- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- priqtelstvo s biv6ite
v Na4aloto e Dosta Trudno no se Svikva Sega sum si Mnogo Dobur FR s Edno biv6e . Kazvame si vsi4ko.... Brat4eta sme si.......
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
ми аз даже дори сега в момента съм приятел с бившата ми,ама доколко сме истински приятели може да се поспори...А и аз честно казано не искам да сме само приятели,тъй като все пак има някакви чувства към нея. Тя също предполагам...
Иначе имаше доста куризен случай точно с нея. Като скъсахме се видяхме след няма и 2 седмици и даже се целувахме,макар че не ходехме вече и пак не тръгнахме след този случай...Но явно привличането между нас още си го имаше...
Иначе попринцип съм против да съм приятел с бившата си,особено ако съм имал чувства към нея...Защото като сме приятели пак си я искам,дори да знам че няма смисъл пак да сме заедно.
ми аз даже дори сега в момента съм приятел с бившата ми,ама доколко сме истински приятели може да се поспори...А и аз честно казано не искам да сме само приятели,тъй като все пак имам някакви чувства към нея. Тя също предполагам...
Иначе имаше доста куриозен случай точно с нея. Като скъсахме се видяхме след няма и 2 седмици и даже се целувахме,макар че не ходехме вече и пак не тръгнахме след този случай...Но явно привличането между нас още си го имаше...
Иначе попринцип съм против да съм приятел с бившата си,особено ако съм имал чувства към нея...Защото като сме приятели пак си я искам,дори да знам че няма смисъл пак да сме заедно.
mmm vseki den .. daje sega shte jiveem zaedno
ami az lichno s mnogo ot gadjetata mi sum si ostavala priqtelka..ima 1 2 slu4aq deto ne...ama to v tqh bqha edni mizerii edni pletni i prostotii...a i tova e vajno vse pak si se obi4al s nqkoi zashto zavinagi da go razkarash verno ne go obichash ili ti e omruzna po nqkva pri4ina no tova v nikuv slu4ai ne ozna4ava 4e trqbva da skusate si4ki vruzki..nai-malkoto zashtoto ste si prekarvali dobre tolkova mnogo puti
do sega sys vsichki sm ostanala priqtelka zashtoto vryskite ni ne bqha seriosni,a nqkakfi flirtcheta za po mesec nai-mnogo
Poslednata mi vryska beshe 4meseca s momche,za koeto se borih 1godinma i nakraq toi me ostafi po mn gaden nachin,zatova s nego sega ne sme priqteli..prosto si kasfame "zdr" ....
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Eдин велик човек беше казъл:"Приятелството може да завърши с любов,но любовта с приятелство-никога"
Вече разбрахте-не съм оставала приятелка с бившите ми.Или сум оставала ама само на думи.
e v na4aloto be6e trydni4ko ama posle se svikva.vinagi si ostavam priqtelka s biv6ite i daje taka kato priqteli ni e mnogo po dobre