.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на koalka
    Хора как искате да му направи живота черен при положение,че го ОБИЧА!Ами честно казано,направила си грешка,че си преспала с него толкова скоро.Доверила си му се прекалено много.Опитай се да го забравиш-знам,че е адски тъп съвет,но направи усилие,защото така много повече ще се измъчваш,като мислиш как го обичаш и как те е излъгал.Успех!

Мега фен Аватара на iiirish
    този човек просто не те заслужава. знам че най-вече боли от това, че си му се отдала и си му предложила цялата си любов, а той просто се е подиграл с чувствата ти. но живота е такъв, а хората се учат от грешките си.
    гадно е наистина, но времето не спира с това, че сега си хлътнала по някой. огледай се и сама ще се убедиш, че има момчета, които наистина могат да обичат

Guest

Re: S.O.S Много го обичам ,а той само си играем с мен S.O.S

ami opitai se da go zabravish.mn e trudno,no tova e reshenieto.

avril_lavigne_90
    Guest
    oleee milata-abe q go razkarai toq ne mu pravi jivota 4eren 6tot tam otgore ima nqkoi koito vijda vsi4ko i 6e go nakaje po nai jestokiq na4in badi silna po dobre go zabravi znam 4e 6e e trudno no.......taka e nai dobre USPEH

Ami ako e trqbvalo da go postavi6 na mqsto,e trqbvalo da otreagira6 vednaga,sega nai-dobre e prosto da go ignorira6 i da si nqma6 pove4e rabota s toq glupak!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ne si padam po otma6teniqta no v slu4eq sam za OTMA6TENIE kav e toq kaput deto 6te postapva taka???

Guest
    АХАХХАХ така е какво да се прави доста пари са.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Naistina trqbfa da se opitash da mu naprafish jifota nevuzmojen...egati podloto sushtestfo...ako taka vaobshte moje da se nareche
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tesinka
    Guest
    A we tfa mom4e ne zaslujava da jivei we!na men da sa slu4i................... neznam neznam prosto!6te napravq vsi4ko vazmojno za da si go vurna po hilqdi puti po gaden na4in i da osuznae kfo e napraelpfffffff

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си