- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да стане
Дълга,тъпа тва е.Който мисли темата за такава да не си попълва само мненията.Темата е доста интересна и само,който има същият проблем може да разбере за какво иде реч.Е, аз съм в подобна ситуация.Даже при това съм на 20 години.Е,осмелих се един път въпреките всичките въпросителни... и ме свалиха на замята.Такаче ако може плейбойте и плейгърлите,на който им е тъпо и безинтересно да не пишат изобщо в тази тема.
Много сте зле за какво пишете "много е дълго" , "скучно е".АМИ НА КОЙТО МУ Е ТЪПО И СКУЧНОДА НЕ ГО ЧЕТЕ И ДА НЕ ПИШЕ В ТЕМАТА.Омразна ми да чета безмислени мнения!Човека има нужда от съвет,ако нямате кво да кажете просто не пишете тук!
По темата : Според мен може да и се усмихнеш да видиш как ще реагира....ако и тя ти се усмихне значи имаш някакви шансове...може след това да я заговориш да и кажеш че ти изглежда позната...дали е била от предишното ти даскало,или за някакви ваши общи познати и аз не знам.Вече си доста големичак и трябва да преодолееш този срам...Никой не може да ти помогне да го направиш само ти трябва да събереш кураж и .... ! Успех!
искренно благодря на всички които се включиха
hmm това ми допада първо с усмивка , но има един проблем ..сега след неделяата имам ама точно 4 дни в които мога направа невъзможното за мен...да мек да се запознем..и да но и тя го иска иначе ще се омаже сичко.....
та викам варианта с усмивките е добър ама колко да трае акто имам само 4 дена...а пък и нз ..кой знае какво може да стане да не я видя или друго така 4е ги смятам за 3
Оф само една неделя ми остана да направя тази важна крачка и нз как ще стане тука у нас се навивам ..и като ида на дасколо краката ми омекват![]()
4udesaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Ами пробвай дори един ден да ти остава така ще разбереш какви са ти шансовете с това момиче.Ако ти се усмихне това е знак че трябва да действаш - да я заговориш.За да и бъдеш интересен и за да иска да излизате трябва да има за какво да си говори с теб.... общи интереси , за познати...!!! Нещо такова...!!! В никакъв случай не дей да се спичаш ...Пийни си една водка и .. действай :P
като изключим това накрая с водката,мнението се припокрива с моето.Действай после ще съжаляваш и ще се самообвиняваш,че нищо не си направил!Хората са го казали- От опит глава не боли!Първоначално написано от hmm
![]()