- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Графит (уж)
Е , на някой мяза ли му на нещо хубаво?
т. 2, 9
CcccCc.. mne![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Хаха шанс. Явно съм бездарна.
Ами това?
qki sa
2 т. системно.
kefqt me .. osobeno purvoto...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Грозни са.
Naprao razbiva6 cqlata hip-hop cultura xaxaxaxxaxaxaxa
Много са добри, но може и още.![]()
КАто за начало е добре![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не ми харесват въобще....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Aко си от София се разходи до спирката на автобус 76.204,604 посока Младост-Центъра до стадион Васил Левски...
Там виси един пич дето праи много яки графити
може и да хванеш някой яки черти \/
Иначе като за първи път са добри ама имат нужда от доизкусуряване МНОГО !!!![]()
Abe vie dobre li ste be... kato za na4alo bilo dobre...tfa man4estur united 6te go napravq do dobre s 4etka 2ka razmer i vodnite mi boi4ki dokato vali dujd...
не ми харесват.
v nikuf slu4ai ne se opitvai da risuvash na stena molq te ...Първоначално написано от Sapphir
На мене ми харесва,но не е нищо кой знае кво...
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Еми като за начало е много трудно да се рисува със спрей от личен опит мога да кажа. Ако това ти е самия графит ОК много добро при положение че ти е първи. Ако това ти е скицата. ЗЛЕ ... Трябва да потренирашЕдин човек ми каза, че рисуването се състои от 1% талант и 99% труд ... така че ако се постараеш още повечко, ще ти се получат нещата. (Това с труда ми го намекнаха, че имам талант ама нз нищо за ши**ното изобразително изкустово) Ай късмеТ!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
абе и на мен не ми харесват, ама ме кефи цвета на първия графит...Ина4е...нищо особено![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
ne 4e moa da praq grafit4eta ama sam vijdala mn qki tva e ni6tu.ne mi haresvat sorry![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
хаеаххахаха изцеписа бруталноПървоначално написано от /wan`a`doo/
![]()
иначе и мен не ме кефят![]()
Мене пък ме кефят!
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
miii stavat ...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
на първото пише man united ана другото sappir нали ?
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !