.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Супер фен Аватара на Sarabi

Речта на Странджата-темата на кандидат гимназистите:)

Е,седмокласници,изненада ли ви какво се падна по литература Мене лично много ме шашна "Немили-недраги".
    Е,кажете как се справихте,колко написахте и каква оценка очаквате?

Аз изписах 4 листа с доста дребен шрифт.Подобна тема ми се падна на пробния и за това очаквам най-малко 5
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Много гадна тема! Не очаквах да бъде в/у "немили-недраги"!!!

Бааа!Браво!Аз написах 2 листа и малко! Но към четири мога да хвана.По принцип ти и 6 можеш,щото имаше и хора,дето по една страница са писали,или по един лист..

Мега фен
    Деца...аз написах 3 страници и имам 5-ца. Какво сте тръгнали да разтягате локуми по 10 листа...това произведение никога не се е падало, но пък е много важно и хубаво.

tedy_girl
    Guest
    Аз писах 4 стр и се надявам да е достатъчно за 4.50 - 4.75

sukru6ena
    Guest
    az napisah list i polovin stranica ujasna tema dano 3ka da hvana 6toto i 6toto ne pisah mn smisleno ujas sa nqma da vlqza nikade ((((

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    аууу
    точно тва не исках да се падне!
    написах 2 листа и половин страница оформях отделните подтези..май тезата ми се получи а увода и заключението станаха якички (:
    мноу мразя немили-недраги,исках По жицата да се падне
    пак написах нещо
    май ше хвана към 4-5

Супер фен
    ami azv se radvam za tia koito sa napisali mnogo.na men li4no temata mnogo mi haresa,jalko 4e minalata godina ne mi se padna tia!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    sofia
    as napisah 5 stranici i se nadqvam na 5-5.50, ne be6e mn trudna tema. be6e konkretna i gore dolu kratka.

Фен
    Град
    Варна
    току що прочетох в сайта на БТВ, че е имало от всички произведения по 2 теми, а само на "Немили-недраги" и "По жицата" по 3. Добре че не се падна "По жицата". =D> \/

Можеше и по-зле да бъде.ами аз написах 7 страници с дребни буквички.надявам се да имам висока оценка разбира се но ще видим.е късмет на всички на изпита по математика в петък.

Guest
    ох боже, слез и ме убий! колко сте писали ,бе сладури аз кандидатствах миналата година и ми се падна ангелина и писах лист и половина (3 страници) и то с не много дребен схрифт и имам 5.450 :P вие сте се изхвърлили. а тая тема за странджата е перфектна просто, ако сте учили нещо по тва произведение 100% сте учли и за речта много яка тема , сичко можеш да го издокараш от вдъхновение, така хубуу се разтягат локуми , че чак се учудвам че има и недоволни )

еми аз написах 7 страници и мисля че стана доста добре само за тезата не съм много сигурна и една опозиция обърках обаче 5 най малко мисля че ще имам

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    Не е лоша темата но мн се притесних и написах едва 3 страници и полувина .надявам се да съм изкарала хубава оценка.Иначе исках да се падне "По жицата"-най-якото произведение
    Но и на тва съм доволна
    Успех на всички в петък \/

Guest
    Temata me iznenada .... ochakvah da se padne neshto po trydno kato "Bylgarskiq ezik" ili "Opylchencite na shipka"
    Lichno az napisah 3 stranici i se nadqvam da hvana 4.50 ... a m/y drugoto
    nqma golqmo znachenie goleminata na teksta,a sydyrjanieto v nego !

PS. Uspeh na vsichki na izpita po matematika v Petyk

а някой да знае критериите за 5тица при оценяването?
    Силният намира решения, слабият оправдание.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    критерийте излизат след изпита
    демек сигурно утре

ама може и да греша

Повече от фен
    Az napisah 5 starnici i se nadiavam na 4 50 -4 75.Ina4e temata dosta me iznenada-o4akvah po jicata ili angelinka,a ina4e po-hubavo 6te 6e da e ako se padne angelinka,edna bulgarka ili opul4encite.E i tova stava na men mi se padna po dobno na olimpiadata.

Цитирай Първоначално написано от forrzi
    критерийте излизат след изпита
    демек сигурно утре

ама може и да греша
    Ама къде излизат?

Фен
    Град
    Варна
    Аз преди известно време намерих най-общо някакви критерии за оценки, но сега не мога да намеря откъде. Ако го мярна тоя сайт някъде ще дам линк.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ЕЕ хора какво сте направили вие писали сте по 120 страници.Не мисля че е важно кой колко е писал а какво е съдържанието на темата.дори и една страница да си написал ако съдържанието на темата ти е логично и смислено и най вече отговаря на дадения въпрос няма от какво да се притесняваме.Лично а3 написах две страници и половина (т.е лист и половина) и съм доволна от това което написах мисля че има някакъв смисъл не мога да си определя сама оценка а на втори юни ще видиме резултатите
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

eiii hora shashnahte me ! vie po 10 stranici ste izpisali wowwwwwww az ko pisah 1 list 1 stranica i oshte muni4ko(15 -tina reda) i to v moqta staq koqto bqhme moeto be6e edno ot dulgite daje posle edin fr mi zvunq bil pisal to4no 2 lista vie po 10 stranici brat ... ujas xaxax

ina4e ako be6e na po jicata ... prosto sum obedena 4e shtqh da imam 6 6tot u4ih mn`specialno za tova proizvedenie ... i to mn`qki i int`neshta puk nemili nedragi... i az ne go o4akvah

a btw nqkoi znae li koga izlizat rezultatite ?

na 3 iuli v 20:00 часа.БТВ: Аз писах 6 страници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си