- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислят f за m с косми по задните чести
Какво мислят f за m с косми по задните чести
vaaaaaaaaaaaaaaaa super ama super gnusno e!Първоначално написано от Da be da !!!
mi otvrat kvo da mislia ti kvo mislish?![]()
au.. ujasno e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
vyv vseki slu4ai ne i uaaaa kolko e sexy....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
с риск да ме обявят за жена с изостанали разбирания по отношение на мъжкото излъчване,ще кажа че харесвам мъже с косми-където и да са тия косми,не харесвам и не ме привличат-а за възбуждане да не говорим-мъже,които си епилират краката,гърдите,гъза и всичко,което може да се епилира
uuuu ujas.nz az sam mn gnusliva i mrazq takiva ne6ta.mn po hubu da se obeskosmqva nasqkad s risk da go nare4at gei otkolkoto ne.nz men bi me otvratili.tva e izraz na nehigieni4nost
Е хубаво - косми по краката,по ръцето,около половите органи на мъжа,обаче по задника?!
Гнусно!![]()
I az smqtam takaПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ае вие нормални ли сте ?!? При момчетата ГЪЗОВЕТЕ (разбираш ли) се използват единствено в кенефите сещате се за какви нужди. При момичетата е малко по-различно .. и за други неща се ползва.. така за всичките същества от женски пол писали в тази тема --- поддържайте си задните части, щото на вас хигиената там ви е по-нужна?
![]()
![]()
![]()
![]()
И к'во да си обръсне гъза ли?!?! Аз не виждам какво толкова ви пречи? Не мисля, че е чак толкова гнусно, се пак няма да му лижеш (с извинение) гъза...![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
hahaha еми и аз не се радвам, че задника ми не е като на детско дупе.... но как да си обезкосмя задника при положение, че съм мъж а ???? адекватно решение
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Съгласна съм!!!SweeT^Puppy е напълно права!!!Първоначално написано от SweeT^Puppy
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
normalno e . . .
Respect за последните 4 мнения. Имало и разумно мислещи форумци![]()
И все пак ако някой каже разумно обяснение за това, защо задните части на един МЪЖ/МОМЧЕ трябва да са напълно обезкосмени .. може да си говорим пак![]()
davno iskam da vi popitam za6to v tazi strana vsi4ki sa ludi po tozi "obezkosmqvane?" prekalqvate,mai! ili naistina naj-kosmati v sveta ste?moeto mnenie-ako edin maj iska mozhe da si mahne kosmi pod misnicite.tova e napalno dostata4no!vse pak struva mi nqkak gejsko ostanaloto..i mezhdu drugoto,ako ima kosmi po garba,i tam li trq da brasne6?
i mnogo mi vazbuzhdat "puhkavi"majki pace...a za lizaneto na gaza trq da kazha 4e i na mazhe mnogo im priqtno tova, te sa6to imat erogenni zoni tam.ne moga da kazha 4e kefq ot kosmite tam,oba4e ne moga da si predstavq nqkoj da brasne si gaza 2 pati na den,a lizaneto na "6kurka" e o6te po-nepriqtno,taka 4e..
стига приказки!
i vse pak osven br1sneneto ima i drugi na4ini ...daite s1vete za6toto az vse o6te se kolebaq dali da gi mahna
ами според мен няма ни6то гнусно и е нормално![]()
Нищо не мисля. Трябва ли да се впечатлявам от тия неща?
Mi da i az sam saglasnaПървоначално написано от Allicia
ThE LoVe Is NaMe,ThE SeX Is GaMe.FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe
Абе да ви еба в гнуслувите жени. Мишници - добре, пишак - от време на време, но не ги оставям да ми се заплитат, ама задника...Напълно съм съгласен със SweeT^Puppy и останалите на нейното мнение. Гъза на мъжа се ползва само в кенефа. Никой не ви кара да ми се навирате в аналното отвърстие. Ако толкова ви привлича мъжкия сфинктер, елате и ме обезкосмете. Първа причина да не се обезкосмявам на гъза: не мога да се избръсна там, немам очи на руцете и гъза. Второ: можело и кола маска, еми хубаво, може ама боли. Трето: не ми се дават 10 лв, за да ми махнат космите. Четвърто: мен не ме кефи. Осве това, да не си махаш космите по задника няма нищо общо с лоша хигиена. Аз си мириша добре и с косми, стига да се мия всеки ден.
Respect my Shits!
E kvo da si obrysna gyza li bre.....hahahahahahaaSme6na kartinka.Tez momi4eta deto pi6at 4e gi e gnus im pojelavam da im poniknat kosmi na gyza,da gi vidq togava kak 6e se brysnat.
Mnoo mi e sme6no 4ove4e![]()
![]()
![]()
imah edin poznat koito kazvashe "Gyza si go brysnat hora, na koito im vliza neshto tam... az nqma zashto da go brysna" i e napylno prav![]()
gyza si e napylno lichna myjka teritoriq i ne namiram za normalno ako nqkoi myj si maha kosmite tam!
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Дааа как ли пък не съм тръгнал да си бръсна гъзъ.
Той не умира!!!