.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

pisna mi ot razocharovaniq!!!

mi neshtata stoqt taka!vseki pyt kogato se vlubq e v po golqm ot mene,koito si ima priqtelka,koito ne me haresva,izobshto nepodhodqshti hora!sega v momenta haresvam edin 26 godishen no toi si ima priqtelka!kakvo da pravq!?
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Guest
    МИ ходи му кажи ,че искаш да те чука.Той ще се съгласи и ще си плюе на петите.

Голям фен
    trqbva da spe6 da se zaglejda6 po tolkova golemi myje. nameri nqkoj na tvojta vyzrast i da e sam. ne se ot4ajvaj, 6te nameri6 podhodq6tiq

pF...a ti na kolko si...,che haresash 26 godishni !?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Ще пробвам да позная ,че и без тва нямам друга работа ,че е на 15-16

Мега фен Аватара на iiirish
    мисля, че и на каквато и възраст да е, около нея все има подходящи момчета, които няма да бъдат обвързани и леко старички за нея. защото съм съгласна, че е най-много на 15-16

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    мисля, че и на каквато и възраст да е, около нея все има подходящи момчета, които няма да бъдат обвързани и леко старички за нея. защото съм съгласна, че е най-много на 15-16
    хахах дам ^^
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Ще пробвам да позная ,че и без тва нямам друга работа ,че е на 15-16
    ПФффф йсйиосийсйисйосОйсОоххиСХ ИСХИсХИСАИХихихахиаихАихА ихАИХАИХАИхАихАихАихАихА бегай бееее.......ако искаш земи тръгни с 50 годишен белким патаката му е голяма толкова на колкото е и има кравеферма за наследство....тва бнай го мразя...."аз съм на 13 а той-33 "

Фен
    Град
    Pld
    spri sa be momi4e ni sa zanimavi s obvarzani,koito ne te haresvat puk i sa po golemi (mn) prosto sa otkazvai nqma kvo da sa pari znam 4e ne lesno ama mn sa predpostavkite sry nqma6 6ans
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Re: pisna mi ot razocharovaniq!!!

Цитирай Първоначално написано от ne6i4
    mi neshtata stoqt taka!vseki pyt kogato se vlubq e v po golqm ot mene,koito si ima priqtelka,koito ne me haresva,izobshto nepodhodqshti hora!!?
    I ti li ne samo s tebe se slu4vat takifa ne6ta. Za jalost vsi4ki imame razo4arovaniq pri nqkoi sa po-golemi pro drugi po-malki a kusmetliici sa tezi koito gi nqmat ,no pone az za sega ne sam vijdala takuv 4ove ktaka 4e gore glavata za vseki vlak si ima putnici a puk i nali znae6 4e sled muj i tramvai ne se ti4a za6toto 6te doide drug!!!
    Mira bien, todo va mal y todo est

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Еее не е свършил живота...започваи да се заглеждаш и в по - малки и ще се влюбиш и в по - малък!!!

Guest

Re: pisna mi ot razocharovaniq!!!

probvai da go zabravish.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си