- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nemoga pove4e!!!!!!!!!!!!!!!!
ohhhh...(( mn mn mi e gadno... poznavam se s edno mom4e ot CELI 12 godini i se obi4ahme blizo 4 godini...
i vinagi sme bili zaedno .. vinagi pravehme beli zaerdno kato malki... purvata mi celuvka be6e s nego... vsi4ko s nego...daje predi 3 godini mi podari edno sreburno sindjir4e i mi kaza 4e ako ne6to stane vinagi kato gledam tva sindjir4e da si spomnwm za nego...i kvo stana....predi nqkolko dena se vru6tam ot magazina i zavarvam pismo pred nas... i az go vzeh ka4ih se v staqta mi i go otvorih... i kvo pi6e6e: Skupa Viki.. iskam da ti kaja 4e mn sujalqvam no az ne te obi4am...predi 2 godini se bqh hvanal na bas s Georgi (nai dobriq mu priqtel) kolko vreme 6te izdurja da sum s teb .. no ve4e ne moga... namerih si priqtelka predi nqkolko meseca i dvamata sme mn 6tastlivi!Nadqvam se da go prieme6 dobre...az te 4uvstvam samo kato super dobur priqtel! i ot dolu podpisano :s obi4 Nikolai....
i togava bqh adski susipana... ne qdqh ne spah ni6to ne pravih... nai lo6oto e 4e toi jivee blizo do nas i v4era kakto si sedq u nas i pla4a i se zvunni na vratata... otivaam.. otvarqm i gledam toi i nqkakvo momi4e - uhileni do u6i... tova momi4e bilo negovata priqtelka... i toi mi q dovede da se zapoznaaem... az ni6to ne kazah...ve4erta govorih s nego po telefona i mu obqsnih 4e po dobre e da ne se vijdame tolkova mn no toi ne me ostavi na mira i mi vika 4e iskal da stanem dobri priqtelki s gadjeto mu... .uhh... i nai lo6oto e 4e az go obi4am mn i ne moga da ne govijdam 6toto nie se dvijim v edna isu6ta grupa s hora u4im v edno i su6to u4ili6te.... i vsi4ko e svurzano s nego...
((( kakvo da pravq? pls help
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми какво да направиш.....няма какво да направиш примири се....поздравявам те че ти си едно от малкото момичет акоито остискват толкова сериозна връзка и то в ученически години...обаче не е така за момчетата......явно при него важи закона че сикчо е до време....най лошото е че той е с това момиче няколко месеца...от къде да знаеп какво и колко е правил с нея тези няколко месеца...а може да не са месеци може и да са повече......незнам какво да мислиш това е много скунфузна ситуация....![]()
Колкото и да го обичаш по-добре се отдалечи някак си от него , а и при това което ти е причинил не може да иска абсолютно нищо от теб ,а още по-малко да си пр-ка с гаджето му . Нз той се е подиграл с теб ,а ти ... му позволяваш да продължава ..![]()
![]()
Първо - това с бас-а е едно от най противните неща за които сам чувал. Второ ти е изневерявал .... и на сичкото отгоре прави рязък завой и опааа вече сте само приятели и хайде да се запознаете. Извод: този или е луд или си прави кофти шегичка с теб.
Аз ти предлагам да си поговорите насаме и да му обясниш колко гадно се чувстваш. Ако продалжава с идеите си "приятелство" просто го игнорирай.
От това което прочетох не намирам никаква логика в неговите действия и си мисля дали не е направил някакъв "бас" в който пак ти си главното действащо лице.
И за това с баса си прав....един вид те е държал за бройка толко време/...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Просто немога да повярвам че с 1 глупав бас можеш да унищожиш всичко градено толкова много време ... Не Не и Не ... това неможе да е истина
Sometimes escape on time means that you win ...
Колкото и многог да го обичаш според мен не трябва повече да го толерираш и да се държиш добре с него!тва с баса е една от най-гадните подигравки и обиди така че се опитай колкото и да е трудно да го забравиш и да не мислиш са него! Намери си някакво занимание което да ти отвлича времето и да не мислиш за него!
emi muje kvo da gi pravi6
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
spored men toi e postupil super tupo kum teb i vuobshte ne zaslujava nikakvo vnimanie ot tvoq strana
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!