- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Речта на Странджата-темата на кандидат гимназистите:)
Е,седмокласници,изненада ли ви какво се падна по литератураМене лично много ме шашна "Немили-недраги".
Е,кажете как се справихте,колко написахте и каква оценка очаквате?
Аз изписах 4 листа с доста дребен шрифт.Подобна тема ми се падна на пробния и за това очаквам най-малко 5![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Много гадна тема! Не очаквах да бъде в/у "немили-недраги"!!!
Бааа!Браво!Аз написах 2 листа и малко!Но към четири мога да хвана.По принцип ти и 6 можеш,щото имаше и хора,дето по една страница са писали,или по един лист..
![]()
Деца...аз написах 3 страници и имам 5-ца. Какво сте тръгнали да разтягате локуми по 10 листа...това произведение никога не се е падало, но пък е много важно и хубаво.
Аз писах 4 стр и се надявам да е достатъчно за 4.50 - 4.75
---
az napisah list i polovin stranica ujasna temadano 3ka da hvana 6toto i 6toto ne pisah mn smisleno ujas sa nqma da vlqza nikade
((((
аууу
точно тва не исках да се падне!
написах 2 листа и половин страница оформях отделните подтези..май тезата ми се получи а увода и заключението станаха якички (:
мноу мразя немили-недраги,исках По жицата да се падне
пак написах нещо
май ше хвана към 4-5
ami azv se radvam za tia koito sa napisali mnogo.na men li4no temata mnogo mi haresa,jalko 4e minalata godina ne mi se padna tia!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
току що прочетох в сайта на БТВ, че е имало от всички произведения по 2 теми, а само на "Немили-недраги" и "По жицата" по 3. Добре че не се падна "По жицата". =D> \/
Можеше и по-зле да бъде.ами аз написах 7 страници с дребни буквички.надявам се да имам висока оценка разбира се но ще видим.е късмет на всички на изпита по математика в петък.
ох боже, слез и ме убий! колко сте писали ,бе сладуриаз кандидатствах миналата година и ми се падна ангелина и писах лист и половина (3 страници) и то с не много дребен схрифт и имам 5.450 :P вие сте се изхвърлили. а тая тема за странджата е перфектна просто, ако сте учили нещо по тва произведение 100% сте учли и за речта
много яка тема , сичко можеш да го издокараш от вдъхновение, така хубуу се разтягат локуми , че чак се учудвам че има и недоволни
)
еми аз написах 7 страници и мисля че стана доста добре само за тезата не съм много сигурна и една опозиция обърках обаче 5 най малко мисля че ще имам
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Не е лоша темата но мн се притесних и написах едва 3 страници и полувина.надявам се да съм изкарала хубава оценка.Иначе исках да се падне "По жицата"-най-якото произведение
![]()
Но и на тва съм доволна![]()
Успех на всички в петък \/
Temata me iznenada .... ochakvah da se padne neshto po trydno kato "Bylgarskiq ezik" ili "Opylchencite na shipka"
Lichno az napisah 3 stranici i se nadqvam da hvana 4.50 ... a m/y drugoto
nqma golqmo znachenie goleminata na teksta,a sydyrjanieto v nego !
PS. Uspeh na vsichki na izpita po matematika v Petyk![]()
а някой да знае критериите за 5тица при оценяването?
Силният намира решения, слабият оправдание.
критерийте излизат след изпита
демек сигурно утре
ама може и да греша![]()
Az napisah 5 starnici i se nadiavam na 4 50 -4 75.Ina4e temata dosta me iznenada-o4akvah po jicata ili angelinka,a ina4e po-hubavo 6te 6e da e ako se padne angelinka,edna bulgarka ili opul4encite.E i tova stava na men mi se padna po dobno na olimpiadata.
Ама къде излизат?Първоначално написано от forrzi
Аз преди известно време намерих най-общо някакви критерии за оценки, но сега не мога да намеря откъде. Ако го мярна тоя сайт някъде ще дам линк.
ЕЕ хора какво сте направили вие писали сте по 120 страници.Не мисля че е важно кой колко е писал а какво е съдържанието на темата.дори и една страница да си написал ако съдържанието на темата ти е логично и смислено и най вече отговаря на дадения въпрос няма от какво да се притесняваме.Лично а3 написах две страници и половина (т.е лист и половина) и съм доволна от това което написах мисля че има някакъв смисъл не мога да си определя сама оценка а на втори юни ще видиме резултатите
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
eiii hora shashnahte me ! vie po 10 stranici ste izpisali wowwwwwww az ko pisah 1 list 1 stranica i oshte muni4ko(15 -tina reda) i to v moqta staq koqto bqhme moeto be6e edno ot dulgite daje posle edin fr mi zvunq bil pisal to4no 2 lista vie po 10 stranici brat ... ujas xaxax
ina4e ako be6e na po jicata ... prosto sum obedena 4e shtqh da imam 66tot u4ih mn`specialno za tova proizvedenie ... i to mn`qki i int`neshta puk nemili nedragi... i az ne go o4akvah
a btw nqkoi znae li koga izlizat rezultatite ?![]()
na 3 iuli v 20:00 часа.БТВ: Аз писах 6 страници.