- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя :(
Гаджето ми с което ходя от половин година наскоро ми спомена, че все още не може да забрави бившето си гадже, с което въобще не иска да се занимава повече през живота си. Аз тогава нищо не му казах. Не мога да реша какво да правя...да поговоря ли с него затова. Страх ме е да не се разделим след този разговор![]()
Познато...пробвай...нищо не ти коства!Първоначално написано от fly_away
от опит глава не боли?
![]()
Боли и още какПървоначално написано от ziky
![]()
е да...спомена за първтата ти любов е много тежък...но знаеш ли....след време се забравя,стига да има кой и как да го направи.....мисля че не са малко 5 месеца и след това с нов човек за който наиситха си заслужава и мисля че достатъчно съм я забравил...стига да има начин се забравя...и аз си мислех че повече няма да си фана гадже и света е свършил....но от опит знам че любовта е най малко където очакваш....дори в съседата вратаПървоначално написано от sheherezada
(Ако живеят пенсионери не се счита :P )
vij ako tva e bila 1-vata mu lubov naistina ne se zabraqv lesno no tova ne zna4i 4e ne si obi4ka teb puk i ako e taka edvali 6a hoite ve4e polovin godina hubavo 6a e ako si pogovorite za tova 6toto v edna vrazka govoreneto,spodelqneto mu e maikata prosto mu kaji kvo te trevoji no ne go karai da se 4ustva vinoven za tva... spoks si4ko 6a si e ok![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....