umkatnz, много си се спекъл пич. И съм съгласен с един предишен пост, много си си отпуснал фантазията, каква любов, какво привличане, какви пет лева? Това че те погледнала 10 пъти не означава нищо. На мен знаеш ли колко пъти ми се е случвало, гледа ме някаква мацка, аз отида, заговоря я и тя отвръща "какво искаш бе!?" Давай го малко по-спокойно и полека. Гледай трезво на нещата и не си отпускай фантазията, не си прави планове, защото ако нещата не тръгнат както ти си ги мислел ще паднеш ама МНОГО отвисоко, чак няма да повярваш отколко високо, пък особено ако междувременно вече си се влюбил. Тогава пък ептен вече няма да погледнеш момиче. Хората ти го казаха, заговори я, няма нищо страшно, а най-добре помоли тази твоя приятелка да ви организира среща, там се запознайте и ето ти...все ще намериш теми за разговор. Но не си прави никакви планове предварително, остави нещата да се развиват сами, а ти само ги подтиквай. Нищо няма да стане насила, и това ти го казвам и в контекста на твоя срок от една седмица до края на учебната година. Е какво като дойде ваканцията? Ми вие сте от един град, вземи и телефона на срещата, АйСиКю номер ако щеш и ето ти контакта за лятото. То ако има да става нещо само ще стане.

Действай и умната! Сам ще видиш след няколко срещи как ще се очупиш...ама то няма да стане като само стоиш и въздишаш.

А ако нещата не се получат не се падай духом - и твоя ден ще дойде.
Ще те окуража с една китайска поговорка - "Във всяка загуба се крие зародишът на бъдещата победа".

Късмет!