.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Кво мислите за задачите по математика?

Кво ще кажете за изпита по математика ?Решихте ли задачите по математика ?

Реших 1а.б 2а, и половината от 2 б.Мене лично ми бяха лесни..
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Eimi_{}
    Реших 1а.б 2а, и половината от 2 б.Мене лично ми бяха лесни..
    И аз така

Повече от фен
    Лесни бяха, но за 2ра си бях направила грешен чертеж, защото не бях прочела правилно условието и се усетих чак 40 минути преди края на изпита. Е добре поне, че се усетих и я реших понякъде, само последното не ми стигна време да го докажа както трябва , но иначе другите работи са ми верни .

Фен
    Град
    Vkyshti
    То на 2б не трябваше ли да се докаже,че ъгълът е по-голям от 15 градуса?
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

аре поснете отговорите 6тото на мен не ми се отварят
    бтв ре6их 1а 1б 2а 2б но за 15 градуса не съм сигурна

Guest
    oleee niama po lesni zada4i le mainaaa!! bahti kasmetlite det ste!! az minalata godina se p1rjih na6i6 a sia naikfi zada4i kat za maloumni!!! tctctct

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    oleee niama po lesni zada4i le mainaaa!! bahti kasmetlite det ste!! az minalata godina se p1rjih na6i6 a sia naikfi zada4i kat za maloumni!!! tctctct
    хах какво толкова си се пържил, като съм ги решавала от миналата година-не са чак толкова трудни. Наистина сега бяха бебешки, ама пък чак да си се пържил на онези...

Guest
    are posnete gi tuk otg ot ministerstvoto i kak se oceniavat 6toto se parja na ogan

Guest
    ami 13123123213 p1ti po lesni biaha tazgodi6nite ot minalogodi6nite p1k i az ne s1m zub1r se pak !! imah 4 a ako praih sia 6 .00!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Лесни бяха, но за 2ра си бях направила грешен чертеж, защото не бях прочела правилно условието и се усетих чак 40 минути преди края на изпита. Е добре поне, че се усетих и я реших понякъде, само последното не ми стигна време да го докажа както трябва , но иначе другите работи са ми верни .
    И аз го направих тоя номер - АМ=2BM го представих обратно, но поне моя гаф трая пет минути, на теб не ти завиждам.... Но щом с останалите си се справила - супер! Обаче една моя приятелка яко е сгафила с чертежа и прекалено късно се е усетила, като теб....

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/
    Тук има задачите и решенията

Ами мисля, че тази година 7ми клас са случили на лесни задачи. Седнах и ги реших задачите - сигурно оценката ми щеше да е като тази, когато аз кандидатствах...(6.00 )
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Амии ... задачите на пръв поглед изглеждат трудни , но като вникнеш в тях стават лесни
    Лично мен наи мн ме затрудни 2б (За доказателството на ъглъла че е 15)
    Beyond the game
    Through the portal into cyberspace

az sum nai tupoto sushtestvo zada4ite bqha hiper lesni a az 2 ne q napravih

imah predvid 4e si oburkah 4erteja i ne se usetih ... tai de usetih se no ve4e bqh izlqzla

"novobrankata"
    Guest
    abe cindil pindil ili kakto tam be6e kvo se fuka6 s taq 6-tica po matematika?
    am po bg kolko ima6e ?
    nekoi hora imahme i po dvete 6 i ne se praim na otvoreni kato tebe!
    a kolkoto do tazgodi6nite zada4i mi lesni kato minalite

Цитирай Първоначално написано от novobrankata
    abe cindil pindil ili kakto tam be6e kvo se fuka6 s taq 6-tica po matematika?
    am po bg kolko ima6e ?
    nekoi hora imahme i po dvete 6 i ne se praim na otvoreni kato tebe!
    a kolkoto do tazgodi6nite zada4i mi lesni kato minalite
    5.625 по бел...И ми е изключително любопитно следното: имаш 6 по БЕЛ(или поне така твърдиш), а с толкова правописни и пунктоационни грешки в мнението ти...Да изброявам ли ?
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си