- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Педофил ли съм ?
Падам си по 16 годишни моми4ета а съм минал 20...педофил ли съм ?
Не, не си. Всички си падат по младичко. Пък и е позволено от закона да се прави секс със 16 годишна. Под 16 вече е педофилство![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
педофилия е когато ти си пълнолетен, а момичето е не по-голямо от 14.
п.с. виж чл 149,150 и 151 от наказателния кодекс.
Samiat fakt che se chudish govori mnogo...
Не си![]()
![]()
Ами не си.Сега много момчета на твоята възраст го правят с по-малки.
ne ne si pedofil to tezi na tvoita vuzrast si padat po malki i palavi pi4eta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Не разбирасе напълно нормално е да се заглеждаш по момичета по малки поне с 4 год. от тебе всички се заглеждаме по по големи момчета а момчетата по по малки това е напълно разбираемо спох
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Не си.
naistina ne si. nai dobrata mi priqtelka ima6e vr1zka s 20 godi6en a p1k tq e na 15, taka 4e nqma za kvo da se pritesnqva6![]()
ne si tova e savsem normalno,no vij ako da na po 8 i nqkade tam ve4e e pedofilstvo.
На 24 съм.А повечето ми връстнички са женени.Обаче на мен по ми харесват като външен вид 16 годишните момичета.Не изглеждат захабени както по големите.А и са слаби най често и не изглеждат така все едно цял живот са живели в месокомбинат Родопа ! Просто си харесвам по слаби момичета с по малки задници а по големите жени това нещо им липсва.Да имат цици но аз не си падам по вимета, предпочитам едно малко стегнато дупе
Много ясно, 4е не си тва е нормално в днешния живот
1. А не гледаш ли и акъла на партньорките си? Или са само сексуални такива?
2. А ти не изглеждаш ли по този начин? Захабен от живот, работа..?
Po tvoita logika ba6ta mi e pedofil za6toto na6te imat 4 god razlikaestestveno 4e ne si
![]()
Годините са 8, а момичетата са непълнолетни.
Привличат ме физически..ако искаш и сексуално го приеми че ме привличат.Много добре знам че с такова момиче не мога да ходя - все пак трябва да можем да си кажем нещо нали...Първоначално написано от `Death`Whore`
Не не изглеждам захабен, колкото и рекламно да звучи.Повечето хора които не ме познават ми казват че съм максимум на 20 години.
Добре, де. Не могат всички жени над 20 години да са женени, с деца или да изглеждат смазани от живота. Аз съм на 20 и изглеждам по-малка. На 24 ще изглеждам също малка.
Не съм казал че са всички...но много голям процент от жените изглеждат...захабени..както искаш го разбирай...докато 16 годишните момичета иглеждат доста по свежи....
ami razbiraemo e za6toto ot puberteta o6te ve4e porastvat po rano- i si msilet 4e kolko po rano po hubavo, ama ne e taka 6toto to4no kato prehvarlqt 20 i ve4e sa uvehnali cvetq.....
ami da ti kaja normalno, i s momi4e na 16 moje6 da hodi6 i da si govori6 no ima da tarsi6 pone godina men ako pita6![]()
e az sam si s po liberalni razbiraniq po vaprosa- vse pak tati e s 16 godini po-golqm ot mama.....
Stiga i momi4etata da si padat po tebe nqma problem![]()
Аз не търся връзка...просто казах че ми харесват...не ми трябва секс от тях...има си къде да си намеря не съм грозен но най важното е че мога да си говоря с жените...Първоначално написано от mravkata_z
Но все пак...важното е ваште да се обичат нали![]()