- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идеалната почивка
Коя е според вас идеалната почивка през лятото?
с теб на плажа голи и възбудениПървоначално написано от doroty
![]()
idealnata po4ivka moje da bade navsqkade stiga ti da si q napravi6 IDEALNA.za men nqma zna4enie kade e, po vajnoto e sas kogo 6te sam i kak 6te si izkaram.![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
suglasna sumПървоначално написано от fuck_you_baby
po4ivkata si e takava kakvato sam si q napravish kudeto i da si ...
Ами като за начало на една почивка трябва да се ПОЧИВА. Така че на някое спокойно местенце в приятна компания, не много голяма, но не и много малка човек би могъл да си изкара невероятно добре и да се върне към ежеднвните си задължения с желание![]()
awe na more s momcheto koeto obicham.prosto idealno.\
/
![]()
s gadjeto v Ispaniq...![]()
най-яката почивка-на няква вила....с басейнче...и с приятели...мнооого приятели....и хубава музика.....и много ядене и пиене.....и пак музика....и пак пиене......и после много ядене......споменах ли музиката?![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Планина с най-добрите приятели за 1-2 седмици
Мястото няма значение. Просто за седмица някъде сам със себе си или с добра компания. НО да е почивка...далеч от шума и суетата на града.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
YES!Първоначално написано от TheNightRider
За сега идеалната почивка ще ми е за седмица през август в софето... по време на концерта на Fear Factory![]()
Идеална.. хммм. Някаде на тихо място (морето не е такова), можеби на планина с отбрана компания. Няма значение ще има ли музика, храна, пиене или каквито и да са удоволствия. Важното е да има спокойствие и наистина да е ПОЧИВКА.
Първоначално написано от TheNightRider
((;Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
С деца на море.
т. 2, 9
Десет лоурайда и един автобус по магистралата, мацката с мене, яко баскет и по моренца, на запад да късаме задници на баскет и такива ми ти работи. Яко рап и слънце.
На покрива на хотел-гигант близо до морето,през но6тта,вода до коленете,мацката до мене,слу6аме PPK,пиеме си коктейл Камикадзе,абе рай![]()
Надзирател в лагер. Но не летен![]()