.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Феномена

Феномена

Чудих се къде да пусна темата и реших че тук ще е най-добре.Значи темата е напълно сериозна,знам че на някой може да му стори смешно това което ще кажа но е истина.Наскоро ходих ме до едно място което се намира в Средна Гора и по един път който е на надолнище,когато спреш колата тя вместо да тръгва надолу по надолнището тя сама започва да се връща на горе и дори се засилва.Много ми е интересно знаете ли нещо по темата?Значи аз също не вярвах докато не го видях но това си беше чисто надолнище.Ако някой знае нещо да пише...

Повече от фен
    az ne sam hodila tam i nz i ne sam 4uvala za takova ne6to.bi trqbvalo da sliza na dolo a ne da se vra6ta na gore! hm.. stranno
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

FAT
    Guest

Нищо странно няма :)

Бейби виж сега скалите там са магнитни а колата е желязна ......

Странно нещо ама е факт. ФАТ е прав.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy

Re: Нищо странно няма :)

[quote="FAT"]Бейби виж сега скалите там са магнитни а колата е желязна ......[/quote

хахаха ше патна
    аз си мисля че в храстите има някьв маг и тои ги прави тия неща

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    само пимислете кьв магнит трябва да е тоя

FAT
    Guest
    А бе вижте кво айде разберете какво е магнит и тогава пишете . Там има огромен масив от скали които са магнитни ...... Говоря за планина а не за градско шосе ......... !

Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    bi trqbvalo da sliza na dolo a ne da se vra6ta na gore! hm..
    Ти стигна до мисълта на съществуванието си !

За магнитните скали наистина звучи реалистично, въпреки че ми е трудно да си го представя.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    дам много е странно има такива места като омагьосани са.. Около Провадия (там ми е слеото). Значи там е един баир на долу и после веднага един на горе.. и дядо ми пуска москвича по енерция на баира на долу и той още си е по енерция и със същата скорост по баира на горнище се качва

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от FAT
    А бе вижте кво айде разберете какво е магнит и тогава пишете . Там има огромен масив от скали които са магнитни ...... Говоря за планина а не за градско шосе ......... !
    Абе к'во обяснявате като въобще не сте в час. Пътя....божке к'ва планина бе...най обикновен път е. Това да не е Рила планина. А и все пак говорим за асфалтов път, а не за черен. Надявам се да говорим за едно и също нещо с автора на темата. Пък ако не...явно местата с това явление са много. И к'во от т'ва? Мен лично много много не ме вълнува. Ако беше чак толкова интересно май всички щяха да знаят за това и да е .. атракция, забележителност ...

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Звучи правдоподобно...
    А на мен не съвсем...Ако наистина става въпрос за магнитна планина тя едва ли щеше да дърпа колата по посока на шосето...

Доста интересно. И все пак ако магнетитът е в количество да привлеч автомобил (~ 800-1000кг) какво ли би станало с всички дреболиики който са имали в колата. Това би били по интересно явление. Съмнявам се че е възножно, но ...

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Град
    VCHC
    ХАХАХА това за магнита е адски смешно. Помислете както каза The Interceptor "ако магнитът е в количество да привлеч автомобил (~ 800-1000кг)", какво ли би станало с всичката цифрова електронна техника. Най-малкото картата ви с памет за цифровото фотоапаратче или друго нещо работещо с такава ще се скапе на момента, ужасно чувствителни са към силно магнитно поле. МР3 плейери, СD-та, GSM-и, твърди дискове (визирам лаптопи, МР3 плейри с НD и т.н.) всичко цифрово, за което се сетите е чувствително към магнитно поле и се скапва.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм чувал за подобно нещо, до сега.

Голям фен
    Същото нещо го има и в Италия, ама къди точно забравих.Просто някаква зрителна измама, случвало ви се е предполага много пъти нещо подобно.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Град
    Горно нанадолнище
    интересна тема ,а магнитните скали найстина обясняват нещата
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си