- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали аз съм тъпанара? :(
Имам един много гаден проблем.
Едно момиче от моя клас си ме харесва от зимата някъде ,но аз нея не.
Тя доста напъваше тогава,т.е. все ми се усмихваше и т.н.,аз се държах добре,но нищо повече-само бъзици.Такааа, и гледайте сега какво става 6 месеца след като тя ме харесва,т.е. от зимата.
Аз започнах да я виждам по-често и се виждахме на кафета,но бяхме винаги в компания-имаше или нейна приятелка,или мой приятел.Аз започнах да се бъзикам много здраво и да й подмятам,че я харесвам,но тя само ми се усмихваше и мълчеше.Пред мен много не говори,но постоянно се усмихва и чака аз да приказвам.И сега се чудя дали аз не съм сгрешил някъде,щото отношенията доста ни се влушиха и се чудя дали да и се извиня,въпреки че го направих преди 2 дена,но пак оплесках заради гадни бъзици от моя страна ...
Та се чудя дали не се прецаках сам,защото излизахме няколко пъти с нея и я изпращах до тях(много пъти),но нищо.А последния път нещо говорехме и тя ми каза "и какво X"(оффф сигурно чака аз да я сваля и да започна да я хва6там за р1ката,некви такива,но не знам как,а и тя все си мисли че се бъзикам,въпреки че и казах че не е така ,но тя не ми вярва май...
много сложно,знам
днес не съм ходил на даскало и не съм я виждал и утре се чудя какво да правя-да се извинявам ли,какво ли.... Тя може би си има някакво достоинство,но просто съм мн объркан.![]()
дълго е, знам.ако не ви мързи ми помогнете щото е мн гадно и само затова мисля![]()
![]()
поговори с нея!Простоя дръпни в един ъгъл и й кажи че намеренията ти са сериозни!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
emiiii ne si igrai s 4uvstvata i! Ako q haresva6-napravi ne6to po vuprosa, ako li ne-prestani da q zalugva6! ako pita6 men i ti ne znae6 kakvo iska6 i kakvo izpitva6taka li e? dobre si pomisli..
Uspeh!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
а така погожори с нея !
pokaji i po niakakv po interesen na4in 4e se interesuva6 ot neia,4e ia ceni6 i 4e si seriozno mom4e taka 100%6te se zaribi o6te pove4e po teb
kupondjiika,fenka na motorite i sled tova na kolite.
momi4etata se radvame na malkite jestove:P podari i edno cvete naprimer i prosto i se usmihni
вярно е!Дори понякога да и отвориш врата е един мил жест!А между другото ти на колко си от къде си?Първоначално написано от faith girl
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
На 17 съм,а ти?
Все си мисля обаче,че тя няма да обърне внимание на това с вратата или други подобни действия, трябва да и кажа нещо като обяснение в любов,но не знам какво точно,а и тя ако тръгне да ми се смее и на мен ще ми стане хем смешно,хем гадно...
Dokaji i che ne se bazikash , gushni siq ,pogovori s neq,kaji i che neshtata sa se promenili,kupi i cvete,badi mil .. Ima hilqdi nachini da pokajesh na nqkoi che imash seriozni namereniq kam nego![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
А така само че с "В"Първоначално написано от R0lfc0pter
![]()
pi4 vi6 verno triabva da ostanete nasa me i da i obiasni6 4e ia haresva6 naistinada i obiasni6 obstoiatelstvata probvai na mnogo hora sam pomognala
говори още веднъж с нея, но тоя път без тия гадни "бъэици" щото мен лично леко ме дразнят.. ако разбира се се сещам за същотокажи й, че наистина искаш да се получи нещо м/у вас, че си напълно сериозен и че ако вече не иска да е с теб поради държанието ти, ще я разбереш
в зависимост от реакцията й и това, което ще ти каже, иби се отдръпваш и си оставате приятели, или я хващаш и й лепваш една страстна целувка, така че да й се завърти главичката :P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Много хубав съвет,мерси!!!Първоначално написано от valantain_love
Преди малко и написах sms,с който я моля да ми даде възможност да й се извиня и да й призная ,че съм се държал лошо на моменти... да и кажа някои неща,но ще видим дали ще има някаква реакция...![]()