- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na kolko za purvi put se celunahte s ezik?
e interesno mi e da zn az biah na 12 li4no i kak e bilo purvia put?
S ezik bez ezik - se celuvka ...
miii na 10 mai ama ako govorim istinskata mi celuvka se oshte si q chakam \/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Mi na 14 ili 15, malko e kusni4ko,ama si misleh, 4e po dobre s nqkoi det da si zaslujava otkolkoto s nekav oligofren i posle samo da kazvam, 4e sam se celynala s nqkoi .. nekvo tupo e da se mlqskash s nqkoi det ne te kefi.. ne 4e toq det mi beshe parviq, beshe s akula si ama aide.. otde da go znam 4e she e takav tapak![]()
има такава тема вече и доста голяма даже... иначе аз за първи път на 22![]()
tva e 29958457834 57 tema!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
И въпреки това я оспамихме.![]()
С език се целунах за пръв път на 14.Беше малко мокро,но хубаво![]()
моята беше на 11 и да ви кажа честно не ми хареса.Но смених гаджето и след това почна да ми харесва!Аабе то си зависи и с човека с който се целуваш
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
sega na kolko siПървоначално написано от NeSTa_86
![]()
2 т. системно.
на 14.не го очаквах и честно казано си изкарах ангелите...но беше хубаво![]()
любовта е чувството което чувстваш че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал....
красив си дявол да те вземе и нека този дявол бъда аз.и знай че срещу Бога ще застана ако той застане между нас...
Колкото и да не ми е приятно да те цитирам но и с мене беше такаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Hmm na 12 ama be6e hubava ama ot tam natatuk ne6to ne mi dopada s ezikza6to li
Че как ти си от мойта гилдияПървоначално написано от sweet_DENI_f
![]()
i az na 12![]()
мила сори за глупавия въпрос но как си си направила надписа при подписаПървоначално написано от sweet_DENI_f
По темата : аз на 10![]()
![]()
Az bqh na 12 i be6e mnogo gotina(togava bqh i malko piqna-xaxa
)
mi v momenta sam na 14 i do sega ne sam se celuvala izob6to nito s ezik nito ina4e!basi neuda4nicata sam!![]()
![]()
![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
На 9.
Не беше нищо красиво-момчето просто пъхна езика си в устата ми и го завъртя наляво,нядясно-да ви кажа стори ми се доста гнусно,щото цялата бях в лиги след тва...то дори не беше целувка,ами млясканица.Не намерих никво удоволствие-направо щях да се издрайфам.![]()
![]()
miii da vidim na4i ako stava duma za dalboka celuvka s ezik bveshe na 12 no ina4e istinskata frenskata mi q podari segashnata mi liubov-bivshoto mi gaje t.e e bilo na 13
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...