- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да изгубиш нещо...
Останала съм с голямо впечатление от чувството за собственост на повечето мъже.И при жените го има,но искам в темата да се обърне внимание повече на силния пол.Та..да кажем,че сте имали някакъв предмет,на който страшно много сте се радвали преди,но ви е омръзнал и сега събира някъде прах.Но един ден откривате,че е изчезнал..или още по-зле - някой ви го е взел! Не бихте ли си го потърсили? Има логика там някъде..Но изпаднах в малко сложна ситуация и имам нужда да покажа на едно момче,че вече не съм негова собственост,но по-нежно,не да се изтупам с някой друг пред него.Въпросът ми е към момчетата: Кое би ви издразнило по начин,който да ви подскаже,че сте се издънили и от вас самите зависи дали ще си върнете "собствеността"? И към момичетата,ако има такива,с по-голям опит..ако могат да помагат.
Мерси,предварително.Бих се зарадвала на конкретни примерчета или истории,ако ви се е случвало нещо такова.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...