.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: KAKVO STAVA ?

KAKVO STAVA ?

pomo6t bliskite 2 sedmici s moeto gaje po4nahme da se karame tova normalnoli e ili ne6to drygo , tq se po malko mi obru6ta vnimanie
    KAJETE KAKVO DA PRAVQ MOLQVI

Ми...поглези я....иначе е съвсем нормално да се карате.Накарай я да се чувства добре,купи й нещо и тя ще се почувства специална!!!Ние момичетата това искаме

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Е нормално е !Няма връзки които да протичат съвсем гладко.Просто отношенията явно са ви били малко оптегнати и затова тя не е прекарвала достатъчно време с теб.Организирай й специална вечер,например във романтична обстановка-със цветя,приятна музика,свещи и т.н.Или пък си направете една среднощна разходка и обсъдете нещата.Когато има проблеми и недоразумения,независимо дали са за глупости,или за нещо сериозно трябва да се обсъждат.И й показвай колкото се може по-често колко много я обичаш

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    govori s neq,pitai q kakvo stava 6to se e otdrupnala!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами нормално е във всяка връзка има караници-малко или много,но не се притеснявайте-ако се е обичате няма проблем,а това е най-важното

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    С мойта се карам постоянно и да ти кажа след сяко каране се обичкаме се повече и повече...обаче може в твоя случай и да друго..знам ли

Ами по принцип е нормално,но не трябва да питаш нас защо ти обръща по малко внимание - трябва да говориш с нея и да изясните причините...

Мега фен Аватара на iiirish
    не се притеснявай. ако се обичате това, че се драчите няма да ви пречи кой знае колко много. все пак огъня между вас трябва да се поддържа, а и това е начин.
    между другото с моя приятел постоянно се караме. днес например прсто не спряхме, но пък какво сдобряване имаше накрая...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Е нормално е !Няма връзки които да протичат съвсем гладко.Просто отношенията явно са ви били малко оптегнати и затова тя не е прекарвала достатъчно време с теб.Организирай й специална вечер,например във романтична обстановка-със цветя,приятна музика,свещи и т.н.Или пък си направете една среднощна разходка и обсъдете нещата.Когато има проблеми и недоразумения,независимо дали са за глупости,или за нещо сериозно трябва да се обсъждат.И й показвай колкото се може по-често колко много я обичаш
    Напълно съм съгласен.

Nqma vruzka, koqto da e vechno shtastie. Ako naistina se obichate i durjite edin na drug, tova ne bi trqbvalo da e golqm problem. Pogovorete i si izqsnete situaciqta, za da ne se pritesnqvash.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Говори с нея. По принцип е нормално да се карате. За да опражиш нещата, поглези я. Заведи я някаде. Кажи и колко я обичаш.

blagodarq vi mn mn mi pomognah te

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си