.

Виж резултатите на анкетата: Колко чифта дънки имате?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 1

1 2,17%
  • 2

6 13,04%
  • 3

7 15,22%
  • 4

6 13,04%
  • 5

6 13,04%
  • 6

5 10,87%
  • 7 и повече

15 32,61%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Дънки!

Дънки!

Въпроса ми е колко чифта дънки, тениски блузи, ризи, обувки и т.н имате?Говоря за дрехи с които излизате навън а не ги скапвате вкъщи или някъде по работа.

еми имам 3 чифта дълги дънки и един чифт по-късички и две дънкови поли. Блузките малко трудно ше ги преброя всичките

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Аз пък се като хода по магазините се ориентирам към къси панталони, дънки, джинси и т.н.Имам 8 чифта, но това е защото супер много си пазя дрехите и ги нося дълго време.

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Имам 6-7, но нося предимно 4.

posledniqt pyk kato priqtelkata mi gi broi bqha 54 chifta dynki.. a za bluzki i takiva neshta ne sym gi broil...
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

54????
    Правилно ли разбрах...май някои хора наистина не знаят за какво да си харчат парите...

Фен
    Град
    plovdiv
    ха тва сигурно са му от 3ти клас насам имам малко дънки,нося предимно панталони,пола не съм слагала от 6ти клас....

ЦвеТи~~
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ena``
    54????
    Правилно ли разбрах...май някои хора наистина не знаят за какво да си харчат парите...
    И аз така мисля,или просто момичето искаше да се похвали...... офф божеееееее

Голям фен
    Град
    дианабад
    Хехе, каква луда тема.... обаче няма пък да отида сега да ги броя, каквото се сетя: 4 чифта дълги дънки и един къси, 6 дънкови поли (предимно над коляното), 6 блузки с ръкав, десетина потничета, 4 чифта чехли, 2 джапанки.... тези за по студеното време не искам да ги мисля.

Дънки около 7-8 чифта(дълги),2 чифта(къси),2 дълги дънкови поли,2-3 къси.А блузи,потници имам много.....
    Само три неща са безкрайни: звездите на небето, капките вода в океана и сълзите в сърцето.

a tova e nishto .. ako se otnasqshe do ochila imam okolo 240 vida.. napravo sym manqk na tazi tema
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    хихихи Мойте са точно 7 ааааааа имам 3 чифта зимни
    6 Тениски; Блузите са ми много нз колко са точно ама са мн.; Ризите са ми само 2 ; 5 са ми летните обувки и 2 чифта зимните. Ама аз се не съм доволна и си купувам саму дрехи

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Пхахаха само аз ли имам 1 чифт ве ебаси.

Повече от фен
    az imam 8 4ifta danki,pantaloni ne nosq, ot bluzi i potnici imam baq no ne gi znam kolko sa
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Фен
    Град
    Dreamland
    Mi samo 2 sa
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Колко повече имаш, толкова повече искаш и почти всяка седмица си купуваш по нещо.Аз съм момче и напоследък съм забелязал че повечето момчета от класа ми имат повече дрехи от момичетата, като се има в предвид че момчешките дрехи са по скъпи от теза за момичета.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami samo 3 4ifta imam

imam 3
    2 т. системно.

дълги дънки имам 3 чифта

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    eм аз имам някъде около 7-8 чифта дънки, ама не всички ги нося, щото с не всички се харесвам имам и 2 панталона, а блузкитее... нз как да кажа колко са, щото не могат да се преброят абе повече от 20 са със сигурност
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    4 4ifta dunki(dulgi) i edni kusi4ki

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Имам към 6-7 чифта дънки,което незнам от какво значение е за теб(авторката).
    т. 2, 9

Ми имам някъде 7 чифта дънки,два широки панталона,дълги..джинси,но напоследък нося само едни дънки ии джинските.Искам да си купувам сега гащеризон 7/8 или 3/4 от ония карираните..нооо

Ми начи дънки имам към 6 чифта но нося предимно по-малко,панталони-3,по-къси панталони 7,блузи имам много - над 30(плюс тези които са ми подарявани и не ми харесват толкова),а тениски и потничета имам към 50,НО са ми отдавна някои и затова са толкова много и понеже все още ми стават ги държа.И усещем как повечето ми дрехи от гардероба ще трябва да ги дам че нещо много почнаха да ми окъсяват.И такам

Guest

Re: Дънки!

Имам 9 чифта дънки , 2 поли около 30 блузи 7 якета (леле колко не6та сум имала)
    И от сичкото т'ва нося само 5-6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си