.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Педофил ли съм ?

Падам си по 16 годишни моми4ета а съм минал 20...педофил ли съм ?

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Не, не си. Всички си падат по младичко. Пък и е позволено от закона да се прави секс със 16 годишна. Под 16 вече е педофилство
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    педофилия е когато ти си пълнолетен, а момичето е не по-голямо от 14.

п.с. виж чл 149,150 и 151 от наказателния кодекс.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Samiat fakt che se chudish govori mnogo...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не си.Сега много момчета на твоята възраст го правят с по-малки.

ne ne si pedofil to tezi na tvoita vuzrast si padat po malki i palavi pi4eta
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ami ako ne padash pod 16 ne e tolkova strashno, ama vse pak se ogledai i izmejdu vrusnichkite si. Sigurna sum, che ako si si normalen vse nqkoq pone malko ot malko shte ti hvane okoto. Derzai.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Не разбирасе напълно нормално е да се заглеждаш по момичета по малки поне с 4 год. от тебе всички се заглеждаме по по големи момчета а момчетата по по малки това е напълно разбираемо спох
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    Не си.

Guest
    naistina ne si. nai dobrata mi priqtelka ima6e vr1zka s 20 godi6en a p1k tq e na 15, taka 4e nqma za kvo da se pritesnqva6

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ne ne si

ne si tova e savsem normalno,no vij ako da na po 8 i nqkade tam ve4e e pedofilstvo.

На 24 съм.А повечето ми връстнички са женени.Обаче на мен по ми харесват като външен вид 16 годишните момичета.Не изглеждат захабени както по големите.А и са слаби най често и не изглеждат така все едно цял живот са живели в месокомбинат Родопа ! Просто си харесвам по слаби момичета с по малки задници а по големите жени това нещо им липсва.Да имат цици но аз не си падам по вимета, предпочитам едно малко стегнато дупе

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Много ясно, 4е не си тва е нормално в днешния живот

Мега фен
    1. А не гледаш ли и акъла на партньорките си? Или са само сексуални такива?
    2. А ти не изглеждаш ли по този начин? Захабен от живот, работа..?

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Po tvoita logika ba6ta mi e pedofil za6toto na6te imat 4 god razlika estestveno 4e ne si

Мега фен
    Годините са 8, а момичетата са непълнолетни.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. А не гледаш ли и акъла на партньорките си? Или са само сексуални такива?
    2. А ти не изглеждаш ли по този начин? Захабен от живот, работа..?
    Привличат ме физически..ако искаш и сексуално го приеми че ме привличат.Много добре знам че с такова момиче не мога да ходя - все пак трябва да можем да си кажем нещо нали...

Не не изглеждам захабен, колкото и рекламно да звучи.Повечето хора които не ме познават ми казват че съм максимум на 20 години.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не мисля че си

Мега фен
    Добре, де. Не могат всички жени над 20 години да са женени, с деца или да изглеждат смазани от живота. Аз съм на 20 и изглеждам по-малка. На 24 ще изглеждам също малка.

Не съм казал че са всички...но много голям процент от жените изглеждат...захабени..както искаш го разбирай...докато 16 годишните момичета иглеждат доста по свежи....

Фен
    Град
    Sofia
    ami razbiraemo e za6toto ot puberteta o6te ve4e porastvat po rano- i si msilet 4e kolko po rano po hubavo, ama ne e taka 6toto to4no kato prehvarlqt 20 i ve4e sa uvehnali cvetq.....
    ami da ti kaja normalno, i s momi4e na 16 moje6 da hodi6 i da si govori6 no ima da tarsi6 pone godina men ako pita6
    e az sam si s po liberalni razbiraniq po vaprosa- vse pak tati e s 16 godini po-golqm ot mama.....

Град
    Pyce
    Stiga i momi4etata da si padat po tebe nqma problem

Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    ami razbiraemo e za6toto ot puberteta o6te ve4e porastvat po rano- i si msilet 4e kolko po rano po hubavo, ama ne e taka 6toto to4no kato prehvarlqt 20 i ve4e sa uvehnali cvetq.....
    ami da ti kaja normalno, i s momi4e na 16 moje6 da hodi6 i da si govori6 no ima da tarsi6 pone godina men ako pita6
    e az sam si s po liberalni razbiraniq po vaprosa- vse pak tati e s 16 godini po-golqm ot mama.....
    Аз не търся връзка...просто казах че ми харесват...не ми трябва секс от тях...има си къде да си намеря не съм грозен но най важното е че мога да си говоря с жените...

Но все пак...важното е ваште да се обичат нали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си