.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    djuli
    Guest

izlizat mi nqkakvi malki bradavi4ki po tqloto!!

po vrata,po gardite,po korema izlizat mi nqkakvi mn malki bradavi4ki i me e strah 4e 6te stanat po golemi i pove4e!kak moga da gi premahna?molqvi pomognete mi!

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Отиди на дерматолог.

Може да е всичко, дори и лишеи ...

Фен
    Град
    Ботевград
    един комшия си реже с бръснарско ножке и после ги минава със запалена цигара. С очите си съм го виждал как го прави и да ти кажа действа, ама требва да си некав луд мазохист.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Тичай на лекар!
    Изобщо не изпробвай някакви бабини деветини. Може да е нещо сериозно, а може и да е просто някакъв козметичен дефект. Най-добре -дерматолог, той ще ти каже със сигурност.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Аз имах на пръстта на ръката ми и отидох на лекар и с течен азот(не съм сигурна дали така се казваше,така че да не ми скочите,че съм била награмотна...)ми я изгори и то стана като мехурче и трябва да се пази,за да не се спука и то после ще се махне само май.За последното не съм много обдена,защото мойто го спуках преди да е спаднало.Не беше нарочно,ама се случи.И не боли много.
    I was lost and I'm still lost...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stel4eto__
    Аз имах на пръстта на ръката ми и отидох на лекар и с течен азот(не съм сигурна дали така се казваше,така че да не ми скочите,че съм била награмотна...)ми я изгори и то стана като мехурче и трябва да се пази,за да не се спука и то после ще се махне само май.За последното не съм много обдена,защото мойто го спуках преди да е спаднало.Не беше нарочно,ама се случи.И не боли много.

Абсолютно вярно брадавиците се горят с течен азот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си