.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    tigar4e_f
    Guest

toi me haersva no az nego ne.Kakvo da pravq

zdraveite nadqvam se da mi pomognete.Ami zna4i edno mom4e me haresva toi mi go kaza i iska da stanem gadjeta na vsqka cena.No problema e takav 4e az ne go haresvam pls kajete mi kak d amy go kaja po nai lesniqt na4in
    za da ne go obidq

P.S. Blagodarq predvaritelno

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Ха мила,знаеш ли,дай му шанс,ще ти кажа,че така както не го харесваш ще се очудиш какво може да стане по-натам!Хайде жертвай се,такива момчета заслужават шанс.Аз бях в подобна ситуация,ииии дадох шанс на момчето и сега...го обожавам
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    "иска да станем гаджета на всяка цена"

Ти да не някоя играчка,която е видял и иска да има незабавно? Нямаш чувства към него кажи му го без заобикалки!Разбира се трябва да си леко деликатна,да му кажеш че държиш на него,че искаш да сте си приятели и да общувате,но просто на този етап не го харесваш и не искаш да му давша празни надежди.По-добре да си искрена с него,отколкото да го караш да гради въздушни кули
    [/b]

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    lesen na4in nqma!sry
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Просто му го кажи.Аз също бях в същата ситуация преди време и не дадох "шанс" на това момче,защото той ме отвръщаваше...просто не можех да си представя да съм с него....иначе беше мил ама....Ако и с теб е така ...кажи му го по-мило,но ако мислиш,че може да излезе нещо между вас....пробвай нищо не губиш

ако ще чакаш за чувства по добре му кажи че ти трябва време...

Не си сигурна в чувствата си и в неговите...

Така ще спечелиш време да го опознаеш малко повече и кой знае може и да се окаже той половинката ти \/
    Taм където няма химия, няма и физика !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Като не си сигурна в чуствата си за ко го държиш само да го нараняваш...

Фен
    Град
    Pld
    uff tva ve4e mi e pisnalo mn e kofti i na men mi se slu4va ...prosto trqda izbira6 pred svoeto 6tastie i negovoto ..kato izbere6 nogovoto ima i malak 6ans za teb... oba4e na kolkoto mom4eta do sq sam dala 6ans taka... ni6to uspe6no sry prosto si preceni za sebe si koe e po dobre i po dobre da go narani6 otkolkoto da tragnete i dvamata da se izma4vate...6toto kato vijda 4e ne moje da mu otgovarq6 na 4ustvata 6a mu ekrivo i na nego.. 6a mranka 2-3 sedmici v nai lo6iq slu4ai mesec i 6a mu mine (osobeno ako ne te poznava mn dobre) uspeh
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

tigar4e_f
    Guest
    blagodarq za savetite mn mi pomognaha az nego ne moga da se otarva ot nego toi me sledi navsqkade ami az my go kazah ama toi vima ne vqrvam i sega me sledi navsqkade dori s eopita da me celyne ama az se drapnah ....mai stana o6te po zle

Мега фен Аватара на koalka
    Ами истината е,както си написала,че нямаш чувства към него.Тогава говори с него и просто му кажи,че не го харесваш и това е.

tigar4e_f
    Guest
    koalkata az tova i napravih no toi prodaljava zvani mi pra6ta mi liobovni Sms sega sam kazala na ne6te rte da vdigat ama ne mislq 4e toi ksoro 6te s pre

Мега фен
    Кажи му, че не го харесваш за гадже. А ако настоява, бъдИ груба!

Град
    nqkade tam ;]
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Кажи му, че не го харесваш за гадже. А ако настоява, бъдИ груба!
    кажи му че изобшто него харесваш че е противен и така... трябва да бъдеш груба!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Колкото по-бързо му обясниш, че нямаш чувства към него, толкова по-малко ще страдате и ти и той.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

tigar4e_f
    Guest
    ami kazvam, my i my vdigam skandali na sred patq i sam dosta gryba ama toi prodaljava

Фен
    Град
    Pld
    n atakiva nahlnici.. reza4kata
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    n atakiva nahlnici.. reza4kata
    :

tigar4e?_f
    Guest
    ami sega mislq da otida kadeto rita ma4 i da si pogovorw s nego na dalgio i 6iroko i 6te vbidime dali nqma da me ostavi na m8ra

Повече от фен
    ami pogovori s nego i mu kaji kak stoqt ne6tata
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хах...явно е голяма напаст...единствения начин е яко грубости...щото явно от дума не разбира.Не се и опитвай да си мила с него...винаги има виновен и винаги има наранени...неизбежно е...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

susamka_f
    Guest
    ami spox i az sam imala takav probem ami tegli my edna maina pred vsi4kite my priteli i 6te vidime dali 6te ti see otnovo no ako ti zee meznam togava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си