsi4ko o4akvam ot nego,i nai-strannoto e 4e nqma i da me u4udi.za6to li he ta to se pdrazbira,toi prosto e noj s dve ostrieta,o4akvai neo4akvanoto tova ve4e go osaznah!!!o6te vednaj BLAGODARQ!!! =D>
ами мойто момиче има една приказка.. "дето е текло, пак ще тече" е*аси приятелката дето имаш, и е*аси честното момче. гледай да не ги оставяш насаме за напред да си нямаш просблеми
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Докато спи, го набучи с вилица в очите. Няма да му е много приятно. И друг вариант - ако търсиш отмъщение, еби каквото видиш - мъже, жени, животни...
Сатаната е пич.
ami ne sum mnogo ve6ta po tozi vupros...........no bix kazala 4e tova ne ti e priqtelka....da legne s gadjeto ti ....az dori celuvka ne bix i prostila...kolkoto do nego ako.............iska6 pogovori s nego za6to e stnalo makar da e bilo "samo sex" ili posto naistina razkarai taq tvoq "priqtelka" i ako toi pak ti izneveri.................bie6 mu 6uta..ako 6te da se kusa6 ot muka..no po dobre da go zareje6 vmesto.....da se izmu4va6 v taq minuta s koq e.ama nz precenkata e tvoq
"Ти му подадеш пръст, то ти отхапе ръката!" - Не си спомням дали беше точно така поговорката, но нещо такова...
Аз лично не бих простил изневяра! Защото простиш ли веднъж, той/тя ще си мисли, че и втори път ще простиш и тн до безкрайност. А и както в по-горно мнение видях, някой беше написъл, че щом се е стигнало до изневяра то значи нещо във връзката куца. Помисли първо над тези две неща и след това сложи на другата везна това колко го "обичаш" (ако разбираш истинското значение на тази дума).
Искаше ми се да те укоража, носъжалявам!
Ti qvno si prekaleno dobra.Za kvo vuob6te se zanimava6 i s dvamata.Koito i da e po4nal drugiat qvno ne se e drupnal i ne e mislel za teb v tova vreme!!!
Sega 6te ti damedin suvet danoda me poslu6a6 za6toto i azsum bila v su6tata situaciq(az skusahspriqtelq mi za6totose upitva6e da me nakaarda revnucvamot moqta nai-dobra fr)i to4no skusah me i te sa naebahai tq se vlubi v priqtelq mi)Sega ne pro6tavai na priqtelkatasi 4e te e predala za6toto moje da go povtori otnovo i otnovo samo 4e ne sus sega6niq ti priqtel a s nqkoi drug koito o6te pove4e obi4a6.A sega za priqtelq ti nqmai mu nikakvo doverie imai siedno naum za6toto moje da povtori iznevqrvata ti s druga tvoq fr ili nai dobre biee mu duspata za da ne se izmu4va6 a puk kamoli ako pak ti izneveri 6tom 4ovek 1 put ti e izneveril vtori put 6te go napravi
Да,но той като го е направил е мислил и го е желал.Двете неща вървят ръка за ръка.Ти ако изневериш физически ти и го желаеш,така че.......Първоначално написано от cvety_i_bebeto
Той е тъп като галош , а ти още повече за дето си му вързала.