.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Проблем

Зоро
    Guest

Проблем

Значи не знам дали темата е точно за тук,извинявам се ако съм сгрешил

А проблема ми е бих казал сериозен.Имам стабилен комплекс.Пъпките по лицето ми.Каквото и да правя не се махат.Повечето(не са чак МНОГО,но в никакъв случай не са малко на брой) вече са петна,но все пак се виждат и предполагам НЕ малко!
    Това значително ми пречи в живота,щото едва ли не се смятам за различен(в лошия аспект-за жалък демек).С момичетата пък почти винаги смятам,че нямам шансове.Иначе не съм да каеш грозен или некъв суховат.
    Питал съм приятели дали са толкова грозни тези пъпки и те са ми отговаряли с "не",но смятам че до голяма степен просто са любезни
    Та искам да ви питам-наистина ли са толкова фрапантни и грозни тези пъпки(предполагам че сте виждали хора с малко повече пъпки).

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от Зоро
    Значи не знам дали темата е точно за тук,извинявам се ако съм сгрешил

А проблема ми е бих казал сериозен.Имам стабилен комплекс.Пъпките по лицето ми.Каквото и да правя не се махат.Повечето(не са чак МНОГО,но в никакъв случай не са малко на брой) вече са петна,но все пак се виждат и предполагам НЕ малко!
    Това значително ми пречи в живота,щото едва ли не се смятам за различен(в лошия аспект-за жалък демек).С момичетата пък почти винаги смятам,че нямам шансове.Иначе не съм да каеш грозен или некъв суховат.
    Питал съм приятели дали са толкова грозни тези пъпки и те са ми отговаряли с "не",но смятам че до голяма степен просто са любезни
    Та искам да ви питам-наистина ли са толкова фрапантни и грозни тези пъпки(предполагам че сте виждали хора с малко повече пъпки).
    Батка зависи...ако намериш момиче което иситнски да те ОБИЧА мисля че няма да са проблем..иначе е неприятно

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от Зоро
    ако дадеш пик ще ти кажа но така не мога да преценя .

Зоро
    Guest
    Е то на пикове излизам все едно,че нямам пъпки.На тея по-близките си личат малко,но пак май нямат нищо общо.Но ако искаш пик няма проблем.
    Там дай майл

Зоро
    Guest
    Хубаво,след малко си ги получила.Ако може само да ми отговориш по-бързичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си