- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kvo stava ako hlutne6 po edin ot nai-dobrite si priqteli
kvo trqbva da napravq ako haresvam nai-dobriq si priqtel![]()
![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Mi preceni koe e po vajno za teb priqtelstvoto ili da ste gadjeta.I deistvai kakto smetnesh za dobre.
1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш
ama toi si ima gadje
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Eeeee togava polojenieto e po seriozno.Vryzkata im seriozna li e?Toi dyrji li na neq?Ako mnogo ne se razbirat i smao se oplakva,mu kaji.
и като има гадже това да не значи, че не заслужава да знае?
БДУ щом изпитваш по-силни чувства към него... той вече просто не ти е най-добър приятел
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
``
e dobre de kato ako tova ozna4ava kraq na priqtelstvoto ni
kofti ako ne te haresva,super ako te haresva,prosto razberi dali te haresva i togava napravi ne6to,a ne da napravi6 ne6to i toi da e te haresva ,6otto togava vsi4ko se precakva!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Хах...още еидн път теорията ми за това че момиче и момче неможе да са най добри приятели ако не е имало или бняма нищо м-у тях...смисал може но...не толко често![]()
аз съм попадала в такава ситуация но той си нямаше гадже... аз все пак реших че приятелството му ми е по- скъпо и не съм показала по никакъв начин че имам нещо към него и постепенно нещата отзвучаха такива временни залисвания не трябва да провалят приятелство според мен а и още по зле че би провалила може би и неговата връзка
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Виж сега послушай сърцето си. Ти си знаеш най-точно какво ти е. Нашите съвети биха звучали банално. Просто прецени дали да жертваш приятелството ви, щом той има връзка дали ще остави гаджето си за теб, а ти харесваш ли го чак толкова или просто е някаква временна тръпка?
Отговори си сама на тези въпроси.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
честно казано приятели ще си останете за цял живот......
а рано или късно като се разделите може да се "намразите" нз..
the choose is yours
ih toq sprite mn e prav :P da razbirame te am a6tom si ima gadje... ili is4aki da se razdelqt i prez tva vreme si mal4i ili se otkazvai dokate vreme... za da ne go izgubi6 kato priqtel... aa i ti si mu namekvai nebrejni4ko edva li e tap da ni s aseti 4e moje da si go haresva6prosto imai tarpenie
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....