.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

наи-романтичното обяснение в любов!

влюбих се.А когато се влюбиш(поне при мен е така) искаш често да казваш "обичам те".проблема е там че въпросната любов маи не е споделена...казвах му го,но искам да му го кажа така,че да го разчувствам...
    тъпо,нали?знам,но много ме мъчи тая шuбана любов,а неискам само аз да страдам колкото и гадно да звучи,все пак не само аз съм виновна за провала ни...
    pls help!
    10x предварително
    {} By AiKa
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

FiRe_LaDy
    Guest
    I akkvo po tochno iskash ot nas ???

Мега фен Аватара на iiirish
    повече отива на момчетата да правят романтични обяснения в любов, докато при момичетата е малко по-друго, съгласи се все пак но можеш да му напишеш бележка в която да има някое сладко стихче, отдолу напиши името си, а ако искаш сложи и снимка на която се харесваш. ако те харесва ще откликне веднага!
    сори обаче друго просто не можах да измисля. надявам се да съм ти помогнала поне малко

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: наи-романтичното обяснение в любов!

Цитирай Първоначално написано от AiKaTa
    влюбих се.А когато се влюбиш(поне при мен е така) искаш често да казваш "обичам те".проблема е там че въпросната любов маи не е споделена...казвах му го,но искам да му го кажа така,че да го разчувствам...
    тъпо,нали?знам,но много ме мъчи тая шuбана любов,а неискам само аз да страдам колкото и гадно да звучи,все пак не само аз съм виновна за провала ни...
    pls help!
    10x предварително
    {} By AiKa
    Принципно секи път нешата стават спонтанно и непридвидимо...никога неможе да предвидиш кога ше стане.....именно за тоова не съм имал такова но не ми е и трябвало...ако ми се налоцжи знам как да го направя )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си