.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]

той знае!ами сега?....

Харесвам брата на една моя съученичка!Тя знаеше това, но той не.С него имаме много добри отношения.Държим се приятелски един с друг, говорим си, ебаваме се със сестра му...абе изобщо той е страхотен човек!Но по незнаен начин е разбрал че го харесвам!Предполагаме подслушал някой разговор на мен и сестра му или го е рпочел в дневника й!Но съм абсолютно сигурна че тя не му е казала.Та след като той разбра че го харесвам, започна да се държи старнно!Почна да ми задава по-неприлични въпроси, задаваше ми въпроси за бивши гаджета, задава ми лични въпроси!Аз се чувствам страно, защото знам че той си има приятелка, но и флиртуваме с него.Та въпроса ми е:какво да правя?Как да се държа с него?Ккаво да му говоря?Той ме пита дали наистина го харесвам, какво да отговарям?Не знам как да се държа, как да риемам внезапната му привързаност към мен - като намек че между нас може да се получи или че просто ми дава напразни надежди?Моля помогнете ми!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    sliven
    presledvai celite si no ne badi prekaleno directna.. badi estestvena i se opitai da zapazi6 neposredstvenite otno6eniq s nego

Град
    [Мразим кифли ООД]
    еми ок обаче когато той ми задава тия лични въпроси аз не мога просто така да го отрежа!Страх ме е че ще се обиди!

Голям фен
    1-vo na kolko si godini ? Vtoro-dryj se s nego estestveno,da otgovarqsh na vaprosite mu ne e flirt ,sled kato te razpitva znachi se itneresuva ot teb taka che ....prosto se dryj priqtelski neshtata shte se naredqt ot smosebesi
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от faith girl
    presledvai celite si no ne badi prekaleno directna.. badi estestvena i se opitai da zapazi6 neposredstvenite otno6eniq s nego
    =D> =D>

Град
    sliven
    a da i mejdu drugoto na kolko godini si ti i na kolko godini e toi?

FiRe_LaDy
    Guest
    Milichka az v moita tema ti davah syveti.Ako iskash oshte neshto ot men samo kaji.NAsreshta sym.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    10x!Ами аз съм на 14 а той е на 18!10х че ми помагате!Ми той е много странна птица по принцип!Или ще се държи мило или ще е загадъчен, много сложен човек е а аз вече съм влюбена в него!Обича да ме дразни защото често минава покрай моето даксало и дори не се обажда!Но все пак той си има приятелка и не знам! нямам навика да се обвързвам със заети момчета!Въпреки че вече веднъж бяха късали, а аз знам че тези разкъсани връзки са много неиздръжливи!Не знам какво да правя!

Вики винаги с проблеми
    Guest
    vij sega i az imam podoben slu4ei edna moia priatelka si haresva brat mi no toi si ima priatelak i nemoje6e da ia zareje i da trahne s priatelkata mi
    ami ne go izbiagvai kato ti zadava vaprosi!abe neznam kolko e gotin no vsi4ki mom4eta sa malko tapi4ki vniakoi momenti (izviniavam se na mom4etata no e taka) flirtyvai si govori si savetvaite se i taka !
    PRODALJAVAI V SA6TIA DYH

Град
    [Мразим кифли ООД]
    благодаря за мнението!От сега ти казвам той е много готин!Има си всичко.Много го обичкам!Естествено има си недостатъци, но хубавите му черти компенсират абсолютно всичко!

Мега фен
    КажИ му, че има приятелка и да не флиртува с теб! Искаш да си момичето за забавление ли?

otdai se na syrceto ti neka to da ti dikuva kakvo da pravish!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Град
    [Мразим кифли ООД]
    А между другото Вики ще ми кажеш ли как се справя воята приятелка?Как се държи брат ти с нея?Говорите ли си?Има ли тя шансове с него и ако да я кажи тайната че и аз да зарибя моя човек!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    КажИ му, че има приятелка и да не флиртува с теб! Искаш да си момичето за забавление ли?

brain_stew, ti na kolko si i kva razlikata v godinite vi s nego.
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Black_Devil
    brain_stew, ti na kolko si i kva razlikata v godinite vi s nego.
    разликата ни е 4 години!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си