- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти на седмица
Колко пъти на седмица правите секс бре хора ?!
1-2 пъти на седмица за съжаление, но сега през лятото ще е по-често за моя радост![]()
nqkade 4-5 puti nqkoi put i pove4e drug put po malko ot mn ne6ta zavisi![]()
Всеки ден сутрин и вечер което прави на цедмицапо 14 пъти![]()
7 какво е това поне 12
Е ако имам късмет и 16 ама става рядко,че и кинтите не стигат![]()
Първоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
![]()
![]()
![]()
Емиии доколкото знам в една седмица има 7 дни само
![]()
![]()
![]()
ихххххххх нарочно го правиш мацка...усещамПървоначално написано от cvety_i_bebeto
Да ме дразниш тцтц
Преди и аз бях така като теб ,но сега си броя по колко пъти си рпавя чикии на седмица ;(![]()
![]()
![]()
![]()
Ами в интерес на истината миналата седмица го правихме над 14 пъти само в Неделя сме го правили 4 пъти - сутринта, на обяд, в коридора пак се сетихме и през нощта пак, принципно под 10 не сме падали на седмица. Е, гласувах 7 все пак, тъй като няма по голяма цифра![]()
Emi kolkoto doide, no minimum 7. Mnogo zavisi kakvo pravim, ako si stoim samo v nas ili v tqh e dosta pove4e. Kogato putuvame nqkude e samo po 1 put. No da go kajem grubo 14.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз секс правя по 3-4 пъти,но зависи по някой път са и повече зависи колко време прекарвам с приятелят ми!
Най-много 2 пъти на седмица по 2 пъти обикновено.
един-два пъти.. зависи.. как дойде..
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
mi mno pove4e i ot 7 puti nz ne si gi boq to as seki den
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
еми зависи от няколко неща...зависи къде сме и дали сме в добро състояние...ама всеки ден е екстра \
/
даже по-някога не е само 1 път на ден
![]()
![]()
![]()
Колкото може\
/ \
/
predi...seki den po 2 pati
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!