.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: gadnoooo

Град
    sliven

gadnoooo

ot edna godina sam beznadejdno vlubena v edno mom4e toi e mnogo krasiv i mnogo dobar no e golqm jenkar osven tova e narkoman(pu6i dori se bocka6e) predi vreme se skarahme mnogo jestoko zaradi edna moq priqtelka koqto sa6to go haresva6e i tq me pomoli da ne mu kazvam a prez tova vreme toi be6e mnogo navit da e s men ne znam po kakav na4in e razbral za neinite 4uvstva no mnogo se razsardi i kaza na nai dobrata mi priqtelka 4e ne mu pre4eli 4uvstvata na mariq za da e s men i e iskal da razbere pri4inata za strannoto mi darjanie i za6to go otbqgvam 3 dni sled kato se skarahme toi zamina za avstriq i ot kakto se e varnal dori ne se pozdravqvame a az go obi4am tolkova mnogo!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Каквото и да е изобщо да не ти е работа да се бъркаш с такива....с какъвто се събереш такъв ставаш!!!

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Каквото и да е изобщо да не ти е работа да се бъркаш с такива....с какъвто се събереш такъв ставаш!!!
    i az taka mislq !
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Град
    sliven
    mi to ve4e mi izleze prqkor narkoman za6toto se dvijih s nego i pove4eto kato 4uqt 4e sam bila s nego po4vat da me smqtat za bahmu i propadnalata tai 4e... i da ne se sabiram s nego ve4e e se edno

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от faith girl
    mi to ve4e mi izleze prqkor narkoman za6toto se dvijih s nego i pove4eto kato 4uqt 4e sam bila s nego po4vat da me smqtat za bahmu i propadnalata tai 4e... i da ne se sabiram s nego ve4e e se edno
    Бе не е се 1....ако не се събереш пак имаш някви шшансове да ти се махне тоя прякор...иначе колко и както го обичкаш така един ден ше те зариби и после ше те исползва а дози само......колкото и да си казваш не аз до там няма да стигна не става...стига се и до там....

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от faith girl
    Защо толкова много се влияеш от чуждото мнение?

Po-dobre ne se zaburkvai poveche s tozi chovek. Moje naistina mnogo da go obichash, no tova ne oznachava, che trqbva da si susipvash jivota, zaradi nego. Po-dobre e da stradash sega, otkolkoto sled vreme da razbersh, che si susipala jivota si. Zashtoto shtom toi e narkoman, neochakvai, che ako se suberesh s nego ti nqma da stanesh.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ти си тъпа женкари хубо ма наркомани е такава ти е средата евентуално затова си такава гледай да се осъзнаеш бързо ,че иначе става лошо.

Фен
    Град
    Pld
    uff to nas momi4etata se lo6i mom4eta ni vle4at tva koet prai ne hi4 hubavo no puk i ne zna4i 4e ne moje da obi4a... vij nai hubavo e da si pogovori6 s nego a ako ne6tat se zadalbo4at prosto trq da ne se ostavq6 da te povle4e s nego ili ako zapo4ne da go pravi..6a se otkazva6
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Град
    sliven
    s3xy_d0ll za sega tvoq savet mi haresva nai mnogo tva 4e e narkoman ne ozna4ava 4e nqma 4uvstav i ne moje da obi4a

Повече от фен
    Град
    Sofia

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    uff to nas momi4etata se lo6i mom4eta ni vle4at tva koet prai ne hi4 hubavo no puk i ne zna4i 4e ne moje da obi4a... vij nai hubavo e da si pogovori6 s nego a ako ne6tat se zadalbo4at prosto trq da ne se ostavq6 da te povle4e s nego ili ako zapo4ne da go pravi..6a se otkazva6

Guest

Re: gadnoooo

awe q ne se zanimavai s takiva.

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Po-dobre ne se zaburkvai poveche s tozi chovek. Moje naistina mnogo da go obichash, no tova ne oznachava, che trqbva da si susipvash jivota, zaradi nego. Po-dobre e da stradash sega, otkolkoto sled vreme da razbersh, che si susipala jivota si. Zashtoto shtom toi e narkoman, neochakvai, che ako se suberesh s nego ti nqma da stanesh.
    и аз съм на същото мнение
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    ako pita6 men pogovori s nego i si izqsneto vsi4ko i ako vse o6te ima 4ustva kam teb moje i da stane ne6to [-o<
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

толкова ли няма хубави момчета, които не са наркомани !?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    и аз това се чудя?!това,че го обичаш сигурно ти пречи да видиш реалността..НО щом той е почнал веднъж с дрогата,не мисля,че някой (освен той самият)може да го накара да спре!!!Не се забърквай повече,остави го,махни се от тази среда,освен ако не искаш и ти след 1-2 години да почнеш да се друсаш,защото както казаха,"с какъвто се събереш,такъв ставаш"!!!
    f@nt@zi@

Град
    MeZdra
    Off molq vi se, 4uli ste nekva replika i vednaga q izpolzvate, tva 4e obi4a narkoman i primerno ako e s nego, ne zna4i 4e i tq 6te stane takava.... tiq temi sa mi pisnali do bolka. Moite priqtelki se tova mi prikazvat, oba4e nikoi ne razbira 4e ne e taka. I moito gadje e narkoman, pa kvo, da ne az da sum stanala takava po krai nego Pulni glupostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
    Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от CVETELLINA
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    и аз това се чудя?!това,че го обичаш сигурно ти пречи да видиш реалността..НО щом той е почнал веднъж с дрогата,не мисля,че някой (освен той самият)може да го накара да спре!!!Не се забърквай повече,остави го,махни се от тази среда,освен ако не искаш и ти след 1-2 години да почнеш да се друсаш,защото както казаха,"с какъвто се събереш,такъв ставаш"!!!
    и аз така мисля
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ТЕМАТА Е ОТ 2006 !!!!!!! *angry*

(офф, колко се нервирВам о.О
    нещо ми става)

ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Боже, Кирилица!!!
    Брях,брях

Миличка моят съвет към теб е да не се занимаваш с това момче то се е видяло, че от него нищо няма да стане, а пък виждаш и какъв прякор вече ти е излязал остави го ще си намериш по-добро момче
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И той е човек,все пак и на такива хора трябва да им се дава втори шанс,но рядко се променят,не съжеляват може да е било за добро всичко ^^
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен
    2006 година? Латиница?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си