Ето че минаха 78 дена и все още чувствам любовта, която ми даваше..Минаха дните бавно и мъчително..имах чувството, че ще умра без теб. Първите 2-3 седмици бях като жив труп. Мислех си за теб и за нашата БИВША 6 месечна връзка. Как си те обичах, как те целувах, как ме правеше щастлив с една усмивка, с една целувка..с едно прегръщане ми връщаше желанието за живот..Опитвах всичко за да те забравя,но уви..не мога. Толкова ли много съм те обичал ? Толкова ли много си значела за мен ? Нямам желание вече за нищо..всеки един ден мина бавно и мъчително. Още чакам да ми пратиш смс..да ми пишеш в irc, да ми пратиш смс с дата и място за среща..да се видим, да чуя отново гласчето ти. Но явно само аз съм чувствал това. За теб съм просто поредния, защото както се пее в песните 'Ако обичаш нещо пусни на свобода, а ако то те обича ще се върне в твоята страна..ако ли не, няма за какво да съжаляваш, щастлива е тя без теб и за нея ще се радваш.." Явно не си ме обичала както аз теб. Сега сигурно си с друг, на друг даряваш твоята приказна любов, която даваше на мен. Дано все пак някога разбереш колко много съм те обичал..разбери, че винаги ще си в моето сърце и винаги ще има място за теб там.

Съжалявам, че не бях до теб през повечето време, съжалявам, че се скарахме за глупости, съжалявам и че всичко свърши между нас, но не съжалявам, че бяхме заедно 6 месеца..6 месеца изпълнени с любов и щастие..