.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    fly_away
    Guest

незнам какво да правя :(

Гаджето ми с което ходя от половин година наскоро ми спомена, че все още не може да забрави бившето си гадже, с което въобще не иска да се занимава повече през живота си. Аз тогава нищо не му казах. Не мога да реша какво да правя...да поговоря ли с него затова. Страх ме е да не се разделим след този разговор

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: незнам какво да правя :(

Цитирай Първоначално написано от fly_away
    Гаджето ми с което ходя от половин година наскоро ми спомена, че все още не може да забрави бившето си гадже, с което въобще не иска да се занимава повече през живота си. Аз тогава нищо не му казах. Не мога да реша какво да правя...да поговоря ли с него затова. Страх ме е да не се разделим след този разговор
    Познато...пробвай...нищо не ти коства! от опит глава не боли?

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Боли и още как

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Цитирай Първоначално написано от sheherezada
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Боли и още как
    е да...спомена за първтата ти любов е много тежък...но знаеш ли....след време се забравя,стига да има кой и как да го направи.....мисля че не са малко 5 месеца и след това с нов човек за който наиситха си заслужава и мисля че достатъчно съм я забравил...стига да има начин се забравя...и аз си мислех че повече няма да си фана гадже и света е свършил....но от опит знам че любовта е най малко където очакваш....дори в съседата врата (Ако живеят пенсионери не се счита :P )

Фен
    Град
    Pld
    vij ako tva e bila 1-vata mu lubov naistina ne se zabraqv lesno no tova ne zna4i 4e ne si obi4ka teb puk i ako e taka edvali 6a hoite ve4e polovin godina hubavo 6a e ako si pogovorite za tova 6toto v edna vrazka govoreneto,spodelqneto mu e maikata prosto mu kaji kvo te trevoji no ne go karai da se 4ustva vinoven za tva... spoks si4ko 6a si e ok
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

i da ne moje da q zabrawi trqbwa da si prodylji na pred bez neq .. a s drugo momche i toi e izbral tebe .. a i naistina 6 meseca ne sa malko wreme .. taka che znachi si te obichka apyk i shtom ti go e spodelil znachi dyrji na teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си