.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: pomognete mi

Hybrid View

mary_
    Guest

pomognete mi

molqvi se pomognetemi ve4e ne ispitvam nikakvi 4uvstva kam priqtelq si i kogato sam samo si kazvam az 6te skasam s nego samo da go vida,a koto go vida nemoga da go otreja i nz kakvo da pravq no ve4e ne go xaresvam.POMOGNETE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами определено трябва да говориш с него.Събери смелост,но в никакъф случай не късай с него по чата или чрез смс.
    Успех.

Guest
    Кажи си му в лицето ще те разбере ако те обича може и да му е малко кофти ,но ще те разбере.

Повече от фен
    Edinstveniq na4in e da govori6 s nego i go napravi lice v lice.Vse pak si bila s tozi 4ovek izvestno vreme i nai-malkoto,koeto zaslujava e da bade6 4estna s nego.Uspeh

Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Edinstveniq na4in e da govori6 s nego i go napravi lice v lice.Vse pak si bila s tozi 4ovek izvestno vreme i nai-malkoto,koeto zaslujava e da bade6 4estna s nego.Uspeh
    USPEH i ot mene
    Mira bien, todo va mal y todo est

Guest
    Ситуацията е подходяща да напомня че няма любов, а някво скапано физическо привличане ... което омразва с времето ...

колко е скапан света !!!!!

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ситуацията е подходяща да напомня че няма любов, а някво скапано физическо привличане ... което омразва с времето ...

Така си е ... скапана история ...
    Sometimes escape on time means that you win ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Matik

Вземи си смали картинките баси една две предупреждения и да земеш гризнеш дръвцето.

Matik вярно брат смали ги малко.
    IceTower® guild

Голям фен
    Kaji mu, 4e prosto ve4e ne izpitva6 ni6to kym nego, no se nadqva6 da ostanete priqteli.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Там е работата,че вероятно вече си свикнала с него и затова ти е трудно да скъсаш с него.Но щом чувствата ги няма,няма й защо да сте заедно.По-добре събери сили и му го кажи в очите,отколкото да ходиш с момче,което не харесваш.Сигурна съм четой няма да се зарадва особено,но ще реагира още по-зле ако разбере че ходиш с него,защото нямаш сили да му признаеш че вече нямаш чувства към него.Така,че тва е неизбежно!Кажи му го колкото можеш по-бързо.Няма смисъл да протакваш нещата,защото ще стане още по-мъчително

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: pomognete mi

Цитирай Първоначално написано от mary_
    molqvi se pomognetemi ve4e ne ispitvam nikakvi 4uvstva kam priqtelq si i kogato sam samo si kazvam az 6te skasam s nego samo da go vida,a koto go vida nemoga da go otreja i nz kakvo da pravq no ve4e ne go xaresvam.POMOGNETE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    как да ти помогна.....отиваш зимаш една ножица (шегувам се 0 събираш смелост и отивашш и му го казваш или на кафе закуска или каквото искате...просто казваш така..знаеш ли мисля че вече е време да ти призная нещо което одаван е така....искам да знаеш не искам да те лъжа...просот чуствата ни са непосделени смисал вече към теб испитвам нищо повече от приятелски чуства....и от нататъка вече ти си знаеш какво да правиш.....мисля че не си толко глупава ако че си жена

Пък каквото стане....направи го на риск...иначе нищо па няма да стане и то изобщщо...се ше се измъчваш че немоеж да му го кажш в окото...пробвай...колкото и да го нараниш....

Фен
    Град
    Pld
    kuraj mila ili ako 6ti e po lesno napravi taka 4e toi da skasa s teb..
    Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Цитирай Първоначално написано от Matik

Вземи си смали картинките баси една две предупреждения и да земеш гризнеш дръвцето.
    Бааах тва МУ цела България зарази....

Повече от фен
    nai-dobre nameri sili i pogovori s nego,za6toto vruzkata vi e stanala po navik,a tova e mn lo6o
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

ми ето

ти и мнението на един изтрадал човек.като казвам изтрадал Изпитах същото което искаш да направиш с приятеля си.Първо истината е най-важна
    Второ-сигурна ли си че не го Обичаш
    и трето-това може да е най-голямата ти грешка!
    А относно Любовта ти към него,тоест променената ти "обич'то е нормално!Само ще ти кажа че любовта прераства,прераства в доверие!Както и в вяра!Незнам от колко време сте заедно,но повярваи ми колкото и да смяташ че не изпитваш Обич към него ще се осъзнаеш!Но Късно!
    Първо премисли нещатата много добре,или ако искаш направи както моята приятелка:Помоли ме да и дам извесно време(2 седмици)за да разбере какво иска!
    Ако той те обича ще те разбере!Ако искаш още нещо пиши ми!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi spored men e po-dobre da mu go kaje6 lice v lice ne 4rez sms
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на koalka
    Добре,че е било само харесване и дано и той само да те харесва,защото ако се обичахте щеше да е 100 пъти по-зле.Просто събери смелост и говори с него и му кажи истината.

Повече от фен
    mi ako ne moje6 da mu go kaje6 li4no mu go kaji po dr na4in(sms net-a)makar 4e taka e nai gadno,no na teb moje da ti e po lesno
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest

Re: pomognete mi

awe ne go haresvash.mai ne znaesh kakvo iskash.

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от s3xy_d0ll
    kuraj mila ili ako 6ti e po lesno napravi taka 4e toi da skasa s teb..
    И така става.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си